![]() |
Zakupy w thomann.de.pl - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Zakupy w thomann.de.pl (/thread-612.html) |
RE: Zakupy w thomann.de.pl - herp - 08-17-2012 Najbardziej rozsmiesza podpis jb90. FP hater. A co on teraz robi? Uskutecznia Forumowe Pierdolenie. RE: Zakupy w thomann.de.pl - Mateusz - 08-17-2012 co do striun to nie wiem, ale gitary sa robione na rozne "rejony" - chociazby fendery, ale to moglby sie Alfik wypowiedziec bo wie o tym duzo. Gadałem z nim troche o tym i wniosek taki ze jak kupowac fendera usa to z USA a nie w PL:d nie pamietam juz szczegolow wiec nie bede sie madrzyl co i jak licze na to ze sie wypowie RE: Zakupy w thomann.de.pl - zakwas - 08-18-2012 A z gitarami to tez inna sprawa - jesteś w stanie wziąć do ręki gotowe, grające wiosło i stwierdzić czy się nadaje czy nie. Ale struny? RE: Zakupy w thomann.de.pl - artur - 08-18-2012 jak kupować skywaya to tylko w Chinach RE: Zakupy w thomann.de.pl - jb90 - 08-18-2012 (08-17-2012, 10:15 PM)herp napisał(a): Najbardziej rozsmiesza podpis jb90. FP hater. A co on teraz robi? Uskutecznia Forumowe Pierdolenie. Po prostu próbuję się bronić, ale widocznie nawet tego nie można. Zresztą ja już skończyłem temat ![]() ![]() btw jak już będziecie zamawiać to dajcie cynk na maila - mam dosyć grube zamówionko ![]() RE: Zakupy w thomann.de.pl - low - 08-19-2012 Wielokrotnie słyszałem o tym - i to od niegłupich ludzi - że na rynku amerykańskim te same produkty są dużo lepszej jakości. Ale ciężko mi uwierzyć, żeby tam mieli jakąś selekcję gorszej jakości specjalnie na Polskę i ew. dalszy wschód. RE: Zakupy w thomann.de.pl - pinio - 08-19-2012 Nie wiem jak jest z drobnicą, ani jak jest teraz z motoryzacją. Za to miałem toyotę w wersji na rynek USA i powiem, że jak na swoje czasy była bardzo porządnie zrobiona, konstrukcja przemyślana, plastiki na łączeniach zabezpieczone specjalnymi paskami z gąbki żeby nie stukały, materiały dobrej jakości i auto kilkunastoletnie na analizie spalin wypadło lepiej niż dużo nowsze pojazdy na rynek europejski. Wzmak też mam USA z 80r. Złego słowa nie powiem. Bogaty kraj rządzi się innymi prawidłami. Nie to żebym był jakimś fanem tego państwa, ale sprzęt potrafią robić. RE: Zakupy w thomann.de.pl - Sobass - 08-19-2012 (08-18-2012, 07:55 AM)artur napisał(a): jak kupować skywaya to tylko w Chinach (08-19-2012, 08:54 PM)pinio napisał(a): Nie wiem jak jest z drobnicą, ani jak jest teraz z motoryzacją. Za to miałem toyotę w wersji na rynek USA i powiem, że jak na swoje czasy była bardzo porządnie zrobiona, konstrukcja przemyślana, plastiki na łączeniach zabezpieczone specjalnymi paskami z gąbki żeby nie stukały, materiały dobrej jakości i auto kilkunastoletnie na analizie spalin wypadło lepiej niż dużo nowsze pojazdy na rynek europejski. Cztery lata jeździłem służbowymi tojotkami. Jariskami 1 i 2, Avensem kombi, sedanem, i Priusem. Przez te 4 lata nie wpadłem na trop powyższych przemyśleń, pomimo tego, że awensem byłem ze 3 razy w Kijowie. RE: Zakupy w thomann.de.pl - Paul - 08-20-2012 Podobno niemieckie proszki do prania sa lepsze... ;-) RE: Zakupy w thomann.de.pl - el_loko - 08-20-2012 nie wiem jak obecnie ale swego czasu faktycznie tak bylo. niby dokladnie to sama nazwa i opakowanie ale wydajnosc zupelnie inna. RE: Zakupy w thomann.de.pl - Brylant - 08-21-2012 A bo dawniej to ich mydło się lepiej pieniło ![]() RE: Zakupy w thomann.de.pl - Sobass - 08-21-2012 (08-21-2012, 05:50 AM)Brylant napisał(a): A bo dawniej to ich mydło się lepiej pieniło Ale wiesz z czego DAWNIEJ Niemcy to mydło robili..... RE: Zakupy w thomann.de.pl - zakwas - 08-21-2012 Myslę, że na tym polegał dowcip. ![]() RE: Zakupy w thomann.de.pl - Frytas - 08-23-2012 Sorry, że tak odbiegnę od tematu, ale wie może ktos czy mozna na thomannie kupować na raty? RE: Zakupy w thomann.de.pl - silent-scream - 08-23-2012 oferta do osób z Warszawy i okolic na dniach robię zamówienia w thomann, ktoś chce się dorzucić? a. |