Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! (/thread-1225.html) |
Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 02-08-2012 W dniach 30.06.-01.07. w Miejskim Ośrodku Kultury w Zgierzu odbędzie się pierwszy zgierski festiwal gitary basowej Grajmidół. SOBOTA: 15.00 – 17.30 Warsztaty basowe pod prowadzeniem Krzysztofa Ścierańskiego 17.30 – 20.00 Czas wolny, grill w ogrodzie MOK 20.00 – Koncert Krzysztofa Ścierańskiego + jam session NIEDZIELA: 13.00 – 14.00 Spotkanie panelowe "Spowiedź chałturnika PRL-u" – prowadzenie Mirosław "tubas" Szeffer 14.00 – 18.00 Czas na zapoznanie się z ofertą wystawców* 18.00 – 19.00 Prezentacja wzmacniaczy Red Fighter i kolumn BS – prowadzenie Marcin Pendowski 19.00 – Testy porównawcze sprzętów uczestników festiwalu Wśród uczestników, którzy drugiego dnia udostępnią swój sprzęt (gitarę/wzmacniacz/efekt) pozostałym przybyłym na festiwal, rozlosowane zostaną upominki ufundowane przez Maczos Bass Shop. Przywieziony sprzęt będzie można też bezpiecznie zmagazynować na terenie festiwalu. Zapisy na noclegi w internacie pod numerem telefonu do MOKu - (42)7162618 CENA: jedna noc 30 złotych (sobota/niedziela), dwie 50 (sob/ndz/pon). Kibice piłki nożnej będą też mogli obejrzeć mecz finałowy EURO 2012 na ekranie dużego formatu, sącząc colę bądź piwko w znajdującym się w tym samym budynku co festiwal klubie AgRafKa. Całość imprezy jest BEZPŁATNA! *będzie można się zapoznać ze sprzętami m.in. takich firm jak: Markbass, Traben, EBS, Fender, Warwick, NoisyBox, Zakrzewski Basses. Patronat medialny nad imprezą objęli: basoofka.net, basscity.eu, Magazyn Basista oraz Top Bass. Partnerzy: Max Music, Riff Łódź, TheBestPhoto.pl, Klub AgRafKa, Przydatne mapki: Droga z dworca PKP Zgierz Dojście z pętli tramwaju 16 (najlepsze połączenie z Łodzi) Droga z MOKu do miejsc noclegowych w internacie Wszelkie wątpliwości można rozwiać pod numerem telefonu: (42)7162618 (w godzinach pracy MOK) lub mailowo pod adresem grajmidol@gmail.com Aktualne informacje: http://www.facebook.com/grajmidol RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Bolem - 02-08-2012 o ile sesja pozwoli... RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zee - 02-08-2012 W sumie to już nawet autostradę prawie z pod chaty będę miał w tym czasie do Łodzi. RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - macius - 02-08-2012 Boże błogosław Euro u mnie sesja się kończy 30maja więc mam nadzieję, że dam radę czy to z Rzeszowa czy z Poznania ;] ilość miejsc ograniczona? RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 02-08-2012 Mam nadzieję, że nie, co prawda MOK ma określoną kubaturę, ale nie takie imprezy już tu robiliśmy! RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zwinny - 02-08-2012 jak dostanę urlop, to przybędę RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 02-08-2012 Panie, to sobota i niedziela jest! RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zwinny - 02-08-2012 aaa! no to będę na 99% RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - paka - 02-08-2012 jak bozia da to zjade. bierem basowe sprzety czy tylko gitary? jesli faktycznie dam rade, to bede mogl zabrac jednego ludka i jego gitary np. z torunia (trasa grudziadz - zgierz). paliwo na pol, te sprawy RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - zakwas - 02-08-2012 Każdy basowy sprzęt mile widziany - wspomniane jest na górze. RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - yacoob - 02-08-2012 jak nie wyjadę na wakacje to wpadam na 100000 % RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Brylant - 02-08-2012 Ja będę na 100 % Pewnie z basem i pedalboardem (może ktoś będzie chciał sobie ISP, bądź VT przetestować). EDIT: Wszystkie forumisie powinny pojawić się w koszulkach z naszym logo! Niech przypadkowe goście i basoofkowicze widzą kto jest kto RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Krulik - 02-08-2012 No to jak nic mi nie wypadnie, to będę i ja. Do zobaczenia RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - Gorphal - 02-08-2012 Ja tak jak w mordce pisałem - jak zdrowie pozwoli, to będę! RE: Graj(mi)dół - zgierski festiwal gitary basowej! - paluch1986 - 02-08-2012 Postaram się być |