Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. (/thread-3935.html) |
RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Stasiu - 08-30-2013 (08-30-2013, 02:33 AM)coguar napisał(a): a w tym teledysku nawet moja ex sie znalazla patent na ogladalnosc dobre dupy duzo pokazanych tylkow i fan page na fejsie ktore udostepniaja ten kawalek mam wladze nad fun pagem ktory ma ponad 10 tysi lajkow tak mozna niezle podpromowac rozne osiagniecia a nawet mam dostep do kilku takich stron na fejsie z kilkoma albo nawet kilkudziesiecioma tysi lajkow, uderzaj do takich niech wstawia na tablice muzyke i masz nabicia jak choy w jutubie a kto wie moze ktos dobry zauwazy na sam początek zająłbym się interpunkcją, potem myślał o promocji RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - coguar - 08-31-2013 forum polonistyczne czy basowe?? RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - mazdah - 08-31-2013 (08-31-2013, 01:48 AM)coguar napisał(a): forum polonistyczne czy basowe?? No pszecierz ńe polonistycznę ! RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - groza - 08-31-2013 (08-31-2013, 01:48 AM)coguar napisał(a): forum polonistyczne czy basowe?? Why choose? RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - elteha - 08-31-2013 (08-31-2013, 01:48 AM)coguar napisał(a): forum polonistyczne czy basowe?? chujowe. koledzy mowia, ze ciezko jest zlapac o co Ci chodzi. mi zreszta tez. RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - zakwas - 08-31-2013 (08-30-2013, 02:33 AM)coguar napisał(a): a w tym teledysku nawet moja ex sie znalazla patent na ogladalnosc dobre dupy duzo pokazanych tylkow i fan page na fejsie ktore udostepniaja ten kawalek mam wladze nad fun pagem ktory ma ponad 10 tysi lajkow tak mozna niezle podpromowac rozne osiagniecia a nawet mam dostep do kilku takich stron na fejsie z kilkoma albo nawet kilkudziesiecioma tysi lajkow, uderzaj do takich niech wstawia na tablice muzyke i masz nabicia jak choy w jutubie a kto wie moze ktos dobry zauwazy Uwaga, tłumaczę! Cytat:A w tym teledysku, to nawet moja ex się znalazła! Lekko nie było! RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Maciejeq - 08-31-2013 (08-31-2013, 01:04 PM)zakwas napisał(a): Lekko nie było! To dobrze że nie letko RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - domelius - 08-31-2013 (08-31-2013, 01:04 PM)zakwas napisał(a):(08-30-2013, 02:33 AM)coguar napisał(a): a w tym teledysku nawet moja ex sie znalazla patent na ogladalnosc dobre dupy duzo pokazanych tylkow i fan page na fejsie ktore udostepniaja ten kawalek mam wladze nad fun pagem ktory ma ponad 10 tysi lajkow tak mozna niezle podpromowac rozne osiagniecia a nawet mam dostep do kilku takich stron na fejsie z kilkoma albo nawet kilkudziesiecioma tysi lajkow, uderzaj do takich niech wstawia na tablice muzyke i masz nabicia jak choy w jutubie a kto wie moze ktos dobry zauwazy akurat przesadziłeś z przecinkami RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - zakwas - 08-31-2013 (08-31-2013, 01:11 PM)domelius napisał(a): akurat przesadziłeś z przecinkami nie sondze RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - coguar - 09-01-2013 jezus krajst super star moze byc uspierawiedliwienie ze bylem strasznie pijany jak pisalem tego posta( w sumie musze byc pijany jak wchodze na te forum zeby czytac te wypociny) teraz tez jestem dla sprostowania RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - yarzenioova - 09-01-2013 Ja pierdziele.Gosc na klawiaturze nie ma chyba Shifta,przecinka i kropki. Zakwas trzeba byc chyba medium zeby przetlumaczyc taki chaos. RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Stasiu - 09-01-2013 możesz mu na chuj skoczyć, huehuehue RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - groza - 09-01-2013 Pytanie - to obelga czy propozycja? RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Stasiu - 09-01-2013 a wiesz, że nie wiem? przy okazji, chyba temat do zamknięcia, bo tajemnica sukcesu została zdradzona. panowie, 'dobre dupy i dużo pokazanych tyłków'! RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - coguar - 09-01-2013 Taka jest prawda ze sex sie najlepiej sprzedaje, jak leci jakis teledysk to nie powiesz ze jak jest nawet chujowy i sie wygina ładna pani, to przynajmiej przez chwile nie zostawisz zeby popatrzec |