![]() |
Mensinger / Maruszczyk B-Hood - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Mensinger / Maruszczyk B-Hood (/thread-833.html) |
Mensinger / Maruszczyk B-Hood - lasheen - 06-04-2011 Jako, że na forum jest już kilku użytkowników świetnego sprzetu pana Adriana Maruszczyka i Mensingera, postanowiłem założyć ten elitarny klubik. Regulamin: 1. Bez fotki nie ma numerka 2. Paski / struny / pokrowce itd. się nie liczą. Członkowie: 1. lasheen 2. aLibaBass 3. yarzenioova 4. silent-scream Przydatne linki: Strona Maruszczyka / Mensingera MySpace pana Adriana RE: Maruszczyk B-Hood - aLibaBass - 06-06-2011 Drugi! Oto mój cudowny Maruszczyk Elwood X5A, czyli aktywna piątka. Ma już bardziej trzy niż dwa lata. Elektro: Delano/Noll; układ H-S. Kolor: blueburst (high gloss) + drewniany pickguard. Podstrunnica: palisander marker free ![]() Zerowy próg. ![]() ![]() ![]() Świetna gitara, świetna firma. Adrian roolez. Pozdr. Al RE: Maruszczyk B-Hood - lasheen - 06-06-2011 Ślicznotka! ![]() - konstrukcja bolt-on - korpus - olcha - gryf - klon - elektrownia - 2-pasmowy preamp Glockenklang - pickupy Delano - kolor - 3 tone sunburst - czarne jak piekło markery i binding ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Maruszczyk B-Hood - Burning - 06-06-2011 (06-06-2011, 09:19 AM)aLibaBass napisał(a):Fajne buty! męskich nie było? ![]() a serio to slicznie wykonane basówki! a ten niebieski kolor.. cudo! RE: Maruszczyk B-Hood - aLibaBass - 06-06-2011 (06-06-2011, 09:43 AM)Burning napisał(a): Fajne buty! ![]() Tak swoją drogą to siedziałeś przede mną (dosłownie, z tolerancją jednego miejsca w bok) na Blindeadzie w Muranowie ![]() ![]() RE: Maruszczyk B-Hood - Burning - 06-06-2011 Ty psi wentlu, trzeba było mówić! byśmy spili kielon wina po sztuce i poznałbyś moją małżowinę oraz ekipę z doomsmoker. RE: Maruszczyk B-Hood - aLibaBass - 06-06-2011 ![]() ![]() ![]() RE: Maruszczyk B-Hood - aLibaBass - 06-07-2011 lasheen! Tak swoją drogą to gratuluję mocno nowej basówki! ![]() ![]() Masz ładniejszy most niż mój ![]() Zdrowie! RE: Maruszczyk B-Hood - lasheen - 06-07-2011 Nie ma sprawy. Bić nie będę, bo się boję żebyś oddał ![]() ![]() RE: Maruszczyk B-Hood - yarzenioova - 06-08-2011 Mensingery też się tu zapisuje? Jeśli nie to i tak polecam Maruszczyki, świetne wykonane instrumenty, które brzmią jak powinny, na pewno trudniej tu trafić na głuchy instrument niż w Fenderach. A zawsze można porposić Adriana o nagranie próbek instrumentu który akurat was interesuje. Ja poprosiłem i dostałem, więc mojego wiosła w ciemno nie kupiłem. RE: Maruszczyk B-Hood - lasheen - 06-08-2011 Dobra, zmienimy troche zasady b-hoodu. Mensingery tez przyjmujemy ![]() RE: Mensinger / Maruszczyk B-Hood - yarzenioova - 06-08-2011 Ło żesz ![]() To dopiszcie i mnie : Mensinger Pike Poplar Custom - konstrukcja bolt-on - korpus - topola oczkowa / jesion - gryf - klon - elektrownia - 2-pasmowy preamp NOLL - pickupy Domanski in wooden covers - kolor - natural gloss ![]() ![]() RE: Mensinger / Maruszczyk B-Hood - yarzenioova - 06-08-2011 Tak, to tania sklejka na preampie z BTB i podstrunnica z lipy oraz bez płytki. Przystawki to tak na prawde 2 rampy mające udawać pickupy, żeby w przyszłości było łatwiej opchnąć jako bas na allegro. RE: Mensinger / Maruszczyk B-Hood - motyx - 06-08-2011 (06-08-2011, 02:20 PM)yarzenioova napisał(a): Tak, to tania sklejka na preampie z BTB i podstrunnica z lipy oraz bez płytki. Przystawki to tak na prawde 2 rampy mające udawać pickupy, żeby w przyszłości było łatwiej opchnąć jako bas na allegro. Po co się irytujesz. Mi też z wyglądu się kojarzy z basami HK. RE: Mensinger / Maruszczyk B-Hood - lasheen - 06-08-2011 Dzięki Fabian! ![]() yarzenioova, dostałeś numerek 3. Szczerze mówiąc, ja tez nie przepadam za wyglądem mensingerów, no ale przecież to tobie ma się podobać, a nie nam ![]() |