Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci (/thread-81.html) |
RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Brylant - 02-24-2011 Ten dzisiejszy post już po skończonym temacie pokazuje, że wcale lepszy od niego nie jesteś... Trzeba wiedzieć, kiedy sobie darować. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Brylant - 02-24-2011 Właśnie sęk w tym, że nie powinien się pojawić, gdyż to tylko wasza osobista sprawa. Nikt nie został oszukany itp. pozostał jedynie lekki niesmak, a to jeszcze nie sprawia, aby znaleźć się w tym temacie. Owszem, może nie wykazał się najwyższą kulturą, ale nie jest przez to ani złodziejem, ani oszustem, a tutaj właśnie takowe osoby staramy się umieszczać. Ja osobiście, mimo wszystko nie bałbym się zrobić jakiegoś deala z Hubertem, tak samo jak i z tobą. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Pecu - 02-24-2011 Koniec tematu Huberta i Fabiana. Każdy zainteresowany się już wypowiedział, dalsza dyskusja nie ma sensu. PS. Jeśli ktoś już koniecznie chce coś dodać w tej kwestii to proponuję "Mordkę". Ten temat ma służyć ostrzeganiu przed niesolidnymi kontrahentami a nie do rozbudowanych dyskusji i rozwiązywania sporów. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - DEFENCE - 04-01-2011 Sklep z elektroniką time2buy. 2 miesiące czekam na telewizor i nic. Poprosiłem o zwrot kasy i czekam jak głupek, obsługa ma w dupie klienta, a pani prezes jest nieuchwytna. Sporo negatywnych opinii się pojawiło na temat tego sklepu. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - ptaku - 05-04-2011 Sklep wysyłkowy www.arttechnology.pl z siedzibą w Tychach nie polecam mają duży asortyment ale obawiam się że to ściema. Niestety nie przeczytałem wcześniej opinii w internecie na temat tego sklepu są negatywne. Mają duży asortyment lamp Groove Tubes. Nie odpowiadają na maile, telefony i GG. Jak w końcu odebrała jakaś baba oznajmiła że mają inwentaryzację i oddzwoni potem oczywiście nie oddzwoniła. Do czasu oczekiwania na kasę raz udało mi się nawiązać z nimi kontakt jak dostali kasę nikt już nie raczy odebrać tel. Wpłaciłem niestety kasę za towar 3 lampy 12AU7 już 3 tygodnie minęły ani towaru ani odzewu. Wreszcie po miesiącu dostałem te lampy na dodatek w worku luzem (w opakowaniach) masakra ten sklep ma kompletnie w d... klienta zerowy kontakt ze sprzedawcą kłamią że mają inwentaryzację albo awarię serwera pocztowego itd. ptaku RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Burning - 05-13-2011 taniemeblowanie.pl (i pochodne) nie dajcie się skusić ładnej stronie internetowej, od ponad miesiąca czekam na stojak na CD, nie da sie dodzwonić, odzyskac kasy - nic :S RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Maciejeq - 05-13-2011 Długą katorgę przechodzę z sklepem Soundpol. Mają sporo wtyków po fajnych cenach, ale moje zamówienie realizują już dobry miesiąc. Zaczęło się od tego że zamówiłem trochę wtyków, wybrałem przesyłkę z płatnością przy odbiorze i... cisza. Czekałem tydzień, potem 2 dni dobijałem się na gadu by dowiedzieć się co się dzieje z przesyłką. Nie mają takich na stanie- super że poinformowali... Mówią że wtyki będą za tydzień. Ok, poczekałem tydzień, złożyłem zamówienie jeszcze raz- tym razem zapłaciłem z góry przelewem, mówię- "Może to ich zmobilizuje do działania". Zamówienie złożyłem w poprzedni poniedziałek, w piątek miały być już wysłane wtyki. Ponownie dobijanie się 3 dni na gadu (mimo iż jest od 9 do 16 dostępne to rzadko kiedy ktoś się odzywa). Dzwonię w poniedziałek, mówią że dziś wyślą. Piszę we wtorek, nie wysłali- nie mają towaru. Kazali poczekać do dnia następnego. Dnia następnego towaru znów nie było, ale powiedzieli że już w czwartek na pewno będzie i wyślą. No i podobno wysłali, priorytetem- czekam teraz z nadzieją że dojdą dziś te wtyki. A jak nie dojdą do poniedziałku to dzwonię i robię im raban o kasę. Ogólnie ceny ok i oferta dość szeroka, ale totalne 0 z organizacji. Dziękuję za uwagę. