Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) (/thread-7471.html) |
RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Sobass - 03-10-2016 Generalnie jedynym basem Godina, na jakiego miałbym gas, zanim niechcący stałem się posiadaczem Shiftera było takie cuś: No ale to w detalu jakoś 5 tysi, więc nie miałem śmiałości. I tak jest dobrze. Myślę, że zagości u mnie na dłużej. Zobaczymy. Chociaż takiego bym wolał RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Basstard - 03-10-2016 (03-10-2016, 04:43 PM)Sobass napisał(a): Generalnie jedynym basem Godina, na jakiego miałbym gas, zanim niechcący stałem się posiadaczem Shiftera było takie cuś: O, i takiego bym chciał. Tylko piątkę. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Sobass - 03-10-2016 Hehe. Wiedziałem Jarku, że się odezwiesz . No miałem kiedyś fraglesa piątkę, i w zasadzie stwierdziłem, że czwórka wystarczy. Ale ten Godinek nie dość że ładny, to jeszcze musi kopać dupsko. Nie ma wyjścia. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - groza - 03-10-2016 Nie pogardziłbym takim, tylko z jakiegoś powodu pickup jest bliżej mostka a przecież powinien być bliżej gryfu lub - w najgorszym przypadku - gdzieś w połowie drogi. Podobny babol jest w fretlessie mayo na którego choruję od lat. Ale tak to śliczne. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - yarzenioova - 03-10-2016 (03-10-2016, 08:39 PM)groza napisał(a): Nie pogardziłbym takim, tylko z jakiegoś powodu pickup jest bliżej mostka a przecież powinien być bliżej gryfu lub - w najgorszym przypadku - gdzieś w połowie drogi. Podobny babol jest w fretlessie mayo na którego choruję od lat.Od dawna takie babole strzelaja w Stingrayach,a ciemny lud to kupi Zeskanowane i zaszyfrowane przez perlator RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - groza - 03-10-2016 To jest wyjątek potwierdzający regułę. To, ze głównie gram na basie z pickupem w odległości takiej jak w sr5 to jest czysty przypadek i nie podważa tego, co napisałem. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Sobass - 03-10-2016 Widzi mi się, że elektrownia tam jest na tyle fajna, że parę centymetrów wte czy wewte nie zrobi . RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Stasiu - 03-10-2016 (03-10-2016, 09:04 PM)Sobass napisał(a): Widzi mi się, że elektrownia tam jest na tyle fajna, że parę centymetrów wte czy wewte nie zrobi . będzie pan zadowolony... RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Basstard - 03-10-2016 (03-10-2016, 08:39 PM)groza napisał(a): Nie pogardziłbym takim, tylko z jakiegoś powodu pickup jest bliżej mostka a przecież powinien być bliżej gryfu lub - w najgorszym przypadku - gdzieś w połowie drogi. Podobny babol jest w fretlessie mayo na którego choruję od lat. Ależ we fraglesie takie ustawienie przystawki właśnie jest najśpiewniejsze. Próbowałem grać na pickupie bliżej gryfu - no ni-chu-ja. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Alfik - 03-11-2016 (03-10-2016, 08:39 PM)groza napisał(a): Nie pogardziłbym takim, tylko z jakiegoś powodu pickup jest bliżej mostka a przecież powinien być bliżej gryfu lub - w najgorszym przypadku - gdzieś w połowie drogi. Podobny babol jest w fretlessie mayo na którego choruję od lat. zdaje się, żeś na Pan fretlessie to za bardzo w życiu nie pograł skoro Pan takie herezje prawi... P.S w dobrym basie z bridgeowej przystawki można wyciągnąć dowolną ilość dołu... tylko trzeba wiedzieć jak artykułować. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Doman - 03-11-2016 Zdaje się żeś Panu dowcipu nie złapał tak jak Herp dzisiaj. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Sobass - 03-11-2016 (03-11-2016, 01:32 AM)Doman napisał(a): Zdaje się żeś Panu dowcipu nie złapał tak jak Herp dzisiaj. Ale za to kurwa jak zwykle jest najmondzejsy. Dar niebios. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - yarzenioova - 03-11-2016 groza mówił serio, bo się pomylił. Po to jest forum żeby każdy mógł głosić swoją ewan... yyy opinię nawet błędną. Nie zawsze można mieć rację. A teraz calkiem poważnie bardzo interesujący ten powyższy Godin. Chetnie bym go ogral. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - groza - 03-11-2016 Nie mieszajcie mnie do tego, że firma popełniła taki błąd oczywisty! To ich problem, nie mój. RE: Godin basses - co warto wiedzieć i kto ma ;) - Alfik - 03-11-2016 (03-11-2016, 07:59 AM)Sobass napisał(a):(03-11-2016, 01:32 AM)Doman napisał(a): Zdaje się żeś Panu dowcipu nie złapał tak jak Herp dzisiaj. załapałem tylko, ze był czerstwy... |