![]() |
Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! (/thread-1225.html) |
RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Brylant - 05-01-2012 Zanim powstanie lista, to niech będą jakieś konkrety: jak by ta koszulka wyglądała, jakie byłyby wersje kolorystyczne, oraz co najważniejsze: jaka byłaby cena. RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 05-01-2012 Dajcie mi parę dni - niestety długi weekend nie będzie sprzyjał ustaleniom. ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Poisoned - 05-02-2012 (05-01-2012, 11:19 AM)Brylant napisał(a): Zanim powstanie lista, to niech będą jakieś konkrety: jak by ta koszulka wyglądała, jakie byłyby wersje kolorystyczne, oraz co najważniejsze: jaka byłaby cena. Proponuję różowe z brodatą mordą Zakwasa. ![]() Edit: Aha, ja też będę na 95%, chyba że będzie akurat coś ciekawszego do roboty... RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 05-02-2012 Nie stać Cię na takie. ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - BigKahunaBurger - 05-02-2012 a bym proponował na przodzie nasze logo i adres internetowy a na odwrocie logo z "graj mi dół" i data kiedy ma sie zlot odbyć taka pamiątka na lata ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - tubas - 05-02-2012 (05-02-2012, 03:22 PM)Poisoned napisał(a):(05-01-2012, 11:19 AM)Brylant napisał(a): Zanim powstanie lista, to niech będą jakieś konkrety: jak by ta koszulka wyglądała, jakie byłyby wersje kolorystyczne, oraz co najważniejsze: jaka byłaby cena. WSZYSTKO jest ciekawsze! ... ale w życiu trzeba się zdobyć na trochę poświęcenia... ![]() ![]() (05-02-2012, 04:41 PM)BigKahunaBurger napisał(a): a bym proponował na przodzie nasze logo i adres internetowy a na odwrocie logo z "graj mi dół" i data kiedy ma sie zlot odbyć taka pamiątka na lata "Nasze", tzn. czyje?! ![]() ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - BigKahunaBurger - 05-02-2012 basscity RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 05-02-2012 Dwustronnie raczej odpada, ale zobaczę, czy dam radę to ogarnąć... RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Kapral - 05-02-2012 Kolega SmallCojonesBurger rości sobie prawo jakiegoś zmonopolizowania patronatu imprezy, czy jak? ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - BigKahunaBurger - 05-03-2012 Kapralu coś źle wymawiacie mój przydomek nazywam się BigKahunaBurger ![]() zupełnie nie koszulki miały by służyć jako pamiątka po tak zacnej imprezie ![]() a tak zmieniając tema wiadomo już kto się będzie wystawiał ze sprzętem ? może warto było by napisać do taurusa, mayonesa, maczosa itd... chyba że juz to uczyniono ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 05-03-2012 Z Taurusem rozmawiam po raz drugi właśnie... ![]() Mayo się wypieli, Maczos będzie, ale jeszcze nie wiem do końca na jakich warunkach, on też nie potrafi mi jeszcze odpowiedzieć... RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - BigKahunaBurger - 05-03-2012 a jak mam kogoś to jaki podać namiar ? na ciebie w celu kontaktu ? RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 05-03-2012 Możesz. RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - BigKahunaBurger - 05-17-2012 (05-03-2012, 08:35 AM)zakwas napisał(a): Z Taurusem rozmawiam po raz drugi właśnie... to może wypadało by jeszcze spytać bartozziego, guitar heaven, riff, music center a co z tym maczos wyjaśniło się na jakich zasadach przyjedzie ? taurus bedzie ? No i może Mateusz by zajrzał ze swoja kolekcją Fenderów ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 05-17-2012 Maczos jeszcze się nie określił i przez pewien czas się nie określi, bo potrzebuje czasu. Taurus zamilkł... Guitar Center nie ma kasy już na promocję w Riffie nie wiadomo z kim gadać, bo mają bajzel... |