![]() |
|
P-BASS FANCLUB - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: P-BASS FANCLUB (/thread-264.html) |
RE: P-BASS FANCLUB - omen93 - 08-12-2010 Jeżeli te obratcia powstały przy grze to szacun dla właściciela RE: P-BASS FANCLUB - lasheen - 08-12-2010 (08-12-2010, 05:33 PM)omen93 napisał(a): Jeżeli te obratcia powstały przy grze to szacun dla właścicielaRaczej wydaje mi się, że to "firmowo" zrobione jest. U Sandberga właśnie można sobie zamówić takie obtłukiwanie nowego basu. Kurde, jak będę duży i bogaty to też sobie precla kupię! O! RE: P-BASS FANCLUB - wtf - 08-12-2010 KURWAAAAAAAAAAA! DAWAĆ MI NUMER! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooo! JEST! ![]() Zaje-kurwa-bisty! Akcja niska, mogę atakować z palucha MOCNO a żadnego "pykania" z przetworników nie słychać mimo to! Próbki na szybko (czyli nierówno i na odwal): Palce Klang Kostka Jest piękny IT'S BIUTIFUL! Tylko wytłumaczcie mi jedną rzecz. Dlaczego pikap nie jest sztywny tylko przy naciśnięciu go wchodzi w deske a gdy się pusci to "odskakuje" z powrotem na wysokość ustawioną śrubką? Co to ma na celu (bo zakładam, że tak ma być?)? RE: P-BASS FANCLUB - DEFENCE - 08-12-2010 Zenek przepraszam że Cię nie dopisałem wcześniej, ale dziś miałem "szybki" dzień (08-12-2010, 06:36 PM)wtf napisał(a): KURWAAAAAAAAAAA! Ma tak być że odskakuje, jest ustawiony tak jak powinien, nie ma przecież wpadać w deskę. Pod spodem jest sprężynka, ot taki bajer montażowy. Masz już numer pomagierze ty mój
RE: P-BASS FANCLUB - dexter_ck - 08-12-2010 (08-12-2010, 06:36 PM)wtf napisał(a): Tylko wytłumaczcie mi jedną rzecz. Pod pickupem na śrubkach są założone sprężynki, żeby można było ustawić pickup na dowolnej wysokości (one tak jakby "odpychają" pickup od deski). Jakby ich nie było, to przy ustawieniu wysokości pickupa wyżej niż minimum, to "latałby w te i wewte". Jak Ci to przeszkadza, to twardsze sprężynki musisz założyć, albo zablokować pickupy na jakiejś wysokości czymś innym RE: P-BASS FANCLUB - Krzysztof - 08-12-2010 (08-12-2010, 06:36 PM)wtf napisał(a): Dlaczego pikap nie jest sztywny tylko przy naciśnięciu go wchodzi w deske a gdy się pusci to "odskakuje" z powrotem na wysokość ustawioną śrubką? Bo pod pickupem są spręzyny (dzięki nim możesz regulować odległośc pickupa od strun) jesli ci przeszkadza to zapadanie się pickupów to możesz wsadzić pod nie np. kawał gąbki. Przesłuchałem próbki i gada całkiem zacnie no i słuszny atak masz O Dex mnie uprzedził RE: P-BASS FANCLUB - barabas - 08-12-2010 Predator kurwa! Piękny jest, najładniejsza IMO wersja kolorystyczna dla precla. Coby się nie rozsechł
RE: P-BASS FANCLUB - Karol - 08-12-2010 Gratuluje ...dzifko na próbce palcowej najładniej imo zabrzmiał RE: P-BASS FANCLUB - wtf - 08-12-2010 Dziekuję koledzy! A te sprezynki mi nie wadzą Fajny patent ![]() JEST KURWA RADOŚĆ JAK CHUJ! RE: P-BASS FANCLUB - Hubert - 08-12-2010 Gratulacje młody masturbatorze!! Fajnie gada!
RE: P-BASS FANCLUB - herp - 08-12-2010 Tyż kce numer.
RE: P-BASS FANCLUB - DEFENCE - 08-12-2010 mówisz i masz, a cóż to za pogromca ze stajni line6 RE: P-BASS FANCLUB - wtf - 08-12-2010 Zachwycony jestem To tak zajebiście gada, ze brak mi słów. Może to dla tego, że nigdy tak dobrego wiesła nie miałem w ręku (a zważając na to, że on i tak nie ejst najwyższej klasy) RE: P-BASS FANCLUB - Karol - 08-12-2010 (08-12-2010, 07:06 PM)DEFENCE napisał(a): mówisz i masz, a cóż to za pogromca ze stajni line6 Line 6 studio 110 RE: P-BASS FANCLUB - JA_cek - 08-12-2010 (08-11-2010, 08:41 PM)Floyd napisał(a): JA_cek nie wiedziałem, że pozbyłeś się tamtego precla...myślałem, że tylko płytkę sobie zmienłeś. Była cała akcja z tym Mateusz - mój aktualny fender nie ma wilka |