Zdjęcia Sprzętu!
Do odważnych świat należy Smile
Gdyby upadł mi tak ostro bas to chyba bym się zapłakał na śmierć... ale muszę przyznać, że takie "zmęczone życiem" basy mają swój urok Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Ja nie kumam. Wypiął mi się parę razy bas(ze straplocka zresztą też) i jakoś nigdy mi nie upadł na ziemię.

Za to do dziś nie mam pojęcia, w jaki sposób pierdzielnęła główka w moim fretlessie. Domownicy się nie przyznają Wink
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
(05-18-2011, 08:43 PM)Aval napisał(a): Ja nie kumam. Wypiął mi się parę razy bas(ze straplocka zresztą też) i jakoś nigdy mi nie upadł na ziemię.

Za to do dziś nie mam pojęcia, w jaki sposób pierdzielnęła główka w moim fretlessie. Domownicy się nie przyznają Wink

A ja od dawna nic nie zepsułem... klątwa Azazela przeszła z basem na kogoś z twojej rodziny.
Odpowiedz
Może dlatego że przestałeś wpychać kartoniki pod gryf i trzymasz lutownicę daleko od basówek? mrgreen

Odpowiedz
najpewniej!!
ja nie zerwalem nigdy
basu z pasa Big Grin ale
oparlem raz bas, co sie
gibnal na glebe twarza na pysk Wink
koncowka pretu wybila
w laczeniu glowki z gryfem
lekkie drzazgie Big Grin
pierozak za 30 zl zrobil tak
ze nadal dziala szysko Big Grin
jesli zatem to tylko popekany lakier
to basiwo jest na lata Big Grin
Siły przyrody w służbie człowieka
rower ! suko  ! !
http://www.facebook.com/illharmonix
https://www.facebook.com/yourgrooveservice/
lubie grac zle
Odpowiedz
Mi 2 razy wypiął się pasek. 2 razy zdążyłem jakoś złapać bas.
Straplocki dają mi komfort psychiczny Smile

Choć raz jakimś cudem ujebał mi się wkręt od straplocka... Musiałem zagrać cały koncert na siedząco - beznadzieja Wink

[Obrazek: 69506-1221422943-4-l.jpg]
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Pewnie źle wkręciłeś Wink ja też miałem podobnie w swoim mm-ie ale dokręciłem mocniej i teraz nic nie ma prawa puścić Wink
Odpowiedz
Też myślę, że był poluzowany przez jakiś czas... nie zauważyłem, poskakałem trochę i tragedia gotowa Smile

Odpowiedz
mi się ostatnio obrócił słabo skręcony zaczep od straplocka w pasku, tak, że wypinał się w dół i wypiął się podczas grania, mało przyjemne
Odpowiedz
No przyjemne nie jest... Ale osobiście wolę wypięcie się gitary z paska niż zerwanie struny w czasie koncertu. Strasznie chujowe uczucie jak w połowie numeru atakujesz strunę a ta nie stawia oporu tylko zwyczajnie flaczeje.
Najgorzej, że od razu siada cały setup i nawet nie można dokończyć grania na pozostałych... Od tego wypadku zawsze mam przy sobie komplet zapasowych sznurków Smile

Odpowiedz
Sprzęt nareszcie skompletowany... Jest Mega Radość!!! Big Grin

[Obrazek: img0197by.jpg]

Odpowiedz
(05-19-2011, 05:40 PM)radek_k napisał(a): Sprzęt nareszcie skompletowany... Jest Mega Radość!!! Big Grin

[Obrazek: img0197by.jpg]

Ooo... Radosław ma Laklanda Wink jak się JO vel. 44-60 sprawdza?
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Doskonały strzał, Milordzie!
Odpowiedz
Zestaw ideaalnyyy... Do tego mój ibanez i ja jestem hepi... mrred

Odpowiedz
(05-19-2011, 07:57 PM)macius napisał(a): Zestaw ideaalnyyy... Do tego mój ibanez i ja jestem hepi... mrred

No miej pan litość Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 419 gości