![]() |
Music Man B-HOOD - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Music Man B-HOOD (/thread-236.html) |
RE: Music Man B-HOOD - bunialski - 02-20-2012 Dobra wziąłem Bongo na próbę podłączyłem pod full lampę Mesa Boogie D180 i dwóch piętnastkach Mesy. Masakra! Tan czytelnego basu nie miałem nigdy. Każdy dźwięk jak kryształ. Moc, sprężystość, grind i lampowe ciepełko w połączeniu jeszcze raz z niesamowitą klarownością. Olbrzymi headroom z Bongo powoduje że każde nawet najlżejsze dotknięcie struny jest słyszalne. W mixie z zespołem nie do pobicia. Zostawiam sobie bongo na razie. Takiego basidła ja jeszcze nie słyszał w życiu. Killer. RE: Music Man B-HOOD - Bolem - 02-20-2012 (02-20-2012, 04:21 PM)bunialski napisał(a): Dobra wziąłem Bongo na próbę podłączyłem pod full lampę Mesa Boogie D180 i dwóch piętnastkach Mesy. Masakra! Tan czytelnego basu nie miałem nigdy. Każdy dźwięk jak kryształ. Moc, sprężystość, grind i lampowe ciepełko w połączeniu jeszcze raz z niesamowitą klarownością. Olbrzymi headroom z Bongo powoduje że każde nawet najlżejsze dotknięcie struny jest słyszalne. W mixie z zespołem nie do pobicia. Zostawiam sobie bongo na razie. Takiego basidła ja jeszcze nie słyszał w życiu. Killer. nie wierze ![]() RE: Music Man B-HOOD - bunialski - 02-20-2012 To przyjdź do mnie na próbę w niedziele. RE: Music Man B-HOOD - jb90 - 02-20-2012 To uwierz bolemie, bo rzeczywiście tak jest (już na svt4pro i hlfie był kryształ) ![]() ![]() RE: Music Man B-HOOD - Bolem - 02-20-2012 Przeciez zartuje, panooowie! Czytajcie emotki! Ciesze sie ze służy! ![]() RE: Music Man B-HOOD - bunialski - 02-20-2012 ![]() RE: Music Man B-HOOD - hetwieldbass - 02-20-2012 ![]() RE: Music Man B-HOOD - bunialski - 02-20-2012 Dokładnie. RE: Music Man B-HOOD - Mackie - 09-04-2012 nie chciałby kto mnie zastąpić w bhoodzie za 4800 ![]() RE: Music Man B-HOOD - Gruby - 09-04-2012 Tylko zrób przelew do końca tygodnie i nie ma sprawy ![]() RE: Music Man B-HOOD - jb90 - 09-04-2012 A tak z ciekawości... u was w SR-ach też są takie silne humby ? ja muszę mieć fest w dechę wkręcony bo powyżej 12 progu zaczynają zanikać dźwięki (tzn. wybrzmiewają bardzo krótko), ale o ile później na wysokich pozycjach jest ok to niższe tracą imo :/ Ech czasem brakuje 2 humba. Dlatego za 4 kafle chętnie odstąpie komuś miejsce w braderhudzie ![]() RE: Music Man B-HOOD - herp - 09-04-2012 jb90 - u lutnika załóż se drugii pikap. RE: Music Man B-HOOD - Sobass - 09-04-2012 (09-04-2012, 06:47 PM)jb90 napisał(a): A tak z ciekawości... u was w SR-ach też są takie silne humby ? ja muszę mieć fest w dechę wkręcony bo powyżej 12 progu zaczynają zanikać dźwięki (tzn. wybrzmiewają bardzo krótko), ale o ile później na wysokich pozycjach jest ok to niższe tracą imo :/ Ech czasem brakuje 2 humba. Dlatego za 4 kafle chętnie odstąpie komuś miejsce w braderhudzie Dobrze, że mam HH i nie brakuje mi drugiego humba ![]() RE: Music Man B-HOOD - jb90 - 09-04-2012 (09-04-2012, 06:53 PM)herp napisał(a): jb90 - u lutnika załóż se drugii pikap.Nie będę cudował już z tym SR-em ![]() ![]() (09-04-2012, 06:59 PM)Sobass napisał(a):Lucky Basstard(09-04-2012, 06:47 PM)jb90 napisał(a): A tak z ciekawości... u was w SR-ach też są takie silne humby ? ja muszę mieć fest w dechę wkręcony bo powyżej 12 progu zaczynają zanikać dźwięki (tzn. wybrzmiewają bardzo krótko), ale o ile później na wysokich pozycjach jest ok to niższe tracą imo :/ Ech czasem brakuje 2 humba. Dlatego za 4 kafle chętnie odstąpie komuś miejsce w braderhudzie ![]() RE: Music Man B-HOOD - JAACA - 09-04-2012 Silne przystawki są w Walu - mam je rozkręcone na 3/10 jeżeli chodzi o głośność i mi rozpierdala wzmaka ![]() |