![]() |
Chmielowski Basses - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Chmielowski Basses (/thread-5476.html) |
RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 02-22-2017 (02-22-2017, 07:13 AM)szymam napisał(a):(02-22-2017, 05:13 AM)Zenek Spawacz napisał(a): Przywiozlem WSZYSTKIE materialy z Santo Domingo. W zwiazku , ze robie wedlug specyfikacji na moim forum , prosze o uzupelnienie ewentualnych brakow.A wyjaśnił byś wszystkie pozycje? Co to jest to element rout, brzuch rout, etc. rout brzuch: ![]() ramie rout: ![]() el rout to otwor na elektronike RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 02-22-2017 W miedzyczasie skleil sie top kolegi Fabola.. Padouk potrafi byc naprawde ladny , chociaz moj telefoniczny aparat nie jest w stanie wydobyc intensywnego koloru , ktory ten kawalek ma w rzeczywistosci. ![]() RE: Chmielowski Basses - Stasiu - 02-22-2017 (02-22-2017, 05:13 AM)Zenek Spawacz napisał(a): Przywiozlem WSZYSTKIE materialy z Santo Domingo. W zwiazku , ze robie wedlug specyfikacji na moim forum , prosze o uzupelnienie ewentualnych brakow. czyli wenge na podstrunnice wchodzi w grę? RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 02-22-2017 (02-22-2017, 09:23 PM)Stanislav. napisał(a):(02-22-2017, 05:13 AM)Zenek Spawacz napisał(a): Przywiozlem WSZYSTKIE materialy z Santo Domingo. W zwiazku , ze robie wedlug specyfikacji na moim forum , prosze o uzupelnienie ewentualnych brakow. Jutro bede cial Twoj gryf i sie okaze czy jest wystarczajaco wiele materialu na jescze jedna podstrunnice wenge , wydaje mi sie , ze tak ale pewny bede jutro. RE: Chmielowski Basses - fabol - 02-23-2017 (02-22-2017, 05:45 PM)Zenek Spawacz napisał(a): W miedzyczasie skleil sie top kolegi Fabola.. Padouk potrafi byc naprawde ladny , chociaz moj telefoniczny aparat nie jest w stanie wydobyc intensywnego koloru , ktory ten kawalek ma w rzeczywistosci. Jaram się! RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 02-23-2017 Cos mi sie dzieje z aparatem... Mam tutaj kilka zdjec: ![]() Gryf Wrzosa i korpus Szymama: ![]() jest wiecej rzeczy do sfotografowania ale telefon mi nie dziala... RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 03-05-2017 Ten bas Fabola bedzie wygladal egzotycznie .... ![]() ![]() RE: Chmielowski Basses - Maciejeq - 03-05-2017 Mniam! ![]() RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 03-09-2017 korpus Otliego , wyzej gryf czworka rowniez Otliego , po prawej korpus i gryf Wrzosa , szyjki piatki Stanislava i Gorewolfa ... ![]() Czesc innych basow: ![]() W przyszlym tygodniu zaczynam lakierowanie . Gdybym mial wiecej sciskow juz by bylo po ptakach , a tak musze czekac az sie sklei jeden element i potem zaczynac nastepny. RE: Chmielowski Basses - zwinny - 03-09-2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Chmielowski Basses - Stasiu - 03-10-2017 o kurczę ![]() RE: Chmielowski Basses - Jajko - 03-10-2017 Zaczynam żałować że się nie pisałem na basik. Ale z drugiej strony po mi 7 gitara w domu ![]() RE: Chmielowski Basses - quniq - 03-10-2017 A jak w końcu ściągacie sprzęt do Polski? RE: Chmielowski Basses - kijas - 03-10-2017 Czad ! Kibicuję ![]() Kijas RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 03-11-2017 Bas Otliego nabiera ksztaltow... Jeszcze duzo pracy , szczegolnie szlifowania , ale widac jak bedzie wygladal. Otli chcial miejsce na preamp... decha jest z jednego kawalka z mala doklejka i ma lekkie plomienie w roznych miejscach. ![]() ![]() ![]() |