![]() |
|
Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) (/thread-3502.html) |
RE: Bassturbacje 2013 Edycja Wiosenna - Asmo - 04-23-2013 Akurat w darkglassie nic nie było kręcone. Tylko przełącznik attack został wyłączony, bo siało górą. Blend, drive i level na 50%. EDYTA: Chyba, że bawiliście się nim jak już pojechałem RE: Bassturbacje 2013 Edycja Wiosenna - wahrocker - 04-23-2013 (04-23-2013, 05:26 PM)groza napisał(a): Wierzę na słowo, że inne efekty się podobały bardziej - rzecz gustu. Jedni lubią Panterę, inni (zupełnie niepotrzebnie) - nie... weź daj mi nr.do swojego dilera RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - zakwas - 04-23-2013 Co do EBSa - solo wypadał najsłabiej, to fakt, jednak dalej pozostaje najlepiej brzmiącym przesterem jaki słyszałem na żywo w kapeli (zespół nazywa się Na Tak i pochodzi z Lublina - nagłaśniałem wiele zespołów, ale tak dobrze brzmiącego zespołu live nie miałem). Tyle ode mnie.
RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - herp - 04-23-2013 (04-23-2013, 07:27 PM)zakwas napisał(a): Co do EBSa - solo wypadał najsłabiej, to fakt, jednak dalej pozostaje najlepiej brzmiącym przesterem jaki słyszałem na żywo w kapeli (zespół nazywa się Na Tak i pochodzi z Lublina - nagłaśniałem wiele zespołów, ale tak dobrze brzmiącego zespołu live nie miałem). Dziękuję! RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - low - 04-23-2013 Ja nie mam go najmniejszego zamiaru sprzedawać, może kiedyś wymienię na Darkglassa B7K albo dołożę B3K. RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - herp - 04-23-2013 A mi się Darkglass nie podobał. Za dużo siary. RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - Stasiu - 04-23-2013 (04-23-2013, 08:00 PM)herp napisał(a): A mi się Darkglass nie podobał. Za dużo siary.
RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - herp - 04-23-2013 Tylko trza brać pod uwagę, że to przez setup Alfikowych gratów też - jestem ciekaw, jak te drajwy zagadałyby a) na śledziowym Sunnie b) na B-15 RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - WoRW - 04-23-2013 Myślę, że bardzo istotne jest wspominanie tu o Alfiku, podczas gdy ma <jak na razie> w dupie ten wątek i w ogóle się nie wypowiada Proponuję, żeby każdy wziął odpowiedzialność za swoje uszy i za swoje gusta, a nie za czyjeś... RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - sledz - 04-23-2013 Bolem się akurat pieni i nikomu teraz nie popuści, bo dowiedział się, że musi sprzedać wszystkie swoje graty
RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - goly - 04-23-2013 G&La też? RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - Bolem - 04-23-2013 (04-23-2013, 09:48 PM)sledz napisał(a): Bolem się akurat pieni i nikomu teraz nie popuści, bo dowiedział się, że musi sprzedać wszystkie swoje graty (04-23-2013, 10:19 PM)goly napisał(a): G&La też? No jedynym na zawsze nie zostanie, są lepsze basy Twoj mial wiecej "basu w basie", chociaz gryf niewygodny jak cholera (04-23-2013, 07:45 PM)herp napisał(a):(04-23-2013, 07:27 PM)zakwas napisał(a): Co do EBSa - solo wypadał najsłabiej, to fakt, jednak dalej pozostaje najlepiej brzmiącym przesterem jaki słyszałem na żywo w kapeli (zespół nazywa się Na Tak i pochodzi z Lublina - nagłaśniałem wiele zespołów, ale tak dobrze brzmiącego zespołu live nie miałem). Dziwię się Herp, że tak piszesz. Jeśli Tobie sie Twoj valvedrive podoba to na nim graj i nie przejmuj się opiniami innych. Miałeś porównanie z innym sprzętem. Nikt nie ma monopolu na twierdzenie co jest dobre co jest złe, to wszystko to tylko opinie RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - Asmo - 04-23-2013 (04-23-2013, 10:33 PM)Bolem napisał(a): Nikt nie ma monopolu na twierdzenie co jest dobre co jest złe, to wszystko to tylko opinie Dlatego ja wpierw grałem na Spectorach, a teraz przyszła pora na Warwicki RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - herp - 04-23-2013 (04-23-2013, 08:46 PM)WoWR napisał(a): Myślę, że bardzo istotne jest wspominanie tu o Alfiku, podczas gdy ma <jak na razie> w dupie ten wątek i w ogóle się nie wypowiada Piękny ból dupy. Jest istotne, ze względu na fakt, że to właśnie Alfikowy approach miał wpływ na sformowanie tego wątku! RE: Post Bassturbacyjnie - Groza ratuje firmę EBS (O przesterach) - bratekr - 04-24-2013 Bas Gołego był bardzo wygodny! I fajnie odzywał się pod przesterem. |