![]() |
|
Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD (/thread-2938.html) |
Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - Maciejeq - 01-15-2013 Wpadliśmy z Herpem na pomysł, by zjednoczyć wszelkich popaprańców i pierdoły które mają koślawe palce i lepiej idzie im stepowanie po stompbox'ach niźli równe granie Osoby z liczbą efektów nie mniejszą niż 6- witamy! Dzielmy się spostrzeżeniami nt kombinacji efektów, ich kolejności w łańcuchu itd. itd. Jest to temat rzeka, każdy ma swoje wizje, swoje racje- myślę że będzie o czym pisać. No i zgodnie z zasadą- no pics, no numba Członkowie/członkinie: 1# Maciejeq 2# Zakwas 3# Kowal 4# OMSON 5# wahrocker 6# Heluś 7# Kosa 8# Bratekr 696969# herp 696970# Alfik i jego podłoga na kołach RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - herp - 01-15-2013 ![]() Jest jeszcze EHX Synth, ale dopiero dziś paczka doszła do domu RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - Asmo - 01-15-2013 A jakąś ładniejszą nazwę do indeksu? Bo wpiszę "Bhood tych pojebów od efektów" RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - Maciejeq - 01-15-2013 Nie ma! Wpisuj jak jest! Łeb mnie rozbolał od wymyślania nazwy, Herp też płacze! RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - Alekone - 01-15-2013 (01-15-2013, 09:35 PM)herp napisał(a): po chuj Tobie tyle tego dziadostwa ? słychać w ogóle że instrument na którym grasz to bas ? RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - Asmo - 01-15-2013 To przeczytaj regulamin odnośnie bhoodów i szybciutko dodaj do "B-HOOD" gdzie trzeba EDYTA: Herp doszedł do wniosku, że skoro i tak go nie słychać w miksie, to dopierdoli sobie takie brzmienie, jakiego nikt jeszcze nie miał. Kapeli i tak nie robi różnicy RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - Alekone - 01-15-2013 PS ale dużo czipsów ktoś wpierdala RE: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - Maciejeq - 01-15-2013 ![]() Niestety nie mam aktualnej fotki- brak tam Exhumated Fuzz'a od Pinia. Kiedyś się zrobi nową RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - herp - 01-15-2013 (01-15-2013, 09:43 PM)Alekone napisał(a): PS ale dużo czipsów ktoś wpierdala Prażynki ziemniaczane ASMO: kto powiedział, że mam kapelę? (01-15-2013, 09:42 PM)Alekone napisał(a): po chuj Tobie tyle tego dziadostwa ? słychać w ogóle że instrument na którym grasz to bas ? To choroba. Słychać, wszystko jest przemyslane RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - Dex - 01-15-2013 (01-15-2013, 09:46 PM)herp napisał(a):(01-15-2013, 09:42 PM)Alekone napisał(a): po chuj Tobie tyle tego dziadostwa ? słychać w ogóle że instrument na którym grasz to bas ? No właśnie choroba - nogami dajesz radę przełączać? RE: Braderhud of Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem! - herp - 01-15-2013 (01-15-2013, 09:55 PM)Dex napisał(a):(01-15-2013, 09:46 PM)herp napisał(a):(01-15-2013, 09:42 PM)Alekone napisał(a): po chuj Tobie tyle tego dziadostwa ? słychać w ogóle że instrument na którym grasz to bas ? Ani ręcyma, ani nogami...ale jak wygląda RE: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - paluch1986 - 01-15-2013 Łącznie z jam manem mam 5 więc się nie łapię Kompresora nie doliczam bo jutro go wysyłam to szczęśliwego nabywcy RE: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - zakwas - 01-15-2013 ![]() Pedalboard mały, ale skill jeszcze mniejszy... RE: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - Pecu - 01-15-2013 o matko... To się powinno nazywać "Więcej sprzętu niż talentu B-hood" A zrobi ktoś dla mnie eksperyment? Chciałbym usłyszeć porównanie brzmienia 2 basów z bardzo różnych półek (np. lakland vs. skyway) po przepuszczeniu przez wszyściutkie efekty na takich samych ich ustawieniach (01-15-2013, 10:04 PM)paluch1986 napisał(a): Łącznie z jam manem mam 5 więc się nie łapię To się lepiej pośpiesz, bo jak herp kupi sobie jeszcze jakąś zabaweczkę to się zrobi 7 RE: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - Alekone - 01-15-2013 a co to to masz w tej podłodze zakwas poza tymi znanymi? |