![]() |
P-BASS FANCLUB - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: P-BASS FANCLUB (/thread-264.html) |
RE: P-BASS FANCLUB - wtf - 08-07-2010 Ja pierdole... Słoń go zgwałcił czy co? RE: P-BASS FANCLUB - zakwas - 08-07-2010 Nie wiem kto go nie lubił, ale ja po podłączeniu na próbie ja polubiłem bardzo. Remont się przeciąga, ale to maszyna do niszczenia się szykuje - gitarul stwierdził, że pierwszy raz bas go łaskotał w stopy na próbie ![]() EDIT: I nie, słoń go nie zgwałcił - nim można zgwałcić słonia: ![]() ![]() RE: P-BASS FANCLUB - wtf - 08-07-2010 LOL ![]() RE: P-BASS FANCLUB - ANTonio - 08-07-2010 ANTonio - Zenek_Spawacz el Preclo del Furio. Fotki jak wrócę z wywczasów ![]() ![]() RE: P-BASS FANCLUB - WoRW - 08-07-2010 Zakwas- głowka wygląda jak ![]() RE: P-BASS FANCLUB - zakwas - 08-07-2010 Ta główka wyglądała jak z dupy wyjęta, ale nieważne - już tak nie jest ![]() RE: P-BASS FANCLUB - wtf - 08-07-2010 DEFENCE proponuję ten post o zasadach przyjęcia do klubu i "preclowym preclu" przenieść do pierwszego posta razem z TYM zdjęciem ![]() RE: P-BASS FANCLUB - wajzner - 08-07-2010 witam A precle na sterydach się łapią? Proponuję Sandberg California PM, he he ![]() pozdrawiam wajzner RE: P-BASS FANCLUB - zakwas - 08-07-2010 (08-07-2010, 09:20 PM)Fabian napisał(a): Zakwas, jak go zrobisz to i tak nie dadzą ci miejsca Pieprze - ide sie pocionć suchom bułkom... ![]() RE: P-BASS FANCLUB - dexter_ck - 08-07-2010 (08-07-2010, 11:14 PM)zakwas napisał(a):(08-07-2010, 09:20 PM)Fabian napisał(a): Zakwas, jak go zrobisz to i tak nie dadzą ci miejsca Sucho bułko sie mowi po polskiemu, bez takich buednow mje tutaj ![]() RE: P-BASS FANCLUB - DEFENCE - 08-08-2010 (08-07-2010, 09:01 PM)wtf napisał(a): (Czemu właściwie ja się tak tu kurwa rządzę? Rządzisz się bo ja polazłem wczoraj spać i zostałeś pomagierem opędzlownikiem ![]() ![]() Na zakwasa czekamy, może ma tam coś ciekawego jednak i wróci na swoją pozycję. RE: P-BASS FANCLUB - Krzysztof - 08-08-2010 Dyskryminacja! Jakieś niewydażone ajbanezy rołdstary w clubie a moja Jamasia BiBi się nie łapie!? ![]() RE: P-BASS FANCLUB - Alfik - 08-08-2010 To na początek Dark Side: 1983 MIA Body: olcha, gryf: Palisander + klon, mostek baddass II, progi + pasowanie gryfu Piotr Witwicki, płytka custom akryl, pickup pod mostkiem Bartolini 94JT wstawiony jako atrapa. Potencjometry 250kohm CTS. Klucze wymienione na nowe + Hipshot string retainer Struny Daddario Chromes porównywałem już z dwoma basami z lat 60-siątych i ku rozpaczy ich właścicieli ten bas rezonuje i brzmi lepiej... i to nie tylko IMO Krokodyla dorzucę jak mu płytkę zmienię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: P-BASS FANCLUB - wtf - 08-08-2010 Fajne to Dark Side Of The Moon na płytce ![]() RE: P-BASS FANCLUB - zakwas - 08-08-2010 Alfik - taki brzmieniowy pedant jak Ty (nie piszę tego złośliwie - żeby nie było) a ma docisk za siodełkiem na trzech strunach tylko? E Ci przez to nie odstaje lekko brzmieniem? Z ciekawości pytam. ![]() Basik zacnie się prezentuje, szkoda że na podstrunnicy nie ma klonu. ![]() |