Klinika GASu
Co to za wiosło? Human Base? Ed pamiętam test robił i faktycznie zasuwa jak głupie.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Idąc tropem citizenkane

[Obrazek: 000_0604.jpg]
[Obrazek: V4BH-88b740b9caf9b0844774fbb6a3e58d59.jpg]
[Obrazek: d7b1835baec6ab36a309f4e10d60.jpg]
Odpowiedz
Defence - najmniejsza lodówka ever Smile mieści sie do cieniasa mrgreen
3 razy mi taką przebili na ebayu
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(04-19-2011, 09:02 AM)miklo napisał(a): [Obrazek: a_A-MVP-GAL-BUZZ4-VC-L-2008-0.jpg]

Choruję na takie wiosło (tylko progowca). Nigdy se nie kupię, bo cena z dupy :/ Pedulla MVP 4 strunki z układem P+J.

Oj tak, Pedulla świetne wiosła. Stała kiedyś jedna na allegro nawet w znośnej cenie, ale nie było akurat wolnych czterech tysięcy w kieszeni... Wink
Odpowiedz
(04-15-2011, 11:25 AM)zwinny napisał(a): od jakiegoś czasu trzyma i nie chce odpuścić gas na to:
[Obrazek: MtFwp.jpg]
ech kurna, brałbym w mgnieniu oka, gdyby tylko miał go ktoś na sprzedaż w tym pięknym kraju nad wisłą...

W wakacje będę mojego pewnie sprzedawał Smile (atk 305 w tym kolorze, '96)

Odpowiedz
(04-19-2011, 09:08 AM)miklo napisał(a): Co to za wiosło? Human Base? Ed pamiętam test robił i faktycznie zasuwa jak głupie.

Emotka_2755

W setupie Stingray4 > tone hammer > DB750 > w/w Markbass to Stingray zasuwa jak głupi, więc human base zrobi totalny armagedon mrgreen jak sobie pomyślę o moim gasie to przechodzą mnie ciarki Big Grin
Odpowiedz
(04-19-2011, 10:51 AM)Domo napisał(a): W wakacje będę mojego pewnie sprzedawał Smile (atk 305 w tym kolorze, '96)
szkoda, że nie teraz i że nie czwórkę. Tongue

W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
[Obrazek: acoustic220.jpg]
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Acoustic FTW Emotka_2497

(04-19-2011, 10:54 AM)citizenkane napisał(a): W setupie Stingray4 > tone hammer > DB750 > w/w Markbass to Stingray zasuwa jak głupi, więc human base zrobi totalny armagedon mrgreen jak sobie pomyślę o moim gasie to przechodzą mnie ciarki Big Grin

A jak właściwie korzystasz z TH w tym zestawie?
Odpowiedz
(04-19-2011, 09:52 AM)Burning napisał(a): Defence - najmniejsza lodówka ever Smile mieści sie do cieniasa mrgreen
3 razy mi taką przebili na ebayu

super paka, rozmiar x skuteczność x lans Wink
Odpowiedz
(04-19-2011, 10:47 AM)zakwas napisał(a): Oj tak, Pedulla świetne wiosła. Stała kiedyś jedna na allegro nawet w znośnej cenie, ale nie było akurat wolnych czterech tysięcy w kieszeni... Wink
Miałem ten sam problem. Akurat dużo wacików kupiłem i nie starczyło na wiosło Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Stingray to jesion bagienny z palisandrzem na gryfie więc grzmi dolnym środkiem który potem tylko lekko podbijam 400Hz w DB750. TH służy mi głównie do podbicia wysokiego środka, basu i dużo sopranów (gram bez gwizdka) + dodaje pazur i prezencje brzmieniu.

Tryb ASG genialnie miksuje się z przesterowanymi gitami i wtedy już jest totalny ogień. Jak pisałem już w recenzji pojawia się wtedy skok głośności... z czasem okazało się że ma to swoje plusy. Gitarzyści w moim zespole mają kanał przesterowany znacznie głośniejszy niż czysty więc mam boost i ratopodobny przester zarazem. Kolejne zastosowanie ASG to > grając lekko koniuszkami palców przy gryfie idealnie nadaje się do dub'opodobnych linii; ma dużo subu i sustainu, a dzięki odpowiedniej artykulacji przester się nie odzywa lub odzywa się minimalnie.
Odpowiedz
(04-19-2011, 11:44 AM)miklo napisał(a):
(04-19-2011, 10:47 AM)zakwas napisał(a): Oj tak, Pedulla świetne wiosła. Stała kiedyś jedna na allegro nawet w znośnej cenie, ale nie było akurat wolnych czterech tysięcy w kieszeni... Wink
Miałem ten sam problem. Akurat dużo wacików kupiłem i nie starczyło na wiosło Wink
rok temu na allegro wisiała też pedulla rapture, bardzo mocno rozważałem kupno, ale miała strasznie pedalski kolor - fiolet/róż metalik.mrgreen gdyby nie kolor to pewnie bym łyknął.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Jak zobaczyłem tego Trace to mi banan na usta wstąpił. Pod moim headem by nasuwał jak głupi. A ten Human jest bardzo ładny.

[Obrazek: Euro6XL.png]

Na takiego choruję ostatnio.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Rainbow 
*_*

[Obrazek: vt1969_stack_enlarged.jpg]
OMG
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 38 gości