[Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler EP - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler EP (/thread-375.html) |
[Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler EP - Rumcayz - 09-27-2010 Panowie! Na naszym MySpace jest do przesłuchania EP które jak już większość z Was wie nagraliśmy w sierpniu w Rock'n'Roll Studio w Lublinie Zapraszam do przesłuchania, płytka wkrótce w dystrybucji za pomocą sił własnych, chwilkę potem za pomocą wydawcy (ale o tym narazie ciii!) Okładka Będę uaktualniał ten topic fotki autorstwa luciena RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Azrt - 09-27-2010 No niestety. Logo i okładka są tragiczne. RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - citizenkane - 09-27-2010 '90's thrash never dies! yeah! spoko, kojarzy mi się z młodością RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Viking - 09-27-2010 logo po chuju ale okładka zajebista RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - baton - 09-27-2010 Muza nie mój klimat kompletnie więc się nie wypowiadam, ale oprawa graficzna wali amatorką z kilometra Poprawcie to jeszcze póki jest czas RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Viking - 09-27-2010 tak ma i pewnie być lata thrashowe 80-90' RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - brodarek - 09-28-2010 Mjuzik fajniusi. Napitala i jest git. Okładka faktycznie kijowa ale co kto lubi. RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - low - 09-28-2010 Słabe logo logo, ale sama okładka - może się podobać, fanom '80s ;] RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Viking - 09-28-2010 jeszcze raz (bo dzisiaj w końcu posłuchałem nagrań ): OKŁADKA: zajebista !! LOGO: nie pasuje, nie czytelne, brzydkie MUZYKA: 666 \m/ zajebista i nawet wokal Ci się trochę poprawił można płytkę ? RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - low - 09-28-2010 Tak sobie pomyślałem, jak komicznie będzie wyglądać ta okładka w dyskografii, kiedy trochę poprawi się gust Tak jak tutaj RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - pea - 09-28-2010 Muzyka dużo lepiej brzmi niż na wcześniejszych utworach. Wokal się poprawił, chociaż ciągle mnie trochę drażni. RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Rumcayz - 09-28-2010 Okładka, okładką, będzie delikutaśnie inna, logo na niej tyż, to jest póki co taki pogląd Dodam, że foty w środku będą autorstwa Luciena No i dzięki za opinie, w tym momencie znowu ruszamy do przodu z nowym materiałem, ten to już przeszłość; będzie tylko lepiej @Viking No można, można, jak będą miał tylko kilka egzemplarzy wolnych to się odezwę Sprzedajemy po cenie takiej, żeby nam się tłocznia zwróciła RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Karol - 09-29-2010 Muzycznie fajnie, nawet bardzo, tradycyjnie IMO Spector fajnie chula i słychac go jak trzeba Wokal dla mnie nie do przyjęcia, ale myślę że sam wkrótce do tego dojdziesz jak posłuchasz tego ze 100 razy z czasem pewnie wypracujesz własną manierę. Nie staraj się wyśpiewywać wyrazów dokładnie tak jakbyś był na lekcji angielskiego. zainteresuj się też ćwiczeniami dla wokalistów (kładziesz np sobie jakiś ciężar na brzuch, leżysz na płasko i oddychasz z tym...znajdziesz w necie też inne) będzie na pewno coraz lepiej RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Poisoned - 09-29-2010 Jak tego słuchałem to przypomniały mi się czasy 7 - 8 klasy podstawówki kilkanaście lat temu Czyli oldskul jak cholera, więc tak jak miało być. Okładka zajebista, tylko dałbym więcej alkoholu na stoliki RE: [Chwalę SIĘ!] Rusted Brain- Juggler LP - Bartek - 09-29-2010 Chuj z wokalem, jest lepiej niż u młodego Hetfielda. ;P Więcej pisałem w temacie o kapelach w których gramy. Grafika to rzeczywiście- zylc jak kutas. Trzymam za Was kciuki, bo to dobre granie!!! |