RE: Zdjęcia Sprzętu! - bratekr - 09-21-2010
4 lata temu nie miałem Corta nawet. A teraz co? Poza brakiem dobrego nagłośnienia brakuje mi tylko fretlessa .
Polish Love gniecie radośnie. W przyszły czwartek sprawdzę, czy będzie pasował tak dobrze, jak mi się wydaje do zespołu .
RE: Zdjęcia Sprzętu! - jb90 - 09-21-2010
(09-21-2010, 12:49 PM)SeBas napisał(a): Mono bridge to 1200W w dodatku wzrastające kręcąc gałką vol nieliniowo, dlatego żeby przez przypadek nie wypluć paczki, przełącz head na stereo/dual mono, wtedy masz pod kanałem (A lub B) 490W, które już nie powinno wydmuchnąć paczki.
Właśnie dlatego pisałem, że ten head jest strasznie "nieporęczny", bo przy 490W które używa się na kanale (nie chcąc wydmuchać paczkę) tacha się drugą końcówkę gratis. Lepiej już kupić "freepro" tzn 3pro. Lżejsza, tańsza, i imo więcej ma brudu od 4pro. Być może, ale jeśli będę rozsądnie korzystał z potencjometrów Gain i Vol to raczej nic się nie stanie Poza tym dla lepszego sygnału gram na -15db więc raczej nie ma możliwości, żeby mi wypluło głośniki z paki A czy podłączając paczkę pod dual mono zmienia się jakoś brzmienie względem mono bridge ? Może głupio pytam ale to moja pierwsza naprawdę pro głowa i jeszcze za bardzo się nie znam na tych wszystkich połączeniach itp
EDIT: A ja zaczynałem od Srajszita (Skywaya znaczy się ) i komba gitarowego 70 W samoróbki starego jak świat pożyczonego od wuja Ach ! To były czasy (no nie tak odległe bo jakieś 5 lat temu to było)
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Asmo - 09-21-2010
A ja 4 lata temu miałem gary ddrum, kompet blach dobrch Alchemy i do tego twina :p
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Mateusz - 09-21-2010
Ja 4ry lata temu miałem stagga i piec gitarowy marshalla
RE: Zdjęcia Sprzętu! - omen93 - 09-21-2010
(09-21-2010, 01:16 PM)Saimon napisał(a): Siema! Jestem nowy i chwalę się gratami nieskromnie ;]
Euro mój, Thumb znajomego (dostałem do wyregulowania).
Pozdro!
To jest spector od Pea(?) zgadza sie?
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Gruby - 09-21-2010
Mój Pretzel z Eweliną.
Odsłona druga
RE: Zdjęcia Sprzętu! - macius - 09-21-2010
OCZY!!!!
ale jest bosa stopa, jest okejka ;D
a precel jak precel
RE: Zdjęcia Sprzętu! - gsb - 09-21-2010
mój hehehehhee
Co oczy?
Nie nie nie
Pan Pretzel od Fendera już jest mój i póki co nie zanosi sie, co by właściciela miał zmienić
RE: Zdjęcia Sprzętu! - macius - 09-21-2010
te oczy są zajebiście niebiesko niebieskie
no po prostu te oczy rzucają mi się w oczy przyciągają wzrok
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Pecu - 09-21-2010
Może to głupie pytanie, ale... kim jest Ewelina?
Są niebieskie niebieskością mocną, lubię dodać taki szczegół na zdjęciu. Przykuwa wzrok
Ewelina to moja koleżanka której robiłem sesję i przy okazji Pan Pretzel załapał się na zdjęcia, jako, że to mój ostatni nabytek i żadnych fot jeszcze nie miał.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Pecu - 09-21-2010
Dzięki za wyjaśnienia! Ładna z nich para
O tak
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Krzysztof - 09-21-2010
A ja 4lata temu miałem jakiegos taniego Washburna a dziś mam tandetnego jazzbassa 'nołnejm' i jamahe w proszku
http://www.youtube.com/watch?v=Xe1a1wHxTyo
PS
W sumie to nie lubie grać na drogich basach jakoś cały czas się dygam ,że porysuje albo obije...
Gruby: Wypas precel!
|