![]() |
|
Chałturowe setlisty - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Chałturowe setlisty (/thread-1650.html) Strony:
1
2
|
Chałturowe setlisty - Karol - 06-19-2012 Panowie, koledzy...przyjaciele...nadejszła wiekopomna chwila. Bardzo proszę Was basistów grających na weselach, żebyście przesłali mi setlisty z utworami jakie wykonujecie. Na kapele weselną mnie nie stać i będę miał DJ'a i chcę dużo utworów sam powybierać. Sam wszystkich sobie nie przypomnę (wielu pewnie nie znam) i takie set listy bardzo ułatwiły by mi życie. Liczę na duży odzew z Waszej strony. ![]() RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Asgar - 06-19-2012 (06-19-2012, 11:52 AM)Karol napisał(a): Panowie, koledzy...przyjaciele...nadejszła wiekopomna chwila. Może zamieścimy tutaj setlistę i każdy dopisze do niej, co będzie chciał? Potem sobie ładnie poskładasz w Wordzie. 1. Pod papugami- Niemen 2. Córka rybaka – Wały Jagiellońskie 3. Monika dziewczyna ratownika – Wały Jagiellońskie 4. Statki na niebie - De mono 5. Mój jest ten kawałek podłogi – MR Zoob 6. Kochać to nie znaczy - De mono 7. Koniec – Elektryczne Gitary 8. Cudownych rodziców mam – U.Sipińska 9. Lato - FNS 10. Urke – Wilki 11. Lornetka – Golec Orkiestra 12. Ścierniska – Golec Orkiestra 13. Słodycze – Golec Orkiestra 14. A wszystko to - Ich troje 15. Powiedz czemu - Ich troje 16. Zatańczysz ze mną - Krawczyk 17. Kiedy byłem - Nalepa 18. Jedzą rybę - Czarno Czarni 19. Nogi – Czarno Czarni 20. Brąz - Rynkowski 21. Takie tango – Budka Suflera 22. Jolka – Budka Suflera 23. Nie płacz Ewka - Perfect 24. Konik na biegunach - Urszula 25. Chłopaki nie płaczą – T’love 26. Nie nie nie – T’love 27. Tańcz głupia tańcz – Lady Pank 28. Wszystko mówi mi - Skaldowie 29. Oprócz błękitnego nieba – Jackowski 30. Wypijmy za błędy – Rynkowski 31. Jedzie pociąg – Rynkowski 32. Baśka - Wilki 33. Easy – Faith No More 34. Svad Ba – Rusish Song 35. Black magic woman – Santana 36. Baila - Zuccherro 37. The Wall – Pink Floyd 38. One – U2 39. Sweet home Alabama - Lynyrd Skynyrd 40. Money for nothing - Dire Straits 41. Love Me Tender – Elvis Presley 42. Smooth - Santana 43. Sex bomb – Jones Tom 44. Road to hell – Rea Chris 45. Kayleigh - Marillion 46. Satisfaction – Rolling Stones 47. Zawsze z Tobą chciałbym być – Ich Troje 48. A hard days night- The Beatles 49. All My Loving – The Beatles 50. Obla di obla da - The Beatles 51. Nie liczę godzin i lat - Rybiński 52. Słońcem opętani – Lady Pank 53. Dredlock Holliday- Reni Jusis 54. Road To Mandalay – Robbie Williams 55. Cocaine - Eric Clapton 56. Knocking On The Heavens Door – Guns N’Roses 57. Da ya thing i'm sexy – Rod Steward 58. Every