B-hood of Noisy Box - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: B-hood of Noisy Box (/thread-1274.html) |
RE: B-hood of Noisy Box - macius - 04-01-2012 A nie chcesz w kwiatki? RE: B-hood of Noisy Box - zakwas - 04-01-2012 Nie, nie jestem pedał! RE: B-hood of Noisy Box - Gruby - 04-01-2012 Nie umiesz kłamać... RE: B-hood of Noisy Box - zakwas - 04-01-2012 RE: B-hood of Noisy Box - depravedsouls - 04-01-2012 gdyby nie ceny tolex'u to tez bym kazal mankowi okleic pake a tak musialem kombinowac jak sie da.Szkoda ze w polsce niema producentow takiego materialu chyba ze sie myle.Bigos jak ta sica ci gra? RE: B-hood of Noisy Box - Bigos - 04-01-2012 (04-01-2012, 10:19 AM)depravedsouls napisał(a): ...Bigos jak ta sica ci gra? Jak pisałem-jestem zadowolony. Nie używam tej paki nigdy w samotności, zawsze z combo. Po podłączeniu tylko tej paki w porównaniu z głośnikami w combo (2x10"+ horn) jest węższe pasmo i mniejszy kop, ale to jest porównanie z combo o totalnie wyjebanej jakości brzmienia (transparentne), dynamice i głośności. Nie znalazłem godnego konkurenta takiej konstrukcji dla combo Fendera. Jak wyciągnę wszystkie bebechy z combo (głośniki i wzmacniacz) to sama obudowa chyba jest dalej cięższa od NB z głośnikiem. Strasznie pancerne combo. Paczka NB ma więcej środka (niż głośniki z combo). Dokładnie takiego uzupełnienia pasma potrzebowałem gdy stoję na dużej scenie dobrych parę metrów od zestawu i gdzie dawniej (gdy stawiałem combo wysoko na kejsach) w takiej odległości brakowało mi już dołu i głośności. Specjalnie nie życzyłem sobie zamontowania gwizdka w w NB, bo ten w combo jest tak głośny że muszę go ściszać do poziomu 1/4 albo i mniej. Co by nie pisać paczka spełnia swoje zadanie, ale chyba choćby z racji braku gwizdka nie nadawała by się do używania jako samodzielnego nagłośnienia. Kwota jaką zapłaciłem w pełni mnie satysfakcjonuje, a nie lubię przepłacać. Jeszcze jedna fota: Wizualnie i wymiarowo było dążenie do oryginału - 115 PRO EXT: RE: B-hood of Noisy Box - markuz - 04-20-2012 paczka zamówiona, opłacona...czekam do połowy maja po otrzymaniu pochwale się foto. będzie 2x12 w wersji z bi-ampingiem RE: B-hood of Noisy Box - depravedsouls - 04-21-2012 dzis oklejam pake skora weza he he,pochwale sie w tygodniu. RE: B-hood of Noisy Box - markuz - 05-25-2012 Uploaded with ImageShack.us dawać numera!!! RE: B-hood of Noisy Box - darks - 05-26-2012 W takim razie i mnie możecie dopisać: - 4x10" na Fane Sovereign 10-125 + horn - 1x15" na Eminence Kappa 15 Pro + horn RE: B-hood of Noisy Box - bratekr - 05-26-2012 Darks - zarzuć fotkę - będzie namba . RE: B-hood of Noisy Box - darks - 05-26-2012 Ale to najwcześniej jutro. Mam sprzęt na salce. RE: B-hood of Noisy Box - Bjorn - 05-26-2012 Proszę o numerek, 4x10 na Fane + horn. Oklejona kocem, bo tolexu nie lubię RE: B-hood of Noisy Box - bratekr - 05-27-2012 Pierwszy post - pic, or didn't happend RE: B-hood of Noisy Box - Dex - 05-27-2012 |