Bassturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Bassturbacje 2013 Edycja Wiosenna (/thread-2997.html) |
RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Mateusz - 01-26-2013 A może lepiej zeskanować i wrzucić na jakieś dvd czy cos? Bo po co kopiowac to samo x razy. Może po prostu wezme lapka i swój stary powolny skaner;p Ja bym od ciebie chetnie te fenderbooki skopiował Marza mi sie te wydania! RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Alfik - 01-26-2013 (01-26-2013, 02:33 PM)Mateusz napisał(a): A może lepiej zeskanować i wrzucić na jakieś dvd czy cos? Bo po co kopiowac to samo x razy. Może być skaner - chodzi o wymianę informacji które ciężko zdobyć. RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Mateusz - 01-26-2013 jo, tylko moj jest tak wolny ze chuj, fajnie jakby ktos cos szybkiego wział. RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - WoRW - 01-26-2013 Ostatnio tematem miały być 'efekty do basu', ale mało kto był zainteresowany. Może bardziej spisałby się "spróbujmy zabrzmieć jak X". WoWR chciałby sprawdzić, czy jego łapska są w stanie wyartykułować dźwięk zbliżony do Tima Commerford w numerach 'Cochise' i 'The last remaining light', więc przynosi płytę Audioslave, słuchamy numeru, kręcimy i próbujemy Bezprogówek będzie pod dostatkiem, może ktoś przytarga kontrabas(y)? Nie kręcą mnie w ogóle, ale chciałbym posłuchać. Jeśli zjawi się kobieta, będzie mogła poczuć na karku, a raczej cycuchach spojrzenia wszystkich niewyżytych bassturbatorów - niezapomniane przeżycia (Ala, Cenia - zapraszam ) Standardowe punkty programu, o których mówić nie trzeba: walka z płytką w JB, Rick Szergla , Zielony PB i Sienna Alfika, zamawianie pizzy przez Mroka, sprośne kawały Herpa - naturalnie, połączone z obmacywaniem naszych tyłeczków , RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Dex - 01-26-2013 IMHO lepiej zeby kazdy poskanowal swoje ksiazki i przyjechal z pendrivem i bedzie mozna plytki wypalac No chyba że ktoś nie ma czasu i ma ich tak dużo, że nie sposób poskanować. RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - WoRW - 01-26-2013 @up - Jedyny myślący RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Mateusz - 01-26-2013 pierdole w tym roku pizzy nie zamawiam bo potem kasa ginęła i było na mnie, a teraz jestem handlarzykiem to w ogóle będziecie mnie podejrzewać;p RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Bolem - 01-26-2013 (01-26-2013, 02:56 PM)Dex napisał(a): IMHO lepiej zeby kazdy poskanowal swoje ksiazki i przyjechal z pendrivem i bedzie mozna plytki wypalac no, bo chyba i tak nikt tam nie bedzie tego czytał, tylko w domu RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - WoRW - 01-26-2013 Może wyślemy oficjalne zaproszenia do Grubego, Omsona, Unclefuckera, Fabiana, Zakwasa i do całej reszty zgrai, która tylko mówi, że się zjawi, a zawsze daje ciała! @mroku - zmień sobie tekst pod nikiem na "Handlarzynka Piotrowski" RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - TommyRed - 01-26-2013 WoWR i Bolem zarzucili fajne tematy, ktorymi chyba kazdy bedzie zainteresowany. To jest, jak dla mnie, na razie najfajniesza opcja. Czyli zabawy z kreceniem brzmienia. Temat uniwersalny, a duzo ludzi nie umie sobie poradzic z wykreceniem swojego wymarzonego brzmienia, nawet majac do dyspozycji head z tysiacem galek, np. ja Szkolki tez dobra rzecz. Ogolnie mozna by to podciagnac pod temat - jak cwiczyc, co cwiczyc, zeby sie wycwiczyc, a nie przecwiczyc Nawet padla na poczatku taka propozycja. RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - MrPapaBear - 01-26-2013 Może i mnie będzie po drodze z langowskim co wpadł do tartaku i lampą jeśli oczywiście ktoś byłby ciekawy czemu Szergl po podpięciu ricka do niej zakrzyknął "jebać hiwatty ja chcę leoparda" 20 lat to wystarczająco stary żeby się załapać na temat starych lamp? Ale jak już mnie liczyć to z kierowcą perkusistą. RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Dex - 01-26-2013 (01-26-2013, 03:01 PM)Mateusz napisał(a): pierdole w tym roku pizzy nie zamawiam bo potem kasa ginęła i było na mnie, a teraz jestem handlarzykiem to w ogóle będziecie mnie podejrzewać;p Pojedziemy do mięsnego i kupimy kiełbasy an grilla Kto przywiezie grilla? Kasa ginęła? 1 pizzy nie dowieźli i tą kasę ktoś dostał za swoją pizzę. RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Mateusz - 01-26-2013 pizza ma byc kurrr RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Dex - 01-26-2013 Tyle jej wpierdalasz i jeszcze Ci nie zbrzydła? RE: Basturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Mateusz - 01-26-2013 Jutro zamawiam pizze |