![]() |
[chwalę się] Quqa - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [chwalę się] Quqa (/thread-3478.html) Strony:
1
2
|
[chwalę się] Quqa - paluch1986 - 04-18-2013 ![]() Trochę to trwało, trochę to chaotycznie wszystko było ogarnięte, ale już jest. Pierwsza Epka zespołu Quqa (gdzie oczywiście gram jakby ktoś miał sygnatury wyłączone ![]() ![]() Nagrania i miksy robił Bartek "Kwaq" Kwaczyński, master robił nasz forumowy Adam "Burning" Ziółkowski (swoją drogą sam odczuł chaos organizacyjny na własnej skórze i chwała mu za cierpliwość ![]() 15 zł + przesyłka i egzemplarz może być wasz ![]() Posłuchać można tu https://soundcloud.com/quqa/sets/epidemia-2013 Jak ktoś nie lubi soundclouda a lubi serwisy z plikami do pobrania, to niech googluje ![]() Ja wracam do wkładania okładek do pudełek, bo jeszcze 100szt. czeka ![]() Edit: Już działa zdjęcie ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - Bolem - 04-18-2013 Fajne ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - Basstard - 04-18-2013 Gratzy! Nagrywałeś już na tym nowym jazzokształtnym? RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - paluch1986 - 04-18-2013 Dziękować Panowie ![]() Bolem: Póki co bez sampli na koncertach, ale pracujemy nad tym ![]() Basstard: Utwory 4 i 6 na tym nowym, reszta na słynnym GMR ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - OMSON - 04-18-2013 Gratulacje - elegancko brzmi ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - zakwas - 04-18-2013 Nie słucham teraz - weź pan sztukę do Piaseczna dla mnie. ![]() ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - norko - 04-18-2013 Lubicie Come? Zartuje hehe, fajne ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - Stasiu - 04-18-2013 bardzo lubię Quqę, ale stopa i werbel mnie zawiodły, mocno :/ RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - paluch1986 - 04-19-2013 Zakwas: Się rozumie ![]() Norko: Tia, często to słyszę, najlepsze jest to że mało Comy każdy słucha ![]() Stanislav: To jedna z tych rzeczy co po czasie by się chciało robić lepiej, ale jak już się domknęło to się domknęło ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - groza - 04-19-2013 O comę to chyba się wsyzstkich pyta, słyszałem to sam z 300 razy ![]() Gratulacje! RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - Alfik - 04-19-2013 Jak na razie zdecydowanie najlepszy skład rockowy z Radomia jaki słyszałem... Trzymam za was kciuki! Mocno! Zarzuty: 1.Materiał brzmi jak by, ktoś namiętnie i permanentnie równał go do grida. Nie bardzo wierzę, że ten rodzaj precyzji można uzyskać bez pomocy myszki... Zespoły rockowe rozpoznaje się po pewnym feelingu - jak tego brak to zespół brzmi jak setki innych - jest nierozpoznawalny. 2. Master owszem jest głośny i czytelny ale na dobrym sprzęcie brzmi jak by był odtwarzany z jamnika - środkowa brzydka kupa z wykastrowanym dołem i górą i brakiem jakiejkolwiek szlachetności. Trochę tak jak by cały materiał przepuścić przez cyfrową wersje sansampa Słowem jeśli to jest finalny materiał to jak dla mnie za dużo pluginów sampli i edycji a za mało waszego oryginalnego rozpoznawalnego charakteru. RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - Maciejeq - 04-19-2013 (04-19-2013, 09:08 AM)groza napisał(a): O comę to chyba się wsyzstkich pyta, słyszałem to sam z 300 razy Wniosek? Coma podpierdala ze wszystkich nas w około ![]() Gratulacje Paluch! ![]() ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - Burning - 04-19-2013 Następny materiał będzie brzmiał lepiej ![]() Ale chłopaki odwalili kawał konkretnej roboty, granie jest ciekawe, zróżnicowane, dynamiczne.. Nina and Ania approved ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - zakwas - 04-19-2013 (04-19-2013, 09:53 AM)Maciejeq napisał(a):(04-19-2013, 09:08 AM)groza napisał(a): O comę to chyba się wsyzstkich pyta, słyszałem to sam z 300 razy ![]() RE: [chwalę się] Quqa - Epidemia (czyli Epka zespołu). - paluch1986 - 04-19-2013 Zarzutów co do cyfry nie sposób uniknąć, osobiście myślałem że skończymy te nagrania z 7 miesięcy temu, dlatego niektóre decyzje były jakie są. Gary nagrywane na elektronicznych, co do reszty to nawet nie powiem bo mnie powiesicie jutro w Piasecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |