basscity.eu
Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! (/thread-1225.html)

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - paka - 02-09-2012

jakby wujaszek podjechal.. byloby fenderowe swietoBig Grin ja bym sie chyba odswietnie ubralWink

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 02-09-2012

(02-09-2012, 08:48 PM)Brylant napisał(a): co zrobimy ze sprzętem, jak ludzie udadzą się na jakieś picie itp. ?

Jestem w trakcie opracowywania systemu deponowania - prawdopodobnie będzie pomieszczenie zamykane na klucz, w nim sprzęty, do których dostęp będzie miał jeden człowiek. Na sprzęcie karteczka z numerkiem, a w łapce osoby specjalna karteczka z takim samym numerkiem. Jest karteczka - zamieniamy na sprzęt. Nie ma - spadówa. Wink

Ale to na razie luźny pomysł.

(02-09-2012, 08:54 PM)sero napisał(a):
(02-09-2012, 10:24 AM)zakwas napisał(a): Zaczynam rozmowy z oficjalnymi importerami i producentami sprzętu - będę próbował nakłonić ich na prezentacje swoich produktów, możliwość dotknięcia i pogrania na nich.

Jeżeli ktokolwiek może mi jakkolwiek pomóc w tej materii, będę wdzięczny - kontakt najlepiej na początek tutaj na PW. Wink
Może Bartozzi coś zaradzi?

Zobaczę jaki będzie odzew na moje maile, jeżeli słabo, to zobaczymy czy pomoże. Smile

(02-09-2012, 09:01 PM)obserwacja napisał(a): zakwas jak to je twoje konto na tym fejsie to podeślij może ten event na jakieś gitarcentry albo inne maczosy co one wkleją go na wall

Zaczynam się zastanawiać czy chcę to aż tak bardzo reklamować. Wink Maczosa zaangażuję jakoś na pewno, wiem, że się z nim dogadam, Guitarcenter jest zza miedzy - siedzibę mają w Łodzi, będę z nimi gadał prawdopodobnie osobiście.
Wszystko po kolei. Big Grin

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Bolem - 02-09-2012

Zakwas inicjatywa zajebista, ale zeby nie wyszlo z tego 100 basistów i jednoczesnie brak mozliwosci przetestowania czegokolwiek.
Tak jak pisalem-jesli nie bede mial akurat egzaminow to wpadne z sansampem i g&lem którego już macałeś. Mam nadzieje ze spotkam sie z jakimiś forumisiami. Jeslibysmy jechali samochodem to moze svt3 pro akurat wezme, zobaczymy Smile

Kto z Krakoqwa?

A tak w ogole to jestem po egzaminie z naaliz i 6 piwach, wiec pierdole glupoty

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 02-10-2012

Przy 100 jeszcze damy radę - mamy dwa dni. Smile

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Kosiara - 02-10-2012

jak będę w Łodzi to na sto% zajrzę!

może nawet i graty bym zabrał...:-)

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - piekut51 - 02-10-2012

Joł! Jak tylko egzaminy pozwolą, to jadę z Kraka Wink

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - szymam - 02-10-2012

A co z noclegowniami jakimiś we Zgerzu?

Szymam - czytamy, czytamy... chytry

(02-08-2012, 08:36 PM)zakwas napisał(a): Z racji tego, że impreza będzie dwudniowa będzie istniała możliwość wykupienia taniego noclegu (mam nadzieję, że nawet bardzo taniego) w nieopodal znajdującym się internacie, dla bardziej wymagających znajdą się tez wszelkiej maści motele, hotele i hoteliki.

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Zbychoo - 02-10-2012

już wiem dlaczego zakwaśny to robiBig Grin w tym terminie napewno bedzie mial juz sandberga i chce, żebyśmy go wszyscy oficjalnie znienawidziliBig Grin i to face to face a nie przez internetTongue taka nowsza wersja bycia celebrytąBig Grin

(02-10-2012, 09:06 AM)Zbychoo napisał(a): już wiem dlaczego zakwaśny to robiBig Grin w tym terminie napewno bedzie mial juz sandberga i chce, żebyśmy go wszyscy oficjalnie znienawidziliBig Grin i to face to face a nie przez internetTongue taka nowsza wersja bycia celebrytąBig Grin

Psia mać, trza wszystko odwołać teraz... neutral2

mrgreenmrgreenmrgreen

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - paluch1986 - 02-10-2012

(02-10-2012, 09:06 AM)Zbychoo napisał(a): już wiem dlaczego zakwaśny to robiBig Grin w tym terminie napewno bedzie mial juz sandberga i chce, żebyśmy go wszyscy oficjalnie znienawidziliBig Grin i to face to face a nie przez internetTongue taka nowsza wersja bycia celebrytąBig Grin

Może nie tyle znienawidzili co zmacali po gryfie mrhomo

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zee - 02-10-2012

To będzie najbardziej przepocony sandberg pod słońcem

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Bolem - 02-10-2012

(02-10-2012, 09:36 AM)zee napisał(a): To będzie najbardziej przepocony sandberg pod słońcem

hahaha Smile

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - paluch1986 - 02-10-2012

Będzie tłuste brzmienie Wink

RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Wrzos - 02-10-2012

ja mam nadzieję że chodzi o to żeby się nachlać, a każdy pretekst dobry