breathe you take – The Police 59. Walk Of Life – Dire Straits 60. I will survive – Aretha Franklin 61. Suzanna – Art Company 62. U cioci na imieninach - Szwagierkolaska 63. Spotkanie po latach – De Mono 64. Bo jesteś Ty – Krzysztof Krawczyk 65. Europa - Santana 66. Samba pa ti – Santana 67. Wielka miłość - Seweryn Krajewski 68. Dziś prawdziwych cyganów już nie ma - Maryla Rodowicz 69. Kawiarenki - Irena Jarocka 70. Bolter - Daj mi tę noc 71. Jurij Shatunov - Belye rozy 72. Boney M - Rivers of Babylon 73. Boney M - One way ticket 74. Ryszard Rynkowski - Za młodzi, za starzy 75. Krzysztof Krawczyk - Zatańczysz ze mną 76. Krzysztof Krawczyk - Mój przyjacielu 77. Krzysztof Krawczyk - Byle było tak 78. Krzysztof Krawczyk - Za tobą pójdę jak na bal 79. Dwa Plus Jeden - Iść w stronę słońca 80. Dwa Plus Jeden - Windą do nieba 81. Urszula - Dmuchawce latawce 82. Czerwone gitary - Słowo jedyne Ty 83. Czerwone gitary - Niebo z moich stron 84. Czerwone gitary - Historia jednej znajomości 85. Czerwone gitary - Nikt na świecie nie wie 86. Akcent - Życie to są chwile 87. Maryla Rodowicz - Małgośka 88. Maryla Rodowicz - Ale to już było 89. Maryla Rodowicz - Szparka sekretarka 90. Maryla Rodowicz - Niech zyje bal 91. Maryla Rodowicz - Kolorowe jarmarki 92. Maryla Rodowicz - Ech, mała 93. Maryla Rodowicz - Małgośka 94. Maryla Rodowicz - Remedium 95. Martyna Jakubowicz - W domach z betonu 96. Krystyna Prońko - Jesteś lekiem na całe zło 97. Kayah - Testosteron 98. Kayah & Goran Bregovic - Prawy do lewego 99. Izabela Trojanowska - Wszystko czego dziś chcę 100. Anna Jantar - Wielka dama tańczy sama 101. Lombard - Szklana pogoda Biesiada: Biały miś Gdybym miał gitarę Szła dzieweczka Hej sokoły Gorzka wódka Cyganeczka Zosia RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - tubas - 06-19-2012 Mało się nie popłakałem ze wzruszenia jak czytałem tę listę... Taż prawie połowę z tego jeszcze ja grywałem, a ostatnie wesele zagrałem przecież z 10 albo i więcej lat temu! Jednak żelazny repertuar weselnych, sprawdzonych evergreenów pozostaje w mocy, na wieki wieków, amen...!
RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Asgar - 06-20-2012 (06-19-2012, 01:14 PM)tubas napisał(a): Mało się nie popłakałem ze wzruszenia jak czytałem tę listę... Taż przecież prawie połowę z tego jeszcze ja grywałem, a ostatnie wesele zagrałem przecież z 10 albo i więcej lat temu! Jednak żelazny repertuar weselnych, sprawdzonych evergreenów pozostaje w mocy, na wieki wieków, amen...! To teraz się popłaczesz na bank - dodałem jeszcze kawałki z mojego weselnego zeszytu, których także nie może zabraknąć. Większość z nich lubię grać, bo fajnie basik plumka..
RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - macius - 06-20-2012 cyganeczki zosi nie ma?! RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Asgar - 06-20-2012 (06-20-2012, 08:57 AM)macius napisał(a): cyganeczki zosi nie ma?! Jest już RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Hubert - 06-20-2012 (06-20-2012, 10:23 AM)Asgar napisał(a):(06-20-2012, 08:57 AM)macius napisał(a): cyganeczki zosi nie ma?! on tego nie umie zrobić RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Asgar - 06-20-2012 (06-20-2012, 10:31 AM)Hubert napisał(a):(06-20-2012, 10:23 AM)Asgar napisał(a):(06-20-2012, 08:57 AM)macius napisał(a): cyganeczki zosi nie ma?! A Hubercik zrobi? ![]() RE: Chałturowe setlisty - depravedsouls - 06-20-2012 notin else mater RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Hubert - 06-20-2012 (06-20-2012, 10:33 AM)Asgar napisał(a):(06-20-2012, 10:31 AM)Hubert napisał(a):(06-20-2012, 10:23 AM)Asgar napisał(a):(06-20-2012, 08:57 AM)macius napisał(a): cyganeczki zosi nie ma?! jakby był modem, to może. Ale nie widzę sensu zakładania kolejnego tematu, skoro jest już temat o chłaturach. RE: Chałturowe setlisty - Berec - 06-20-2012 Asgar, fajną macie setlistę. U mnie niestety jest dużo siuchów disco-polo, musze pogadać z chłopakami żebyśmy więcej takich numerów wprowadzili. RE: Chałturowe setlisty - dudi999 - 06-20-2012 To jest poglądowy repertuar mojego zespołu: 4 pory - Hey A girl like you - Edwyn Collins Alibaba - Andrzej Zaucha Are you gonna go my way - Lenny Kravitz Autostop - Karin Stanek An indian summer (instrumental) A whiter shade of pale - Procol Harum Babę zesłał Bóg - Renata Przemyk Beata z Albatrosa - Janusz Laskowski Bo jesteś ty - Krzysztof Krawczyk Baśka - Wilki Boulevard of broken dreams - Green day Blue hotel - Chris Isaak Być z tobą - Bajm Billie Jean - Michael Jackson Bal wszystkich świętych - Budka suflera Baju baj - Anna Jantar Chcę tu zostać - Farba Czerwony jak cegła - Dżem Creep - Radiohead Cykady na cykladach - Maanam Chałupy - Zbigniew Wodecki Córko rybaka - Wały Jagiellońskie Czy ten pan i pani - Łzy Cicho - Ewa Farna Cry,cry - Oceana Cryin' - Aerosmith Ciągle pada - Czerwone gitary Californication - Red hot chili peppers D'yer maker - Led Zeppelin Daj mi tę noc - Bolter Daddy cool - Boney M. Dzień,najwyżej dwa - Czerwone gitary Dla Ciebie - Myslovitz Dreams - Cranberries Dlaczego - Bracia Dwie bajki - Doda Dwadzieścia lat - Jacek Lech Do kołyski - Dżem Do kiedy jestem - Kasia Wilk Dłoń - Natalia Kukulska Dream a little dream of me - Louis Armstrong Every me every you - Placebo Emmanuelle (instrumental) Europa - Carlos Santana (instrumental) Fly away - Lenny Kravitz Free love - Depeche mode Faza delta - Hey Final countdown - Europe Fields of gold - Sting Gdy nie ma dzieci - Kult Gdy umiera dzień - Maciej Silski Give in to me - Michael Jackson Goodbye my love - Demis Roussos (instrumental) Goodnight moon - Shivaree Halo - Beyonce Historia jednej znajomości - Czerwone gitary I want to break free -Queen It's a heartache - Bonnie Tyler It is you - Dana Glover I still haven't found what I'm looking for - U2 I just call(to say I love you) - Stevie Wonder (instrumental) It's my life - Bon Jovi Jak się masz - Happy end Johnny B.Goode - Chuck Berry Jest już ciemno - Feel Jedzie pociąg - Ryszard Rynkowski Jeden moment - Pectus Jak anioła głos - Feel Jolka,Jolka - Budka suflera Jej portret - Bogusław Mec