Muzyka do Radia Aktywnego - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Muzyka do Radia Aktywnego (/thread-1112.html) |
Muzyka do Radia Aktywnego - bratekr - 11-09-2011 Od jakiegoś czasu prowadzę autorską audycję w Radiu i ostatnio stwierdziłem, że moje fascynacje muzyczne są powtarzalne w audycji. Poza tym - jest sporo świetnej muzyki w Sieci która czeka na jakąkolwiek promocję. Co za tym idzie - poszukuję muzyki (Waszej muzyki) w klimatach okołorockowych, bluesowych, jazzowych i pokrewnych - hip-hop i metyl odpadają (niestety). Od siebie zapewniam ZAiKS i puszczenie na antenie. Może z czasem - jakąś informację o playliście na stronie bloga. Jeżeli ktoś chce - uderzajcie na mail: bratekr@gmail.com bartosz.raducha@radioaktywne.pl Bardzo ważne! Proszę o podanie informacji o autorze tekstu i muzyki. RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - ANTonio - 11-09-2011 prostacki okołofunkrock może być? RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - bratekr - 11-09-2011 Bring the shit! Cytując klasyka, rzecz jasna . RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - maRcin - 11-10-2011 Super, bardzo fajna sprawa. Sam do niedawna prowadziłem autorskie audycje w jednej z zielonogórskich stacji RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - wtf - 11-10-2011 Braciaku kiedy gdzie i o chtórej Twoje audycje są? RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - bratekr - 11-10-2011 Piątki, 17. www.radioaktywne.pl Jutro, z przyczyn oczywistych, mnie nie ma. RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - Wrzos - 11-14-2011 coś Ci wysłałem RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - bratekr - 11-14-2011 Spoko - dzięki wszystkim, którzy coś podesłali i wciąż nawołuję o nową muzykę! Mam okazję jakiegoś promowania muzyki, pewnie niedługo będę podpinał pod mojego bloga audycyjnego bloga z muzyką zeń. RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - bratekr - 11-18-2011 Bump! Waśnie leci Pigwar, a przed chwilą Superhalo! RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - paluch1986 - 11-19-2011 Czy kapele wysłane na konkurs też się liczą czy trzeba osobno przesyłać? RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - bratekr - 11-19-2011 Konkurs to inna manka. To moje prywatne poletko RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - sieszek - 11-19-2011 Fajnie że się załapaliśmy na audycje Tylko szkoda, że do konkursu nie nas nie wzięli ;p RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - Wrzos - 11-19-2011 (11-18-2011, 04:30 PM)bratekr napisał(a): Bump! to miło RE: Muzyka do audycji w Radiu Aktywnym - bratekr - 01-15-2012 Up - do wszystkich. Zmieniamy playlistę i szukamy fajnej muzyki - ktokolwiek ma cokolwiek fajnego - niech pisze na maila mojego z informacjami o autorstwie kawałka - wtedy i ZAiKS i jakieś tantiemy będą. RE: Muzyka do Radia Aktywnego - bratekr - 12-16-2012 Up! Kto chce aby go puścić - niech pisze. Leciało już sporo kapel forumowych, chciałbym żeby poleciało jeszcze więcej! Dobrego rocka robicie - piszcie! |