Zdjęcia Sprzętu!
(05-18-2011, 11:13 PM)Pecu napisał(a): No przyjemne nie jest... Ale osobiście wolę wypięcie się gitary z paska niż zerwanie struny w czasie koncertu. Strasznie chujowe uczucie jak w połowie numeru atakujesz strunę a ta nie stawia oporu tylko zwyczajnie flaczeje.
Najgorzej, że od razu siada cały setup i nawet nie można dokończyć grania na pozostałych... Od tego wypadku zawsze mam przy sobie komplet zapasowych sznurków Smile
raz mi się to przydarzyło, zaś urwanie śruby do straplocka dwa razy Big Grin . widać nawet one nie zawsze ratują.
trzeba było tak nie napierdalać Smile
http://www.spiral.pl kapela
http://fb.com/liquidlegs solowo
SPRZEDAM:
EBS Classic 450
line6 POD XT live
+ case
Odpowiedz
(05-19-2011, 07:57 PM)macius napisał(a): Zestaw ideaalnyyy... Do tego mój ibanez i ja jestem hepi... mrred

ja bym tam widział mojego Ibaneza
Grant Jazz Bass 1970>B.C. Rich Mockingbird Masterpiece>Ibanez SR 500 Custom Tongue>Zoom B3>Marshall MB 4410

MySpace

http://soundcloud.com/parasites-arecki/
Odpowiedz
(05-19-2011, 05:40 PM)radek_k napisał(a): [Obrazek: img0197by.jpg]

Ja poproszę jeszcze pakę 2x15 i Murzyna Emotka_2497
Odpowiedz
(05-19-2011, 09:02 PM)Aval napisał(a):
(05-19-2011, 07:57 PM)macius napisał(a): Zestaw ideaalnyyy... Do tego mój ibanez i ja jestem hepi... mrred

No miej pan litość Big Grin

haha, dobre Big Grin
Odpowiedz
Najlepiej jest przykrecic pasek bezposrednio do korpusu! Pasek -sruba i duza podkladka , nie bedzie wiecej niespodzianek. Straplocki rowniez puszczaja. Na srubach ma paski wielu znanych basowych. Stanley Clarke , sheehan ...
Odpowiedz
(05-19-2011, 09:57 PM)jetofuj napisał(a):

Lodówa w kejsie Huh musicie miec niezłe bajcepsy mrgreen
Odpowiedz
(05-19-2011, 09:11 PM)snowblind napisał(a):
(05-18-2011, 11:13 PM)Pecu napisał(a): No przyjemne nie jest... Ale osobiście wolę wypięcie się gitary z paska niż zerwanie struny w czasie koncertu. Strasznie chujowe uczucie jak w połowie numeru atakujesz strunę a ta nie stawia oporu tylko zwyczajnie flaczeje.
Najgorzej, że od razu siada cały setup i nawet nie można dokończyć grania na pozostałych... Od tego wypadku zawsze mam przy sobie komplet zapasowych sznurków Smile
raz mi się to przydarzyło, zaś urwanie śruby do straplocka dwa razy Big Grin . widać nawet one nie zawsze ratują.
trzeba było tak nie napierdalać Smile

mojemu gitarzyście na soundchecku się urwał straplock. Uratowała nas taśma izolacyjna, którą wokalista wziął do oznaczania kabli Wink

Ps. Radek - wow Emotka_2497

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
Zestaw do wyburzania ścian Smile

[Obrazek: DSCN1268.jpg]

[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
slina
Odpowiedz
no piękne, piękne Smile
Odpowiedz
I tak nic nie pobije tego:
[Obrazek: rig.jpg]
Niestety nie moje Sad
Odpowiedz
[Obrazek: index.php?get=1&f=1]
moze jazza

fender mij 75 ri jesion klon palisander 93-94
squier składak - gryf od squiera mij japan vintage (e series) 83-85) z korpusem od sqiera vintage modified (olcha)

kopia dupe!
Odpowiedz
Wedłud opisu na stronie Squier'a korpus tej serii VM jest z lipy.
Odpowiedz
(05-20-2011, 08:59 PM)citizenkane napisał(a):
(05-19-2011, 09:57 PM)jetofuj napisał(a):

Lodówa w kejsie Huh musicie miec niezłe bajcepsy mrgreen

MASAKRA !!! slina
Odpowiedz
a no to faktycznie jest z lipy, podobnie jak japonskie fendery. gdzies indziej wyczytalem, ze olcha, a jeszcze indziej ze aghatis, wiec nie wiem, dla mnie to wygladalo jak olcha.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 409 gości