Bassturbation Studio 7 2012 - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Bassturbation Studio 7 2012 (/thread-1250.html) |
RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Zbychoo - 04-24-2012 jeżli już to z warwickow, spectorow i plytek do JB edyta: i pu od EMG RE: Bassturbation Studio 7 2012 - groza - 04-24-2012 (04-24-2012, 03:59 PM)Fabian napisał(a): Nawet nie chce mi sie do tego odnosic do tych obelg z Twojej strony. A co do spotkan, uwazam to za bardzo sluszna idee. Joł... dosyć często prezentujesz co imperialistyczni naukowcy nazywają postawą passive-agressive. Jeśli robisz to nieświadomie to będziesz miał z tym problemy - jeśli świadomie to spoko, nie moja sprawa tylko podpowiem, że to trochę zbyt mocno widać Obiecuję na następny zlot spróbować przyjechać i przywieźć tyle basów ntb na emg ile się da RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Mateusz - 04-24-2012 No właśnie warto dodać i podziękować Błażejowi i P. Zawadzkiemu za udostępnienie nam całego studia na całe dwa dni gdzie za godzine pracy z realizatorem płaci się dużo więcej niż dwa komplety bardzo dobrych strun, a terminy ciągle zasypane. RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Hubert - 04-24-2012 śmieszniejsze jest to jak ktoś kupuje bas lub jakiś inny sprzęt, trąbi na lewo i prawo, że ten bas, tudzież coś innego, ma u niego "dożywocie", a po miesiącu albo szybciej ten bas, czy inny sprzęt trafia na allegro... Mam nadzieję, że na następne Bassturbacje uda mi się dotrzeć! Bo skoro Zbychoo się czegoś nauczył, to ja też mogę! RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Mateusz - 04-24-2012 dobra juz sie nie bron bo pogarszasz sprawe Powinnisice pogadac z fabianem na zywo bo jest spoko, tylko jak pisze to jest takim trollem;p RE: Bassturbation Studio 7 2012 - barabas - 04-24-2012 Odnośnie płytek jeszcze: Cmentarzysko u Błażeja w mieszkaniu RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Zbychoo - 04-24-2012 bo widzisz, można być nieświadomym i zadowolonym, po czym pojedzie sie posłucha innych basów i sie okazuje, ze za nie takie gigantyczne pieniadze mozna brzmiec lepiej dużo lepiej niż w tej chwili. RE: Bassturbation Studio 7 2012 - goly - 04-24-2012 (04-24-2012, 04:45 PM)Fabian napisał(a): Spotkania uwazam za sluszna idee, bardzo, ale zachowania typu, pasuje mi bas, 'specjalista' mowi mi, ze jest slaby i go sprzedaje, juz mnie troche smiesza.Szkoda, że nie słyszałeś jego nowego ricka! Mnie to nie śmieszy, bo ja go nienawidzę i nie jestem odosobniony. Groza - dla mnie, ze swoimi "emg-ntb-plastik" jesteś wielkim nieobecnym każdej takiej imprezy! RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Bolem - 04-24-2012 (04-24-2012, 04:54 PM)Zbychoo napisał(a): bo widzisz, można być nieświadomym i zadowolonym, po czym pojedzie sie posłucha innych basów i sie okazuje, ze za nie takie gigantyczne pieniadze mozna brzmiec lepiej dużo lepiej niż w tej chwili. dokladnie tak! po prostu zwiększa się swiadomość. Myslalem, zeby jechac na jakis zjazd tego typu, wybór padł na zakwasowo (bo był szybciej zapowiedziany ), a teraz sie okazuje, że jest to dokladnie w samym środku sesji. Żałuję. Mam nadzieję nie dać dupy, jeśli spełnią zapowiedzi "do zobaczenia za pół roku" RE: Bassturbation Studio 7 2012 - paluch1986 - 04-24-2012 Co do zwiększenia świadomości to jeszcze przetwarzam zdobytą wiedzę Takie spotkania to świetna sprawa, wielki szacun dla Błażeja że chce się dzielić swoją wiedzą z nami i poświęca swój czas Edyta: Jak już w temacie emg-ntb-plastik, to pewnie za szybko nie dozbieram na zmianę, więc kawałek ovanhgolu z Mecami Dynamic Correction pewnie zabiorę na następne spotkanie Edyta2: Nieświadomy jest bardziej zadowolony Świadomy myśli o zmianach i zaczyna kombinować RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Mateusz - 04-24-2012 ja np juz dzis 2 dni po spotkaniu kupilem 2 sety pikapow Bo SAM SŁYSZAŁEM, że w moich basowkach nie siedza. Moj bordowy precel ma mase dolu i nie potrzebny mu spb-3, ktory wyciaga go jeszcze bardziej - do olchowego precla jak najbardziej. Tak samo pikapy w moim jazzie. SJB-1 wydawaly sie byc ZBYT vintage i kupuje takie same jakie mam w 77 RE: Bassturbation Studio 7 2012 - low - 04-24-2012 (04-24-2012, 03:59 PM)Fabian napisał(a):(04-24-2012, 03:47 PM)Alfik napisał(a):(04-24-2012, 02:43 PM)Fabian napisał(a): Ale ja nie mowie o wmawianiu! Mowie o tym, ze ludzie ida slepo za 'autorytetem', tylko tyle. A co do zlotu, bylem na jednym w Poznaniu i bardzo milo wspominam. Szczegolnie delikatny dotyk Herpa. To już oszczędź nam może tych twoich 'mundrości'. Wcale się nie dziwię, że ktoś może mieć już tego dosyć. A to pogrubione przeze mnie to święta prawda. RE: Bassturbation Studio 7 2012 - paluch1986 - 04-24-2012 (04-24-2012, 06:06 PM)Mateusz napisał(a): ja np juz dzis 2 dni po spotkaniu kupilem 2 sety pikapow Bo SAM SŁYSZAŁEM, że w moich basowkach nie siedza. Mnie za to na 5-cio strunowego Jazz Basa co nie brzmi jak Jazz póki co nie stać, może kiedyś RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Hubert - 04-24-2012 nie wystarczyłoby na to stron na forum... ale ten temat nie dotyczy Fabiana, więc zanim zrobi się jeszcze ciekawiej, to proszę o powrót do dyskusji na temat spotkania w S7. RE: Bassturbation Studio 7 2012 - Dex - 04-24-2012 (04-24-2012, 05:23 PM)paluch1986 napisał(a): Co do zwiększenia świadomości to jeszcze przetwarzam zdobytą wiedzę Takie spotkania to świetna sprawa, wielki szacun dla Błażeja że chce się dzielić swoją wiedzą z nami i poświęca swój czas To sprzedaj gmra i kup corta gb5. Myślę, że dobra opcja |