RE: Zdjęcia Sprzętu! - Dex - 05-11-2016
O kurwa! W jakim pięknym stanie. Zostawiasz go sobie czy pchasz dalej?
RE: Zdjęcia Sprzętu! - entwistle100 - 05-11-2016
Zostaje, nie spodziewałem się że to taki kawał łopaty. Wszystko mi się podoba
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Ramcel - 05-11-2016
Ładniusi
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Bolem - 05-11-2016
zajebisty ten fernandes!
RE: Zdjęcia Sprzętu! - dr_kciuk - 05-11-2016
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Burning - 05-13-2016
jak te pickupy względem "normalnych" G&Lowych?
może zamiana?
RE: Zdjęcia Sprzętu! - dr_kciuk - 05-13-2016
Bardziej zwarte brzmienie.Będzie robiony przez Adama to go pomacasz .Niestety mimo że 83 to podstrunnica do szlifu.Dla mnie drugi po Walu...Mam kupca ale go nie sprzedam bo drugiego takiego elToro raczej nie trafię
Zajebiście brzmi na każdym pickupie oddzielnie.Razem coś się minimalnie jakby zmula.Takie pierwsze wrażenie...Szkoda,że nie ma balansu.Samą wysokościa pickupów nie dam rady uzyskać tego co chcę.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - fabol - 05-13-2016
(05-13-2016, 11:15 AM)dr_kciuk napisał(a): Bardziej zwarte brzmienie.Będzie robiony przez Adama to go pomacasz .Niestety mimo że 83 to podstrunnica do szlifu.Dla mnie drugi po Walu...Mam kupca ale go nie sprzedam bo drugiego takiego elToro raczej nie trafię
Zajebiście brzmi na każdym pickupie oddzielnie.Razem coś się minimalnie jakby zmula.Takie pierwsze wrażenie...Szkoda,że nie ma balansu.Samą wysokościa pickupów nie dam rady uzyskać tego co chcę.
Myślałeś może nad modyfikacją elektroniki? Czy może nie chcesz "psuć" instrumentu?
RE: Zdjęcia Sprzętu! - dr_kciuk - 05-13-2016
Po lutniku,setupie i nowych strunach podejmę decyzję.Ale raczej zostawię jak jest.Bas ma swój charakter,wszystkie mahoniowe g&le jakie miałem miały to coś.Ten Burninga też jest wyjątkowy,ale na tym chyba łatwiej mi się gra.Pewnie przez to ,że po prostu grać nie umiem .
Też ma to "ciśnienie" w dole co Burnowy,jednak łatwiej mi nad tym zapanować.I przede wszystkich w slapie odrobinę bardziej mi siedzi.Szkoda tylko ,że ten gryf lekko zadarty.To przypadłość wielu staruszków.U Burna było super,tutaj niestety trzeba progi rwać i prostować podstrunnicę.Pocieszające jest ,że gryf w kieszeni siedzi ciasno.Wyjątkowo dobrze spasowany.Wymienię mu też siodełko na mosiężne.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Husky - 05-13-2016
Dobrze im razem.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - zwinny - 05-21-2016
cyganeria, ale gdyby zmienić osprzęt na czarny...
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Maciejeq - 05-21-2016
Nie zmieniłoby to faktu, iż połączenie H+J brzmi chujowo
RE: Zdjęcia Sprzętu! - yarzenioova - 05-21-2016
(05-21-2016, 11:50 AM)Maciejeq napisał(a): Nie zmieniłoby to faktu, iż połączenie H+J brzmi chujowo Ja wprawdzie w Maruszczyku lubilem ale drugi raz bym nie kupil.Dwa single zdecydowanie wystarcza.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Kempes - 05-21-2016
(05-21-2016, 11:23 AM)zwinny napisał(a): cyganeria, ale gdyby zmienić osprzęt na czarny...
Imo tutaj złoty osprzęt bardzo pasuje.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Ukasz - 05-21-2016
Nie znoszę czarnych basów z klonem, gdzie główka jest malowana również w kolorze czarnym... A fuu!
|