Konik na biegunach - Urszula Kocham cię,kochanie - Maanam King - T.love Konstelacje - PIN Kochać - Piotr Szczepanik Kocham cię - Chłopcy z placu broni Kryzysowa narzeczona - Lady pank Koła czasu - O.N.A Kto tam,kto jest w środku - Hey Kawałek do tańca - Poparzeni kawą trzy Locomotion - Little Eva Luka - Suzanne Vega Last kiss - Pearl jam Lady in black - Uriah heep List - Hey Lęki i fobie - Happysad Love is all around me - Wet wet wet Ładne oczy - Czerwone gitary Małgośka - Maryla Rodowicz Miłość jak wino - Eleni Mniej niż zero - Lady pank Malcziki - Kazik Mój przyjacielu - Krawczyk & Bregovic Maszynka do świerkania - Czesław śpiewa Mamona - Republika Moje jedyne marzenie - Anna Jantar Maskarada - Kasia Kowalska Manifest - Brakujące ogniwo w teorii Darwina Nie stało się nic - Robert Gawliński Nasze rendez vous - Kombi Noc z Renatą - Renata Zarębska Na zawsze i na wieczność - Robert Gawliński Nikt na świecie nie wie - Czerwone gitary Nothing else matters - Metallica Na jednej z dzikich plaż - Rotary Najpiękniejsza - Seweryn Krajewski Nothing's gonna change my love for you - Glenn Medeiros Nie mówmy o zmartwieniach - Seweryn Krajewski Od dziś - Paulla Od nocy do nocy - Halina Kunicka Oczarowanie - Zbigniew Wodecki Ona jest ze snu - Ira Piękniejsza - Kasa Pieprz i sól - Kasia Kowalska Piła tango - Strach na lachy Peggy Brown - Myslovitz Paparazzi - Lady gaga Płonie stodoła - Czesław Niemen Piąty bieg - Budka suflera Pytasz mnie,co ci dam - Partita Pogoda dla bogaczy - Halina Frąckowiak Prawy do lewego - Kayah & Bregovic Parisian - Gary Moore (instrumental) Prosta piosenka - Poluzjanci Pod papugami - Czesław Niemen Rudy się żeni - Big cyc Radość najpiękniejszych lat - Anna Jantar Razem zestarzejmy się - Karolina Kozak Rivers of Babylon - Boney M. Run,run away - Slade Rachel - Enej Roll over Beethoven - Chuck Berry Stumblin' in - Suzie Quatro Serduszko puka - Maria koterbska Sen o Warszawie - Czesław Niemen Szczęśliwego Nowego Jorku - Artur Gadowski Smooth - Carlos Santana Satisfaction - The Rolling Stones Słodkiego,miłego życia - Kombi Szparka sekretarka - Maryla Rodowicz She loves you - The beatles Sweet dreams - Eurythmics Street spirit - Radiohead Śpiąca jola - Czarno-czarni Tears of the dragon - Bruce Dickinson Tyle słońca - Anna Jantar Trąbo twist - Czarno-czarni Tolerancja - Stanisław Soyka Teksański - Hey Tańcz glupia,tańcz - Lady pank Takie tango - Budka suflera Trouble is a friend - Lenka Ten sen - Various manx Tatuaż - Edyta Bartosiewicz Tango in Harlem - Toch and go (instrumental) Tainted love - Marilyn Manson Twist and shout - The beatles Twist again - Chubby Checker Wszystko,czego dziś chcę - Izabela Trojanowska Wicked game - Chris Isaak Wysokie płoty - Trubadurzy W odpowiedzi na twój list - Feel W zasięgu twego wzroku - Goya When you're gone - Cranberries Windą do nieba - Dwa plus jeden Wonderful life - Black Whisky - Dżem What if God was one of us - Joan Osborne What's going on - For non blondes Whisky in the jar - Metallica Warszawa - T.love Word up - Korn Wehikuł czasu - Dżem Yellow ledbetter - Pearl jam Yesterday - The beatles Rachel - Enej Złote obrączki - Krystyna Giżowska Zaczekam - Mieczysław Szcześniak Zabiorę cię - Kancelaria Zapomnieć - Robert Chojnacki Zanim pójdę - Happysad Zostawcie Titanica - Lady pank Za szkłem - Bracia Zatańczysz ze mną - Krzysztof Krawczyk Życie to sen - De mono Zawsze tam,gdzie ty - Lady Pank RE: Chałturowe setlisty - motyx - 06-20-2012 Mocno nieaktualne, ale mam nadzieję, że pomoże. 