![]() |
[chwalę się] Jackknife - Echokardia - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [chwalę się] Jackknife - Echokardia (/thread-3677.html) |
[chwalę się] Jackknife - Echokardia - Stasiu - 05-28-2013 stało się, wreszcie! ![]() ![]() właściwie to prawie się stało, bo na półki sklepów trafi 8 czerwca tego roku, ale już jest u nas. materiał na płytę w większości powstał w lipcu, zeszłego roku, wszelkie szlify aranżacyjne były robione od lutego po to, żeby zarejestrować całość w kwietniu i maju w Raven Studio. kosztowało mnie to dużo potu i nerwów, gdyż odpowiadam za teksty, za muzykę wraz z gitarzystą, zajmowałem się okładką, ba, nawet w książeczce znalazł się jeden z moich obrazów. ![]() za produkcję, miks i nagranie odpowiedzialny jest Krzysztof 'Flipper' Krupa, w bębnach maczał palce Piotr 'Quentin' Wojtanowski. mastering zrobił Leszek Kamiński. klip pojawił się już na forum, ale wrzucę jeszcze raz dla ogółu: maszyna dość szybko się nakręca, w sobotę zapraszam ludzi z Warszawy i okolic na promocyjny koncert do Fonobaru (link), jeżeli ktoś się zapędzi w dzień premiery na podkarpacie, będziemy mieli spotkanie promocyjne w Empiku, w Galerii Rzeszów. oczywiście zapraszam wszystkich również do nabycia płyty w wersji fizycznej, na 99% będzie dostępna wersja cyfrowa w iTunes itd. jeżeli ktoś nie lubi kupować w ciemno, proszę bardzo: mp3 prędzej czy później i tak pojawiłaby się w necie. ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - Buger - 05-28-2013 Wielkie gratulacje Hipsterze! ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - unclefucker - 05-28-2013 Gratulejszyn! ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - cuniek - 05-28-2013 Gratulacje!! ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - citizenkane - 05-28-2013 gratz! RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - Bjorn - 05-28-2013 Fajnie Ci bas brzmi. RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - Maciejeq - 05-28-2013 Gratuluję wielce (słów kilka skrobnę na fb jak przesłucham jeszcze kilka razy ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - Fabian - 05-28-2013 Gratuluje! Muza nie moja, ale wydanie wyglada na bardzo 'schludne', bardzo mi sie podoba. Tak trzymac. RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - paluch1986 - 05-28-2013 Gratuluję, dobra robota ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - zakwas - 05-28-2013 Miałem już kiedyś wcześniej przy okazji napisać i jakoś zapomniało mi się - nie jestem w stanie słuchać tekstu, ale ogólnie gratki! ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - barabas - 05-29-2013 A ja jeszcze nie przesłuchalem... ![]() Ale obiecuję, że to zrobię, a na razie gratuluję z góry ![]() ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - dexter_ck - 05-29-2013 Gratki! ;D RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - Bigos - 05-29-2013 Gratuluję, tym bardziej że nagranie powstało na moim terenie ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - low - 05-29-2013 Serdecznie gratuluję ![]() ![]() Muzycznie przyjemnie się tego słucha, brzmienie instrumentów fajne, barwa wokalistki również dobra. Teksty jak to teksty, nie odrzucają przynajmniej ![]() Teledysk spoko, jest trochę powiewu amatorki, ale od czegoś trzeba zacząć ![]() Wydanie jest ultra zajebiste, wszystko mi się podoba. Życzę sukcesów! ps. ale i tak lepszym tytułem byłoby 'echocardigan' ![]() ps2. jesteście nieślubnymi dziećmi Nosowskiej i Roguckiego ![]() RE: [chwalę się] Jackknife - Echokardia - Doman - 05-29-2013 Gratki. ![]() Muza fajna, brzmi przyjemnie. Ale teksty to takie "herbata wzniosła parówę" ![]() |