![]() |
kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie (/thread-691.html) Strony:
1
2
|
RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - dr Szelma - 03-10-2011 miklo - no, ten carl martin byl naprawde ok! teraz tak jak wracam do niego myslami. niestety przy moim zboczeniu do otwartej w opór góry nie sprawdzal sie bo troszke ja podcinal, ale nic, co by mozna uznac za zbrodnie,tylko osobiste preferencje ![]() ![]() ![]() ![]() TCS 5a - no, ze taurus zdeklasowal ebs-a to dla mnie zadna nowina, od tego badziewu ciezko o cos gorszego, szczegolniew cenie 300 pln w gore. optyk carl martin zniszczyl np EBS'a ![]() RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - Marek - 03-30-2011 porównywał już ktoś tuxa do markbassa RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - dr Szelma - 03-30-2011 za jakies 2 tygodnie mam nadzieje opisac markbassa - czy daje rade czy nie bardzo. o porownaniu bezposrednim nie ma mowy niestety, ale o swoje osobiste odczucia malo zafalszowane uplywem czasu tez sie moge pokusic ![]() RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - Marek - 03-31-2011 (03-30-2011, 10:20 PM)dr Szelma napisał(a): za jakies 2 tygodnie mam nadzieje opisac markbassa - czy daje rade czy nie bardzo. o porownaniu bezposrednim nie ma mowy niestety, ale o swoje osobiste odczucia malo zafalszowane uplywem czasu tez sie moge pokusic nie wiem czy wytrzymam tak długo ![]() RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - dr Szelma - 04-01-2011 od wczoraj mam go u siebie, ale chce opisac go rzetelnie a nie popeline odstawic ![]() RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - groza - 04-01-2011 Pisz pisz, ja go sobie upatrzyłem. Po recenzjach powinno być to, czego szukam, ale też mam zboczenie odnośnie góry pasma - za wyjatkiem valvedrive które w trybie vintage tnie ją widocznie, ale w taki sposób, że i tak jest dobrze. RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - Marek - 07-16-2011 (04-01-2011, 06:51 AM)dr Szelma napisał(a): od wczoraj mam go u siebie, ale chce opisac go rzetelnie a nie popeline odstawic hehe sądząc po podpisie nie jesteś zadowolony ![]() RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - dr Szelma - 07-17-2011 Marek - mam kompresor studyjny w moim racku wiec idea stomp box upadla. a ten post co napisales wniosl cos do tematu, czy tak o odgrzebales stary temat? RE: kompresor Taurus TUX black & silver - opinie - Marek - 07-17-2011 (07-17-2011, 05:43 PM)dr Szelma napisał(a): Marek - mam kompresor studyjny w moim racku wiec idea stomp box upadla. a ten post co napisales wniosl cos do tematu, czy tak o odgrzebales stary temat? Oczywiście, że wniósł ! Teraz wiem, że sprzedajesz MB dlatego, że masz inny studyjny.A to dla mnie sporo zmienia bo nadal szukam i to jest jeden z moich faworytów. Swoją drogą mógłbyś coś napisać o nim bo chyba nie tylko ja jestem ciekaw. |