![]() |
Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! (/thread-1225.html) |
RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Mortie - 07-03-2012 Jeden z najlepszych punktów spotkania, fantastyczne opowieści. RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Pend Of Sky - 07-03-2012 Zakwas! Chłopaki! Dzięki za zaproszenie na imprezke, było bardzo sympatycznie! Pozdrawiam! RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - chmura - 07-03-2012 również bije wielkie brawa za organizację i pomysł (zakwas 6 ![]() ![]() odwiedziłem festiwal w dniu 2 co moge napisać wspaniały wykład tubasa, bardzo fajne stoisko z gratami maczosa (niezłe sandbergi i spectory), gruby zajebisty sprzęt ![]() ![]() do następnego roku mam nadzieje ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 07-03-2012 Relacyja - jeszcze będę później Pendowskiego ciął, ale to później... ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Basstard - 07-03-2012 Faaajna sklejucha, nawet mój Alembic się załapał (w rękach Grubego i Zakwasa) i Geddy też (no i linia basu z "Johnny'ego Długiego Noża" WZM ![]() ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 07-03-2012 szkoda, że taki krótki ten motyw na tappingu, bo by fajnie pasował pod ostatnie ujęcie w tle. ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - herp - 07-03-2012 Jarek, tęsknię! ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Basstard - 07-03-2012 Za Johnnym Długim Nożem? ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - unclefucker - 07-03-2012 Tubas, ależ się Twoich opowieść miło słucha! Gratulować takich przeżyć! ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - herp - 07-03-2012 (07-03-2012, 04:44 PM)Basstard napisał(a): Za Johnnym Długim Nożem? za Tobą chuju. Jak Cię zobaczylem to wódki mi się zachciało ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - tubas - 07-03-2012 (07-03-2012, 07:20 PM)unclefucker napisał(a): Tubas, ależ się Twoich opowieść miło słucha! Gratulować takich przeżyć! Dzięki! Zaczynałem się dopiero rozkręcać... ![]() Może na kolejnej imprezie nastąpi jakiś Ciąg Dalszy...? ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 07-03-2012 Trzeba by temat wymyślić. ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Mortie - 07-03-2012 Jedyny moment, w którym się pojawiam to: "Pokaż Piotrek jak stoisz" ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 07-03-2012 (07-03-2012, 09:11 PM)Mortie napisał(a): Jedyny moment, w którym się pojawiam to: "Pokaż Piotrek jak stoisz" Potem za to Twój bas ma striptiz... ![]() RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Mortie - 07-03-2012 Pokazałem mu ten moment- zafundowaliście mu tak silną traumę, że teraz patrzy spode kluczy nawet na mój kciuk ![]() |