![]() |
|
Obrzyn / Headless B-hood - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Obrzyn / Headless B-hood (/thread-284.html) |
Obrzyn / Headless B-hood - Zenek_Spawacz - 08-19-2010 Tytul mowi wszystko... Posiadacze obrzynow chcacy dostac numerek powinni posiadac i uzywac Bas bez glowy w normalnym znaczeniu.Dopuszczalne sa blokady strun na pseudo glowce (typu Le Fay np). Naciag czyli stroiki powinny byc od dupy strony czyli mostkowej. Czekam na zgloszenia! RE: Obrzyn B-hood - fusiak - 01-24-2011 Dopiero teraz odszukałem temat Mój obrzyn czeka na mnie ładnych parę tysięcy kilometrów ode mnie RE: Obrzyn B-hood - Pufex - 01-24-2011 Ja nie mam, ale chciałbym - no ale to się nie liczy RE: Obrzyn B-hood - Burning - 01-24-2011 celem łatwiejszego wyszukiwania zmieniam nazwę RE: Obrzyn / Headless B-hood - Zenek Spawacz - 09-15-2014 Nie rozumien tego masywnego braku zainteresowania obrzynami... Czuje sie jakos dziwnie z tym moim zboczeniem. Jakos tak sam. A ludzie na swiecie produkuja sliczne headlessy. Mistrzem jest Daniel Fernandez: Albo Biarnel... ![]() ![]() Moj tez mi sie podoba... ![]() Nie ma nikogo chetnego do B-hoodu ????????? RE: Obrzyn / Headless B-hood - 3cina - 09-15-2014 Ja bym chcial ze statusem albo chociaz washburnem/statusem ale to moze za jakis czas. RE: Obrzyn / Headless B-hood - Zenek Spawacz - 09-15-2014 Kiedys mialem w rekach tego Washburna /Statusa i szczerze mowiac nie powalal a wrecz przeciwnie. Ze Statusem mial tylko wspolna forme , brzmienie niestety nie bylo to . Kiedys chcialem obrzyna , teraz wchodzi w rachube raczej obrzyn z carbonowym - grafitowym gryfem . Moja choroba jest w takim zaawansowanym stadium juz... RE: Obrzyn / Headless B-hood - 3cina - 09-15-2014 To jak celowac to juz w statusa? RE: Obrzyn / Headless B-hood - Zenek Spawacz - 09-15-2014 Nie ma porownania. Status to jest Status. Jezeli chodzi o grafit to jest to bardzo dobre wioslo. To typowy Slapowicz. Washburna bym sobie odpuscil . Zreszta kazdego headlessa z drewnianym gryfem bym sprobowal wczesniej , bo moze zdarzyc sie wpadka. I jeszcze , zeby Was pobudzic fota Schacka graphite... ![]() Niestety , nie bedzie juz basow Schack. Andy zakonczyl produkcje. Jest teraz specjalista od karpii Koi. Rozmawialem z nim w styczniu i basy tej firmy sa juz historia. Szkoda.... RE: Obrzyn / Headless B-hood - zwinny - 09-15-2014 (09-15-2014, 04:42 PM)Zenek Spawacz napisał(a): o ja pierdykam, prześliczny! ![]() ten również całkiem w cipkę:
RE: Obrzyn / Headless B-hood - miklo - 09-16-2014 O tak. Ten ciemny zajebongo! Ten biały... yyy... sorry. Nie
RE: Obrzyn / Headless B-hood - Basstard - 09-16-2014 Zeniu, Ty wiesz, że ja chcę. BARDZO. Tylko obecnie dochód nie ten. RE: Obrzyn / Headless B-hood - Zenek Spawacz - 09-16-2014 (09-16-2014, 10:37 AM)Basstard napisał(a): Zeniu, Ty wiesz, że ja chcę. BARDZO. Tylko obecnie dochód nie ten. W takim razie dostajesz numerek tymczasowy ... Musisz umiescic tylko zdjecie headlessa , ktorego byc chcial miec. A ja pokaze mojego pieciostrunowego obrzyna ze struna C . Chodzilo mi chyba o granie akordow na basie i wyzsze rejestry byly do tego przydatne. Tak naprawde to bas lezy bo piec strun to dla mnie za duzo... ![]() ![]() Czy ktos na tym forum ma obrzyna ????????? RE: Obrzyn / Headless B-hood - zwinny - 09-16-2014 to się kwalifikuje do bycia obrzynem? strasznie bym chciał... ale są kurewsko drogie ![]() --- e: no i zapomniałbym o jeszcze jednym cudeńku...
RE: Obrzyn / Headless B-hood - Zenek Spawacz - 09-16-2014 (09-16-2014, 06:10 PM)zwinny napisał(a): to się kwalifikuje do bycia obrzynem? strasznie bym chciał... ale są kurewsko drogie Kubicki Factor To wspanialy obrzyn i kwalifikuje sie jak najbardziej ...Kupuj go natychmiast , prawdziwy basista w ogole nie zwraca uwagi na takie drobiazgi jak cena... |