![]() |
[chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) (/thread-1249.html) Strony:
1
2
|
[chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - Alfik - 02-27-2012 Mam ogromną przyjemność poinformować, że do tegorocznych Fryderyków nominowane są Albumy: Dagadana „Dlaczego Nie”; Album ten miałem przyjemność współprodukować, nagrywać, miksować i masterować: Krzesimir Dębski „Bitwa Warszawska 1920” ; Album ten miałem przyjemność nagrywać, miksować i masterować Emma Dax, który miałem przyjemność masterować. Płyta „Dlaczego nie” zespołu DAGADANA została uhonorowana ósmym miejscem na liście TOP 20 Best World Music albums of 2011 prestiżowego portalu www.WorldMusic.co.uk. Lista została stworzona ze wszystkich albumów z muzyką świata wydanych w 2011, które portal WorldMusic.co.uk otrzymał do końca stycznia 2012. Przy wyborze najlepszych albumów zeszłego roku zespół WorldMusic.co.uk brał pod uwagę ogólne wrażenie, kreatywność, muzykalność, produkcję, spójność, oryginalność, wizję i to nieuchwytne „coś”, co czyni płytę wyjątkową. Film Jerzego Hoffmana pt. 1920. Bitwa Warszawska został nominowany do nagrody Golden Reel organizacji MOTION PICTURE SOUND EDITORS za Najlepszy Dźwięk w Filmie Zagranicznym. To pierwsza nominacja do tej prestiżowej nagrody dla polskiego filmu. Oczywiście to nominacja dla ogromnego sztabu moich kolegów z Dreamsound i moja skromna osoba nagrywająca edytująca i miksująca w Dolby 5.1 muzykę Krzesimira Dębskiego była tutaj tylko trybikiem w machinie. RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - paluch1986 - 02-27-2012 Gratulować ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - el_loko - 02-27-2012 "Dlaczego Nie" bardzo lubię więc też bardzo gratuluję ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - miklo - 02-27-2012 Gratulować! I jeszcze raz powtórzę: Dagadana „Dlaczego Nie” muszę kupić, bo jest rewelka ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - rob - 02-27-2012 ![]() ![]() ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - unclefucker - 02-27-2012 Gratulować ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - Mateusz - 02-27-2012 zdecydowany powod do dumy! RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - JA_cek - 02-27-2012 Gratuluję ![]() Dagmarze od dawna kibicuję i cieszy mnie sukces Dagadany (A znamy się jeszcze z Wannolotu ![]() Fajnie też, że rodzime produkcje są doceniane w świecie. RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - groza - 02-27-2012 Gratulacje! Oby tak dalej! RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - goly - 02-27-2012 Gratulacje! ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - gsb - 02-28-2012 Gratuluje!!!! Dzieje się!!!! RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - Zbychoo - 02-28-2012 Mistrzu nauczaj ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - pinio - 02-28-2012 ![]() ![]() ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - herp - 02-28-2012 My tu gadu gadu... Alfik, kiedy Bassturbation 2012? Gratulacje swoją drogą ![]() RE: [chwalę się] Fryderyki nominacje oraz widzą nas na świecie:) - Hubert - 02-28-2012 (02-28-2012, 08:25 PM)herp napisał(a): My tu gadu gadu... a zajrzyj do wątku na ten temat to się dowiesz... |