RE: Zdjęcia Sprzętu! - BigKahunaBurger - 06-26-2010
mój nowy jazz bass - zamiata odpowiednio wielkie podziękowania dla strzempy za gitarę i grubego za pomoc w kupnie dobrego małego comba do domu miałem sprzedać tego ashdowna ale chyba zostaje u mnie
z markbassem się jeszcze wstrzymam
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Gruby - 06-26-2010
Cieszę się, że mogłem pomóc
Daj no zbliżenie na Ferdka
To FMT jest?
Lutnik od Krzysztofa Kani na przystawkach Bartolini i preampie Aguilar OBP-3
jak bede miał aparat to zrobie lepsze foto
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Gruby - 06-26-2010
No tak coś mi mostek nie pasował
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Lechoo80 - 06-26-2010
(06-26-2010, 01:19 PM)BigKahunaBurger napisał(a): Lutnik od Krzysztofa Kani na przystawkach Bartolini i preampie Aguilar OBP-3
jak bede miał aparat to zrobie lepsze foto
jakie drewno na korpusie? Możesz nagrać jakieś próbki?
Klon/palisaner + Jesion/klon falisty
próbek narazie nie mam jak nagrać ale strzempa udostepnił kiedys filmik i bas mniej wiecej gra tak, a nawet lepiej
http://www.youtube.com/watch?v=9E3wBNdSje0
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Sebastian-J - 06-29-2010
Pozwolę sobie wkleić tego precla, bo nie pozwala mi on spać już drugi dzień. Ideał, ideał... gdybym nie grał co gram teraz, już bym go brał... aaaaaa
RE: Zdjęcia Sprzętu! - wahrocker - 06-29-2010
nom.ładny
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Hubert - 06-29-2010
SeBas: mam dokładnie takiego samego z tego samego sklepu, tylko, że czarnego
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Sebastian-J - 06-29-2010
Kurde, wszystko w nim jest idealne - klon, sunburst, czarna płytka + thumbrest, szkoda że nie przyda mi się w raprocku, miałem meksykańskiego precla i się pozbyłem go, bo nie siedział... bas był mało "czytelny", gubił się między gitarą a bębnami.
Gdybym grał zwykłego rocka, gdzie nie potrzebny jest punkt i selekta*, to bym precla sobie zostawił... a raczej brał tego
* to moja definicja basu w rocku
RE: Zdjęcia Sprzętu! - bratekr - 06-29-2010
Precel fajna rzecz - nie ukrywam, że mi się bardzo podoba, i coraz bardziej zaczynam się zastanawiać, czy aby nie poszukać jakiegoś fretlesa z preclem przy mostku.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Mateusz - 06-30-2010
Jesion + klon to typowo rockowe połączenie, do oldchoolowego hip hopu napewno by też pasił, ale ja nie wiem co ty tam grasz. Piekne wiosło
RE: Zdjęcia Sprzętu! - Sebastian-J - 06-30-2010
www.myspace.com/iconamyspace
oldscholowy hip hop to nie jest, zresztą na tym nagraniu jest mój stary precel
RE: Zdjęcia Sprzętu! - flytoo - 06-30-2010
idealny to by był, jakby był w kolorze naturalnego drewna... mimo wszystko serio to jest wypas.
RE: Zdjęcia Sprzętu! - barabas - 06-30-2010
Przyszła mi dziś nowa zabaweczka i jeździłem na salę prób na testowanie. Mimo, że czasu nie miałem za dużo, to i tak jestem zajebiście zadowolony, bo MXR ma naprawdę mega możliwości
|