2+1 - Iść w stronę słońca A2 - Takich już nie ma Abba - Honey, Honey Abba - Gimme! Gimme! Gimme! Akcent - Pszczółka maja Andrzej Rosiewicz - Chłopcy radarowcy Andrzej Rybiński - Nie liczę godzin i lat Andrzej Zaucha - Czarny Alibaba Anna Jantar - Jambalaya Amadeo - Letni wiatr Baciary - Wódko ma Bando, Bando Bayer Full – Osiemnastka Bayer full - Zlotowlosa Anna Big Cyc - Rudy się żeni Big Dance - Gaz Gaz Gaz Blue Cafe - Do nieba do piekła Bolter - Daj mi tę noc Boney M. - Rivers of Babylon Boys - Bawmy Się Boys – Jesteś szalona Brathanki – Zocha izbę zamiatała Budka Suflera - Piaty bieg Budka Suflera - Takie Tango Chuck Berry - Johnny B. Goode Chorus - Riki Tiki Classic - Hej czy Ty wiesz Classic - Jolka Jolka Code red - Kanikuly Cyganeczka Zosia Czarno Czarni - Nogi Czarno Czarni - Trąbo-Twist Czerwone Gitary - Nie zadzieraj nosa Czerwone Gitary - Nikt na świecie nie wie Czerwone Gitary - Senny szept Dass - Chciałbym ci powiedzieć Del Shannon - Runaway Doda - Dżaga Doda - Krótką spódniczkę mam Dystans - Nie zasypiaj Dystans - Kalifornia Eleni - Miłość jak wino Eruption - One way ticket Europe - The Final Countdown Farba - Chcę tu zostać Feel - A gdy jest już ciemno Feel - Jak anioła głos Fiction Factory - Feels like heaven Gloria Gaynor - I will survive Golec uOrkiestra - Bo lato rozpala Halina Frąckowiak - Papierowy Księżyc Hej sokoły Ich Troje - Zawsze z Tobą chciałbym być Ivan i Delfin - Czarne Oczy K.A.S.A. - Piękniejsza Kaczuchy Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam Kaoma - Lambada Katrina and the Waves - Walking on Sunshine Kayah - Prawy do lewego Kindla - Z kimś takim jak Ty Kombi - Słodkiego miłego życia Kowboje Krzysztof Krawczyk - Mój przyjacielu Krzysztof Krawczyk - Pokochaj moje marzenia Krzysztof Krawczyk - Pospieszny pociąg Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty Leszcze - Genowefa Leszek Kopeć – Dziewczyna rumiankowa Lider - Suknie kolorowe Los Lobos - La Bamba Maanam - Bez Ciebie umieram Maanam - Kocham Cię kochanie moje Maria Koterbska - Serduszko puka w rytmie cha cha Maryla Rodowicz - Szparka Sekretarka Masters – Żono Moja Maxel - Lekcja miłości Milano - O tobie kochana Model Mt - Virginia Monika Niebiesko-Czarni - Pożar w Kwaśniewicach Oddział zamkniety - Gdyby nie Ty O.N.A. - Drzwi Paulla - Od dziś Pectus - Jeden moment Pectus - Oceany Perfect - Nie płacz Ewka Piersi - Całuj mnie RH+ - Marysia Rod Stewart - Da'ya think I'm sexy Roy Orbison - Pretty Woman Rudi Schuberth - Marianna Ryszard Rynkowski - Jedzie pociąg z daleka Sexbomba - Molo Skrzypeczki Stachursky - Gdy zapłaczesz Stachursky - Typ niepokorny Stachursky - Zostańmy Razem The Basebals - Hot & Cold The Shorts - Comment Sa Va The Pointer Sisters - I’m so excited The Village People – Y.M.C.A. Toples - Hej listonoszu Urszula - Konik na biegunach Video - Bella Video - Idę na plażę Vox - Rycz mała rycz W gorącym słońcu Casablanki W siną dal Wiła wianki RE: Chałturowe setlisty - Asgar - 06-20-2012 (06-20-2012, 11:22 AM)Berec napisał(a): Asgar, fajną macie setlistę. U mnie niestety jest dużo siuchów disco-polo, musze pogadać z chłopakami żebyśmy więcej takich numerów wprowadzili. Dzięki. Niestety tego szitu też trochę trzeba zagrać, aby wilk był syty i owca cała. RE: Chałturowe setlisty - Karol - 06-22-2012 Chłopaki dzięki wielkie Wasza pomoc jest nieoceniona |