basscity.eu
Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. (/thread-2812.html)

Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Uboot - 12-28-2012

[Obrazek: 407913_504945559545157_332014314_n.jpg]

Super sprawa się szykuje ! Big Grin

Ktoś się wybiera?

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Kapral - 12-29-2012

Y... jest, zdaje się, o tym wątek już.

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Buger - 01-08-2013

Hallo! Wbija dzisiaj ktoś na Krakowskie warsztaty? Można by wtedy jeszcze jakiegoś browara sieknąć Emotka_2755

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - evilek - 01-08-2013

Ja miałem się wybrac, ale chyba sobie daruję, coś mi się dziś nie chce po robocie :-)

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Burning - 01-08-2013

kurwa, wczoraj :S

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Buger - 01-08-2013

(01-08-2013, 04:05 PM)evilek napisał(a): Ja miałem się wybrac, ale chyba sobie daruję, coś mi się dziś nie chce po robocie :-)

Też byłem w robocie, wstałem o 4 rano ale nie popuszczę! Tongue

A Wy pizdy siedźcie w domu i narzekajcie przed klawiaturą, że nic się nie dzieje! O! Rolleyes

Tongue Wink

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Hubert - 01-09-2013

i jak było?

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Frytas - 01-09-2013

Byłem w Warszawie i było całkiem sympatycznie. Ten jego nowy Sandberg wcale mi nie podpasował. Najzabawniejsze dla mnie było to, że wziął do siebie dwóch basistów i ich Nexus i Fender zabrzmiały dla mnie duzo lepiej (zwłaszcza Fender).
Za to te inne basy cud, miód, malina, szczególnie Electry (cciałbym taka w układzie PH lub PJ).

TC BG250 wydało mi się całkiem fajnym combem.

Nie piszę o warsztatach, bo dla mnie była to troche kompilacja tego co jest na Youtubie (czasem uzywal nawet tych samych sformułowań)

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - brodarek - 01-09-2013

(01-09-2013, 10:47 AM)Frytas napisał(a): Za to te inne basy cud, miód, malina, szczególnie Electry (cciałbym taka w układzie PH lub PJ).

A robią Electry w układzie PJ?

Właśnie chyba nie (przynajmniej w Polsce :/)

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - jasiekl - 01-09-2013

(01-09-2013, 10:47 AM)Frytas napisał(a): Byłem w Warszawie i było całkiem sympatycznie. Ten jego nowy Sandberg wcale mi nie podpasował. Najzabawniejsze dla mnie było to, że wziął do siebie dwóch basistów i ich Nexus i Fender zabrzmiały dla mnie duzo lepiej (zwłaszcza Fender).
Za to te inne basy cud, miód, malina, szczególnie Electry (cciałbym taka w układzie PH lub PJ).

TC BG250 wydało mi się całkiem fajnym combem.

Nie piszę o warsztatach, bo dla mnie była to troche kompilacja tego co jest na Youtubie (czasem uzywal nawet tych samych sformułowań)

bo nexus był na starych strunach Wink

To ty?Smile
Właśne o to chodzi że Nexus grał bardzo szkliście i klarownie, a ja wolę bardziej sekcyjnie brzmiace basy Smile

RE: Warsztaty;Warszawa,Kraków,Wrocław. - Buger - 01-10-2013

(01-09-2013, 09:33 AM)Hubert napisał(a): i jak było?

A no było bardzo fajnie! Smile Przyszło sporo osób.

Na początku parę słów od organizatorów a później wszedł na scenę MarloweDK.

Z uśmiechem na twarzy powiedział: "Welcome to my You Tube lessons offline" mrgreen i tak też w zasadzie się czułem Tongue

Później prezentował i ogrywał Sandbergi. Niestety ogrywanie nie było dla mnie miarodajne, gdyż On potrafi znakomicie zabrzmieć nawet na desce z gumką od majtek Tongue mrgreen Zauważyłem zaś jedną prawidłowość! Wszystkie, nie wiedząc czemu miały krzywo przykręcone mostki Tongue Tongue

Następnie Thomas pokazał się na scenie razem z Holgerem Stonjek i był mały jam na dwa basy Tongue

Byłem po prostu w szoku jaki ten koleś ma feeling i jak potrafi groović! Huh

Po wszystkim odbył się jam session na którym nie mogłem zostać, gdyż następnego dnia wstawałem o 4 rano neutral2

Udało mi się także na chwilę zagadać Marlowe. Zrobiłem se nawet z Nim fotkę Tongue Na koniec zapytałem, czy nie chciałby sprzedać mi swoich palców, ale jakoś nie był zainteresowany Tongue Emotka_2403