![]() |
|
Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie (/thread-982.html) |
Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - Mackie - 09-08-2011 Witam! Czy ktoś ze Szczecina bądź okolic chciałby się spotkać, wypić piwko i ograć wzajemnie swój sprzęt? Rozglądam się za nowym wiosłem i paczką, sam nie wiem czego chcę, może uda mi się to jakoś ukierunkować. Ze swojej strony: Carvin LB75 [aktyw/pasyw, klon, ntb, jazzbass, obecnie na flatach GHS] Trace Elliot AH1200SM Boss DS-1 Markbass Minimark Marshall MB15 Dwie ostatnie pozycje są na sprzedaż, więc od razu opcja przetestowania jeśli ktoś tego poszukuje. Termin i miejsce do uzgodnienia [termin ustalimy po tym, jak znajdziemy miejsce Kod: WRZESIEŃKod: PAŹDZIERNIKSzczecin - sprzętu testowanie I Termin: ? Miejsce: ? Lista chętnych + sprzęt: 1. Mackie [Mackiewicz Marcin] - Carvin LB75, Markbass Minimark, Boss-DS1 [opcjonalnie TE AH1200SM, Marshall MB15] 2. Gorphal - Mayo ForumPi (jesion/Noll TCM3/single Rough Crystal) i Hartke 410 na alusach [opcjonalnie Mag300] 3. groza - parę Mayo 4. thot - Lakland 55-02 [może Aguilar GS410] RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - herp - 09-08-2011 Zagadaj do Bartosza Jurgiela z FBB. Ma Nexusa i stack TC Electronic i na pewno chetnie sie spotka. RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - pluto - 09-08-2011 no, w szczecinie jest kilku dobrych, a nawet bardzo dobrych basistów, którzy na pewno mają spoko sprzęta RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - Gorphal - 09-09-2011 Czemu nie, jeśli trochę się wygrzebię ze spraw zdrowotnych i czas pozwoli. Ze swojej strony mogę zaproponować Mayo ForumPi (jesionowa decha + Noll TCM3 + single Rough Crystal) i Hartke 410 na alusach, ze zmienionym/wstawionym gwizdkiem (nie wiem która to w oryginale była wersja). Mag300 pewnie nikogo interesował nie będzie RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - groza - 09-09-2011 Chetnie wpadnę, mam parę mayo i whiskey. Nagłośnienie średnio, bo stoi w studio na stobnie. RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - Zenek_Spawacz - 09-09-2011 Tez jestem ze Szczecina tylko chwilowo przebywam gdzie indziej. Chetnie bym wpadl i podyskutowal o sprzecie tylko dojazd za drogi. RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - Mackie - 09-09-2011 Widzę, że mamy kilka chętnych, bardzo mnie to cieszy. W tygodniu spróbuję jakoś skontaktować się z Bartkiem Jurgielem z FBB zgodnie z tym co mówi herp. Pozostaje nam, znaleźć jakieś wygodne dla wszystkich miejsce, gdzie moglibyśmy zwieźć swoje graty i kulturalnie zasiąść. Do ustalenia jeszcze pozostaje termin, oczywiście zrobimy to po znalezieniu miejsca. Tu prosiłbym o propozycje. Rozumiem, że każdy ma swoje obowiązki, praca, szkoła itd., dlatego w pierwszej kolejności proszę, żebyście wyznaczyli terminy, które musimy wyeliminować. W moim przypadku odpada 24-28.09. W grę oczywiście wchodzi wrzesień, jak i październik. Wrzucam do pierwszego posta mini kalendarz, który będę uaktualniał Mile widziane aparaty, napoje co kto lubi [tylko żeby mi się nikt nie uchlał Wszelkie nowinki, zmiany, terminy itd będę wrzucał do pierwszego posta. RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - Gorphal - 09-09-2011 Najlepiej u Bartka w studio Jak dla mnie, to wrzesień raczej odpada, bardziej jakieś październikowe terminy. Chociaż ciężko mi coś więcej deklarować, także po prostu jak dam radę, to się do was dopasuję RE: Szczecin & okolice - spotkanie basowe aka sprzętu testowanie - thot - 09-09-2011 Jak uda się zorganizować spotkanie w październiku to też chętnie wpadnę. Do dyspozycji będzie wtedy Lakland 55-02, a jak szczęście dopisze to paka Aguilara GS410. |