![]() |
Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD (/thread-1539.html) |
RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - low - 09-12-2014 To drugie zdjęcie było na wypadek, jakby ktoś nie doczytał o ajpadzie ![]() RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - zakwas - 09-12-2014 Nie zmienia to faktu, że piękny! RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Kempes - 09-12-2014 Wrzucałem kiedyś w "Zdjęcia Sprzętu", ale tutaj też się nada. ![]() ![]() FMW luthier-built Ricky-inspired bass through neck with lucite wings RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Husky - 09-12-2014 ![]() Photo by Mroku, ja nie umiem zrobić tak ładnie zdjęcia ![]() EDIT Numerek 8? ![]() RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - low - 09-12-2014 Kolorek fantastyczny ![]() RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Husky - 09-12-2014 (09-12-2014, 11:37 PM)low napisał(a): Kolorek fantastyczny ![]() Ten binding podoba się mi jak nie wiem co ![]() RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - sledz - 09-13-2014 Śliczny. Nie lubię fireglo, ale ten jest w starym stylu - bardzo ładny. No i szachownica... RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Asgar - 10-09-2014 (09-12-2014, 11:20 PM)Husky napisał(a): Jest 8 ![]() RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Pend Of Sky - 10-10-2014 A tu takie cuś: RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - ytrewq - 10-11-2014 Bardzo ładnie wyszedł - świetny design! Slap/fingers na mostkowm oraz picking na gryfowym - po prostu miód! Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - looqass - 10-24-2014 ![]() Rysiek się pomalował i złożył wreszcie do kupy. 1974r czerwone kropki na oznaczeniach RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - elteha - 10-25-2014 Approved. RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Ramcel - 01-05-2015 Hej chłopce i dziewczęta. Ostatnio rzucił mi się na jednym z portali aukcyjnych w oko Rickenbacker 4001 (podobno 1974 rocznik) w bardzo atrakcyjnej cenie. Aż podejrzanie atrakcyjnej. I tu pytanie do Was - na co zwrócić uwagę, żeby nie przepłacić za kopię (bo mimo atrakcyjności ceny, za kopię raczej tyle bym nie dał). Chodzi mi o jakieś charakterystyczne cechy, na podstawie których można z dużą pewnością stwierdzić przy ogrywaniu czy to kopia czy oryginał. Dźwięczny będę za pomoc, bo być może dzięki temu stanę się szczęśliwym posiadaczem Ryszarda (jak tylko sprzedam nerkę ![]() RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - gientki - 01-05-2015 Jeśli to ten z olx to nie jest to oryginał. Najprawdopodobniej to jakaś japońska kopia. RE: Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, czyli Rickenbacker B-HOOD - Ramcel - 01-05-2015 No właśnie ten. Na kopię niewiadomej proweniencji to trochę drogo szczerze pedziawszy. Za taką albo i mniejszą kasę, to wolę uderzyć do Mateusza, jak będzie miał na stanie coś nowego. Dzięki za pomoc ![]() |