basscity.eu
Lakland b-hood - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Lakland b-hood (/thread-508.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Lakland b-hood - motyx - 03-05-2011

Krótka próbka mojego Laklanda z perkusją. Stare struny, ale coś tam słychać.

http://www.voila.pl/024/1fktw/?1

RE: Lakland b-hood - SUVV - 03-06-2011

W pierwszym poście dorzuciłem małą informację z linkiem ze strony Lakusia o ustawianiu pickupów Wink

RE: Lakland b-hood - collage - 03-11-2011

Witam serdecznie

Z tej strony collage (Tomek Nowak) - kiedys udzielalem sie troche na forum Woobie Doobie.
Chcialbym poinformowac uzytkowanikow tego forum, ze Laklandy bedzie mozna kupowac/zamawiac w moim sklepie - Guitar Heaven.
Na targach NAMM porozumialem sie z szefami Laklanda i bardzo chetnie widza mnie jako ich nowego dealera. Niestety firma Bassment nie jest juz przedstawicielem Laklanda, mozna powiedziec, ze Lakland bardzo sie ucieszyl, ze pojawila sie mozliwosc kontunowania oferty w Polsce z moja pomoca, gdyz Bassment po prostu zakonczyl zamawianie tych gitar do Polski.

Takze wkrotce postaram sie wrzucic wiecej informacji na ta chwile jestem otwarty na sugestie dot przyslzosci Lakland w Polsce.

Moge zdradzoic troche przedpremierowo, ze poczatek naszej wspolpracy bedzie szczegolnie dobrym momentem do nabycia nowego Laklanda, gdyz planujemy bardzo korzystne rabaty na poczatek.

Czekam na wszelkie emaile i sugestie. Zamowienia jak najbardziej mile widziane ;-) Bede staral sie zaproponowac mozliwie kozrsytne warunki zakupu.

Pozdrawiam, Tomasz Nowak
www.guitarheaven.pl
+48668445996

Wkrotce ruszamy z nowa strona internetowa i poszerzona oferta m. in. o basy Lakland.

RE: Lakland b-hood - SUVV - 03-11-2011

Tomku...czekałem na waszą informację o Laklandach, Robert P. do końca nie chciał się przyznać z kim porozumiał się na NAMM Wink

Czekam na te Wasze promocje i rabaty Wink

RE: Lakland b-hood - motyx - 03-11-2011

Laklandy w Poznaniu Big Grin Yeah, jak będzie decade to wpadam ogrywać Big Grin

RE: Lakland b-hood - herp - 03-11-2011

collage, mozna wpaść do Was na macanie sprzętów? Smile

RE: Lakland b-hood - SUVV - 03-11-2011

Chopaky... spokojnie... Wink Tomasz pewnie najpierw pozbiera zamówienia i ściągnie parę sztuk basów. Ale to potrwa ok miecha...

RE: Lakland b-hood - collage - 03-12-2011

Jasne macanie mile widziane jak tylko bedzie co macac...

N razie zbieram propozycje co na poczatek sciagnac do macania.
Gdyby ktos juz byl bardziej skonkretyzowany to dorzucam basy na zamowienie do mojego pierwszego transportu z dodatkowym rabatem - jakim to juz na priv.

RE: Lakland b-hood - Kowal - 03-12-2011

Witaj Tomku Wink !
Miło Cię tu widzieć !

Na pewno klasykę gatunku - 55-02, no i coś z nowości chętnie bym zobaczył i w końcu mam nadzieję odwiedzić Guitar Heaven

RE: Lakland b-hood - Basstard - 03-12-2011

No i super Smile Strasznie żałuję, że Bassment padł (nie tylko dlatego, że straciłem moje najzajebistsze miejsce pracy ever), ale dobrze, że ktoś wreszcie przejął Laklanda! Big Grin

RE: Lakland b-hood - Sebastian-J - 03-13-2011

Miłe wieści, tylko dlaczego w Pozaniu? Tongue

RE: Lakland b-hood - collage - 03-14-2011

(03-13-2011, 08:45 AM)SeBas napisał(a): Miłe wieści, tylko dlaczego w Pozaniu? Tongue

Kurier naprawde dojezdza wszedzie...

[Obrazek: Naam%202.jpg]

bardzo miłe spotkanie, mam nadzieje, że wspołpraca będzie równie miła.

RE: Lakland b-hood - SUVV - 03-14-2011

Ohoho... John, Leo...nice man... Wink

...a gdzie Bo i Carl?

RE: Lakland b-hood - Basstard - 03-14-2011

(03-14-2011, 07:30 PM)collage napisał(a):
(03-13-2011, 08:45 AM)SeBas napisał(a): Miłe wieści, tylko dlaczego w Pozaniu? Tongue

Kurier naprawde dojezdza wszedzie...
Oj, nie każdy i nie wszędzie :p Poza tym wiesz - kupienie basu bez wcześniejszego obgrania to jak ożenek z kobitą bez wcześniejszego jej puknięcia (choć tak zrobiłem z Alem i nie żałuję Wink choć jeden wyjątek reguły nie łamie)...

RE: Lakland b-hood - Sebastian-J - 03-14-2011

O to to. Wink
Choć można zaryzykować w imię solidarności z marką.