[ankieta] licznik postow - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [ankieta] licznik postow (/thread-64.html) |
[ankieta] licznik postow - paka - 04-08-2010 jak w temacie. wypowiedzcie sie, glosujcie RE: [ankieta] licznik postow - Burning - 04-08-2010 mordka jest kasowana co 100 stron, licznik postów niewiele zmienia: i tak jest Hubert, potem ja, potem długo długo nic po nim widać, kto gra, a kto pie***y głupoty RE: [ankieta] licznik postow - Asmo - 04-08-2010 Za zniknięciem. Zniknie kompleks Burna Mało tego, będzie możnaK sobie dalej pisać posty, a nikt nie weźmie nikogo za guru, bo naklepał tyle a tyle postów. (04-08-2010, 11:44 AM)Burning napisał(a): po nim widać, kto gra, a kto pie***y głupoty Chyba się nie zgodzę, można pisać dużo, ale przy okazji nie pisać ani głupot, ani wielkich mądrości RE: [ankieta] licznik postow - unclefucker - 04-08-2010 Zawsze był, niech będzie, a co tam. Tylko frajerzy i dzieci neostrady wnioskują o mądrości użytkownika na podstawie ilości postów. RE: [ankieta] licznik postow - Hannibal - 04-08-2010 Zagłosowałem na nie. Niech go nie będzie, po co miałby być? Zamiast tego lepiej uwidocznić pole "Skąd". RE: [ankieta] licznik postow - szczegut - 04-08-2010 (04-08-2010, 12:05 PM)Hannibal napisał(a): Zagłosowałem na nie. Niech go nie będzie, po co miałby być? Zamiast tego lepiej uwidocznić pole "Skąd". właśnie miałem to napisać, chyba, że można zostawić licznik i dodać "skąd" bo licznik mi nie przeszkadza ( jak w samochodach ) RE: [ankieta] licznik postow - Wilbass - 04-08-2010 Ma być! Bez tego nie będzie wiadomo kto jest masta :/ Nie wspominając już o tym że połowa typa przestanie się udzielać RE: [ankieta] licznik postow - Bassman:) - 04-08-2010 Moim zdaniem licznik powinien zostać, ja np. lubię spojrzeć na mój licznik jak napiszę jakiegoś posta, bo to podbudowuje moje ego RE: [ankieta] licznik postow - Klangshooter - 04-08-2010 Na podstawie ilości postów można mniemać czy użytkownik jest stałym bywalcem forum, albo czy jest tutaj tylko przypadkowym gościem, dlatego jestem za tym żeby licznik postów został. Co od określania "przydatności" użytkownika to najfajniej by było wprowadzono możliwość dawania pochwał jak na niektórych forach. Nie wiem tylko czy to forum ma taką opcję. Pozdrawiam! RE: [ankieta] licznik postow - low - 04-08-2010 Ototo, system ocen. RE: [ankieta] licznik postow - dexter_ck - 04-08-2010 Klangshooter napisał(a):Na podstawie ilości postów można mniemać czy użytkownik jest stałym bywalcem forum, albo czy jest tutaj tylko przypadkowym gościem, dlatego jestem za tym żeby licznik postów został. O tototo właśnie. Dlatego też jestem za pozostawieniem. A jakby się udało dodać pole "Skąd" przy avatarze, to w ogóle będzie turbo-super-extra RE: [ankieta] licznik postow - Klangshooter - 04-08-2010 W sumie powinienem był napisać, że można to określić na podstawie ilości postów oraz daty w której użytkownik dołączył do forum, ale to już każdy myślący się domyśli RE: [ankieta] licznik postow - DEFENCE - 04-08-2010 (04-08-2010, 11:44 AM)Burning napisał(a): mordka jest kasowana co 100 stron, licznik postów niewiele zmienia: i tak jest Hubert, potem ja, potem długo długo nic spadaj! ja piszę kawały i czasem doradzam, a teraz zdupiam na próbe nara no właśnie już 2 razy apelowałem o "SKĄD" RE: [ankieta] licznik postow - Aval - 04-08-2010 Ja tam jestem na nie. Niczemu to nie służy. RE: [ankieta] licznik postow - jabłecznik - 04-08-2010 Skad + system ocen - liczba postów = rewelka |