Music Man B-HOOD - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Music Man B-HOOD (/thread-236.html) |
RE: Music Man B-HOOD - Hubert - 03-26-2011 czarny z białym to kiepskie połączenie... strasznie go nie lubię. jak widzę jazza albo precla czarnego z białą płytką, to się zastanawiam czy Sky Way ja lubię takie jak wrzuciłem albo czarne basy z czarną płytką RE: Music Man B-HOOD - Kowal - 03-26-2011 Jutro wylatuję z tego B-hoodu Ale będę wracał,bo StingRay zostaje tak jakby w rodzinie i będę go miał na zawołanie w ciągu 15 minut RE: Music Man B-HOOD - Burning - 03-26-2011 (03-26-2011, 08:04 PM)hubertgal napisał(a): czarny z białym to kiepskie połączenie... strasznie go nie lubię. jak widzę jazza albo precla czarnego z białą płytką, to się zastanawiam czy Sky Waymam precla 3tone-burst z czarną płytką i białym(kremowym) pickupem i SR5 natural z czarna płytką i białym pickupem wyglądałby zajebiście w kolekcji RE: Music Man B-HOOD - Asmo - 03-26-2011 (03-26-2011, 11:24 PM)Burning napisał(a):(03-26-2011, 08:04 PM)hubertgal napisał(a): czarny z białym to kiepskie połączenie... strasznie go nie lubię. jak widzę jazza albo precla czarnego z białą płytką, to się zastanawiam czy Sky Waymam precla 3tone-burst z czarną płytką i białym(kremowym) pickupem i SR5 natural z czarna płytką i białym pickupem wyglądałby zajebiście w kolekcji Imho lepszy byłby natural z białą płytką i białym pickupem. To by było boskie wiosło RE: Music Man B-HOOD - Burning - 03-26-2011 taki był oryginalnie.. ale ja bym z białą płytką na scenę nie wyszedł wyobrażasz to sobie? RE: Music Man B-HOOD - Asmo - 03-27-2011 (03-26-2011, 11:30 PM)Burning napisał(a): taki był oryginalnie.. ale ja bym z białą płytką na scenę nie wyszedł wyobrażasz to sobie? E tam, gadanie. Do zapierdalania defmetylu jak znalazł. Ja bym wyszedł, mnie ma się podobać, nie innym A z czarną byłoby dziwnie, gryzłoby się to wszystko imho. RE: Music Man B-HOOD - OMSON - 03-27-2011 (03-27-2011, 10:47 AM)asmo napisał(a):(03-26-2011, 11:30 PM)Burning napisał(a): taki był oryginalnie.. ale ja bym z białą płytką na scenę nie wyszedł wyobrażasz to sobie? Jak dla mnie cały czarny (włączając główkę) albo czarne body, gryf z jednego kawałka klonu oczkowego - to jest to! Ekstra wyglądają jeszcze wersje stealth black (czarny hardware i nadbiegunniki). Ostatecznie natural + czarna płytka. Wszystkie pozostałe wersje są jak z francuskiego dworu... RE: Music Man B-HOOD - Gorphal - 03-27-2011 (03-26-2011, 11:30 PM)Burning napisał(a): taki był oryginalnie.. ale ja bym z białą płytką na scenę nie wyszedł wyobrażasz to sobie? A z czerwono-pomarańczowym Mayo się nie wstydziłeś? RE: Music Man B-HOOD - jb90 - 03-27-2011 najpiękniejszy jest natural finish z czarną płytką i koniec ! standard RE: Music Man B-HOOD - Hubert - 03-27-2011 (03-27-2011, 06:49 PM)jb90 napisał(a): najpiękniejszy jest natural finish z czarną płytką i koniec ! standard Popieram! RE: Music Man B-HOOD - hennoh - 03-27-2011 +1 RE: Music Man B-HOOD - jb90 - 03-27-2011 dokladnie hennoh czyste piękno szkoda tylko, że nie stać mnie na Sr-a pre EB ale mój EB/MM SR też ma fajny sound i nie narzekam RE: Music Man B-HOOD - braQweny - 04-03-2011 (03-22-2011, 07:28 AM)hennoh napisał(a): pikny! jak tam pierwsze odczucia w porównaniu do poprzedniego Marcusa JB ?zupelnie inna bajka jesli o brzmienie chodzi ale to chyba oczywiste mega wygodny instrument ale jako mentalny jazzbasoowiec ciezko idzie mi przestawienie sie na mm... mam nadzieje, ze to przejsciowe RE: Music Man B-HOOD - paka - 04-03-2011 jak dla mnie stary SR4 3TS, czarny pickguard i klon na podstrunnicy RE: Music Man B-HOOD - OMSON - 04-12-2011 Chciałem sie pochwalić repliką Stingraya 5 - tak to będzie mniej więcej wyglądać (trochę siermiężnie wyszło to moje dłubanie w Photoshopie, hehe): Mostek Sung-il BB105, Seymour Duncan SMB5a (będzie bliżej mostu jak G&L), układ MM pre-EB (replika), gryf Status-Graphite, klucze Schaller nikle (póki co ale zmienię na czarne), body jesion 2/3+jawor falisty 1/3 (top). Lakier czarny transparent. będą frezowania na brzegach jak w standardzie SR5 - na obrazu to body od wersji anniversary (bo tylko takie znalazłem bez płytki z topem z jaworu falistego). Pomijając kupiastą robotę graficzną - dobrze się to prezentuje? |