basscity.eu
Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. (/thread-3935.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Stasiu - 08-30-2013

(08-30-2013, 02:33 AM)coguar napisał(a): a w tym teledysku nawet moja ex sie znalazlaBig Grin patent na ogladalnosc dobre dupy duzo pokazanych tylkow i fan page na fejsie ktore udostepniaja ten kawalek mam wladze nad fun pagem ktory ma ponad 10 tysi lajkow tak mozna niezle podpromowac rozne osiagniecia a nawet mam dostep do kilku takich stron na fejsie z kilkoma albo nawet kilkudziesiecioma tysi lajkow, uderzaj do takich niech wstawia na tablice muzyke i masz nabicia jak choy w jutubie a kto wie moze ktos dobry zauwazy

na sam początek zająłbym się interpunkcją, potem myślał o promocji Wink

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - coguar - 08-31-2013

forum polonistyczne czy basowe??

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - mazdah - 08-31-2013

(08-31-2013, 01:48 AM)coguar napisał(a): forum polonistyczne czy basowe??

No pszecierz ńe polonistycznę ! Wink

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - groza - 08-31-2013

Why choose?

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - elteha - 08-31-2013

chujowe.

koledzy mowia, ze ciezko jest zlapac o co Ci chodzi. mi zreszta tez.

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - zakwas - 08-31-2013

(08-30-2013, 02:33 AM)coguar napisał(a): a w tym teledysku nawet moja ex sie znalazlaBig Grin patent na ogladalnosc dobre dupy duzo pokazanych tylkow i fan page na fejsie ktore udostepniaja ten kawalek mam wladze nad fun pagem ktory ma ponad 10 tysi lajkow tak mozna niezle podpromowac rozne osiagniecia a nawet mam dostep do kilku takich stron na fejsie z kilkoma albo nawet kilkudziesiecioma tysi lajkow, uderzaj do takich niech wstawia na tablice muzyke i masz nabicia jak choy w jutubie a kto wie moze ktos dobry zauwazy

Uwaga, tłumaczę!

Cytat:A w tym teledysku, to nawet moja ex się znalazła! Big Grin
Patent na oglądalność, to dobre dupy (dużo pokazanych tyłków) i fanpage na fejsie, który udostępnia ten kawałek. Mam władzę nad fanpagem, który ma ponad 10 tysięcy lajków - tak można nieźle promować rożne osiągnięcia. Mam dostęp do kilku takich stron na fejsie (z kilkoma albo nawet kilkudziesięcioma tysiącami lajkow) - uderzaj do takich, niech wstawią na tablicę muzykę i masz "nabicia" jak chuj w jutubie. A kto wie, może ktoś dobry zauważy?

Lekko nie było! mrgreen

Emotka_2755

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Maciejeq - 08-31-2013

(08-31-2013, 01:04 PM)zakwas napisał(a): Lekko nie było! mrgreen

Emotka_2755

To dobrze że nie letko mrgreen

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - domelius - 08-31-2013

(08-31-2013, 01:04 PM)zakwas napisał(a):

Uwaga, tłumaczę!

Cytat:A w tym teledysku, to nawet moja ex się znalazła! Big Grin
Patent na oglądalność, to dobre dupy (dużo pokazanych tyłków) i fanpage na fejsie, który udostępnia ten kawałek. Mam władzę nad fanpagem, który ma ponad 10 tysięcy lajków - tak można nieźle promować rożne osiągnięcia. Mam dostęp do kilku takich stron na fejsie (z kilkoma albo nawet kilkudziesięcioma tysiącami lajkow) - uderzaj do takich, niech wstawią na tablicę muzykę i masz "nabicia" jak chuj w jutubie. A kto wie, może ktoś dobry zauważy?

Lekko nie było! mrgreen

Emotka_2755

akurat przesadziłeś z przecinkami

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - zakwas - 08-31-2013

(08-31-2013, 01:11 PM)domelius napisał(a): akurat przesadziłeś z przecinkami

nie sondze

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - coguar - 09-01-2013

jezus krajst super star moze byc uspierawiedliwienie ze bylem strasznie pijany jak pisalem tego posta( w sumie musze byc pijany jak wchodze na te forum zeby czytac te wypociny) teraz tez jestem dla sprostowania

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - yarzenioova - 09-01-2013

Ja pierdziele.Gosc na klawiaturze nie ma chyba Shifta,przecinka i kropki. Zakwas trzeba byc chyba medium zeby przetlumaczyc taki chaos.

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Stasiu - 09-01-2013

możesz mu na chuj skoczyć, huehuehue mrgreen

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - groza - 09-01-2013

Pytanie - to obelga czy propozycja?Smile

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - Stasiu - 09-01-2013

a wiesz, że nie wiem?

przy okazji, chyba temat do zamknięcia, bo tajemnica sukcesu została zdradzona. panowie, 'dobre dupy i dużo pokazanych tyłków'! Smile

RE: Jak się promować??? Dzielmy się własnym doświadczeniem. - coguar - 09-01-2013

Taka jest prawda ze sex sie najlepiej sprzedaje, jak leci jakis teledysk to nie powiesz ze jak jest nawet chujowy i sie wygina ładna pani, to przynajmiej przez chwile nie zostawisz zeby popatrzecSmile