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - gsb - 05-23-2011 UWAGA OSZUST DAMIAN KULA, UL. NOWAKA 7/49, CHORZÓW nick allegro: "zozolaaa" oszukał mnie i dziesiątki innych osób na allegro. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - cuniek - 05-24-2011 Firma "Sender" - Jerzy Ronkiewicz ul. Wodna 43 , 43-100 Tychy Nick Allegro - Rumunek Taka sama sytuacja jak wyżej, oszukał mnie i SETKI innych. Konto mu zawiesili, ale koleś nadal prowadzi działalność, i czuje się bezkarny, bo wszystkich oszukał na niewielkie sumy, więc wie, że każdy olał sprawę. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - haraszo - 06-13-2011 Stanowczo ODRADZAM wszystkim interesy z tą firmą: HUMA - TEL ul. Traugutta 42 lok. 35 33-300 Nowy Sącz tel.: (0) 508 573 570 (0) 660 633 736 NIP: 734-327-69-17 REGON: 120600425 www.HUMA-TEL.pl www.ePSTRYK.pl Nick allegro: Hubert_m_35 Już 2 miesiące temu zamówiłem słuchawki od tego użytkownika. W opisie uprzedzał o tym że wysyłka będzie opóźniona, lecz w rzeczywistości przeciągnęło się to jeszcze bardziej. Towar opisany był jako doskonała replika, jakościowo były to słuchawki z targu Jakby tego było mało po nie całych dwóch tygodniach słuchawki się zepsuły. Odesłałem je na reklamacje zgodnie z regulaminem sprzedającego. Popełniłem jednak błąd wysyłając listem ekonomicznym, nie priorytetowym, którego nie można sprawdzić. Sprzedawca twierdzi, że nie otrzymał przesyłki (od jej wysłania minął prawie miesiąc), paczka nie wróciła do nadawcy, pieniędzy nie otrzymałem. Dodatkowo nie można sie dodzwonić do sprzedającego, a kontakt mailowy z jego strony jest na najniższym poziomie kulturowym. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - MarcusDer - 06-24-2011 UWAGA OSZUST na Allegro!!! nick ragmar Warszawa.Przelew zrobiłem na K.KAPLIŃSKI ul;Gałczyńskiego 7 OTWOCK> http://allegro.pl/combo-basowe-hartke-a-35-i1609113397.html mimo przelewu nie mam comba, nie odpowiada na tel., e maile itd. Allegro zawiesiło mu konto, ale czuje że bez Policjii się nie obejdzie, może ktoś z Otwocka zna tego pana? RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - MarcusDer - 06-27-2011 RAGMAR SATHANSSON to pseudo tego oszusta (może nie tylko z GG)! sprawą zajmuje się Policja,trochę to pewnie potrwa, jednak najlepiej jakby go poznali ludzie w jego okolicy, to wstyd żeby basista basiście robił takie złodziejskie numery!!!( Edytuje pan Policjant powinformował że pod W/w adresem mieszka mamusia, pan oszust przeprowadził się do wa-wy, szukają dalej.(szukanie polega na wysyłaniu telegramów i dzielnicowego pod w/ w adres, czekam dalej.<<<<<Sprawa zakończona,Oszust dorwany, pieniądze przelane na moje konto, długo ale warto było>>>> RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Lewan - 07-31-2011 (01-11-2011, 10:46 AM)dr Szelma napisał(a): Lewan na basscity a na allegro Lewan82300 - nie polecam, kurde cholery mozna dostac probujac sie skontaktowac z nim... ;/ ZERO odpowiedzi! Drogi Panie, bez przesady. Wysłałeś jedną wiadomość PW z ofertą kupna oktawera, problem w tym że praktycznie w ogóle nie wchodzę na to forum i nie wiedziałem że owa wiadomość do mnie przyszła. Poza tym umieszczając tutaj link do mojej aukcji liczyłem raczej na zainteresowanie się samą aukcją, niż na poboczne oferty- stąd nawet nie spodziewałem się odzewu z tej strony. Umieszczanie mnie na tej liście z tego powodu wydaje mi się grubo przesadzone. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - demanufacture - 07-31-2011 Powtarzam swoje ostrzeżenie: Uwaga na Mariusza Zięcika z Sosnowca gość zakłada fikcyjne spółki sprzedające sprzęt elektroniczny, prawdopodobnie robi to do dzisiaj. W tej chwili prokuratura prowadzi jego sprawę, oszukał ludzi na paredziesiąt tysięcy złotych (ja utopiłem całe 3000zł). Uważajcie jak kupujecie w sklepach internetowych. Gość ma konto w ING. Rozsyłajcie gdzie możecie. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - ketchup_lagodny - 01-04-2012 -- |