Liczba postów: 3843
Liczba wątków: 26
Reputacja:
2
Był taki dowcip.
Dwie pary pojechały na wspólny wyjazd. No i w czasie wieczornej libacji wpadli na pomysł, żeby zrobić wymianę partnerów. I rano rozmawia dwóch facetów:
- ty i jak było?
- no bajka po prostu, cudownie, a u ciebie?
- no wspaniale, dawno czegoś takiego nie przeżyłem.
- ciekawe czy dziewczyny też się tak dobrze bawiły...
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410
(05-24-2011, 09:20 AM)Pecu napisał(a): Był taki dowcip.
Dwie pary pojechały na wspólny wyjazd. No i w czasie wieczornej libacji wpadli na pomysł, żeby zrobić wymianę partnerów. I rano rozmawia dwóch facetów:
- ty i jak było?
- no bajka po prostu, cudownie, a u ciebie?
- no wspaniale, dawno czegoś takiego nie przeżyłem.
- ciekawe czy dziewczyny też się tak dobrze bawiły...
to w takim razie na mnie nie licz! Zboku!
Liczba postów: 16400
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
Nie zgadzajcie się też na wspólną orgietkę. Było tak:
Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi:
- Stop, kurwa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda!
Gram na nerwach.
(05-24-2011, 09:27 AM)miklo napisał(a): Nie zgadzajcie się też na wspólną orgietkę. Było tak:
Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi:
- Stop, kurwa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda!
To może wróćmy do tematu tego wątku, bo zaczyna robić się niebezpiecznie
Reputacja:
2
Dokładnie, starczy już tych zwierzeń
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410
Mrrrrrrrrrrrrr , a mnie weźmiecie do Torunia?
(05-24-2011, 02:01 PM)herp napisał(a): Mrrrrrrrrrrrrr , a mnie weźmiecie do Torunia?
nie!
Hubercik, będę delikatny. Obiecuję, że tym razem nie wepchnę Ci mojej żołędzi w gardło
Liczba postów: 2194
Liczba wątków: 11
Reputacja:
1
No Pecu ładny jazzik, co Cie skłoniło na ferdka?
(05-24-2011, 05:02 PM)herp napisał(a): Hubercik, będę delikatny. Obiecuję, że tym razem nie wepchnę Ci mojej żołędzi w gardło
a spadaj, bo ja Ci coś wepchnę!
Liczba postów: 3808
Liczba wątków: 21
Reputacja:
5
Jak już tak wszyscy jazzują to ja się trochę wyłamię...
Jest już u mnie
Niestety mam tylko kom pod ręką i zdjęcie beznadziejne :/
Fender Precision 57 Reissue CIJ, 2002-2004, gryf z jednego kawałka klonu - czyli coś co zawsze chciałem ;], lakierowany gloss.
W niedalekich planach czarna płytka 1ply i kremowe obudowy pickupów.
hell-yeah!
Tutaj są foty sprzedającego:
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Lipa czy olcha?
Ładny, te japońskie reissue to dobre gitary za rozsądne pieniądze.
Reputacja:
2
05-24-2011, 07:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-24-2011, 07:25 PM przez Pecu.)
(05-24-2011, 05:13 PM)unclefucker napisał(a): No Pecu ładny jazzik, co Cie skłoniło na ferdka?
Dzięki
Zawsze po cichu marzyłem o jazzie. Klamka zapadła jak byłem u Alfika z 2 tygodnie temu i pograłem sobie trochę na na Jabbie... i potem na jego Jazzie (który po prostu zagina czasoprzestrzeń)... I jazz bass to jest bas, który idealnie mi pasuje. Brzmieniowo ale i manualnie. A trafiła się teraz fajna okazja od Mroka. Cena w porządku, od sprawdzonego znajomego, więc spontanicznie łyknąłem
Jabba to nie jest zły bas, szczególnie teraz po wyjęciu preampu wiele zyskała. Ale to nie jest po prostu sound, którego szukałem No i jednak jazz bass fajniej mi leży w łapce jakoś
No i nie ukrywam, że po części zadziałał też trochę ogólny forumowy GAS na jazz bassy
Liczba postów: 3808
Liczba wątków: 21
Reputacja:
5
(05-24-2011, 07:10 PM)MrGribble napisał(a): Lipa czy olcha?
Najprawdopodobniej lipa, bo lekki bardzo i tak też jest na stronie fender japan, chociaż tamtejszy precision minimalnie się różni - i nie jestem pewien.
A po moim jazzowym flamie z jesionu każde wiosło wydawałoby się lekkie, to był kawał ciężkiego drewna
No i manualnie, tak jak wspominał Pecu, Fendery są naprawdę spoko.
Liczba postów: 428
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
Ładniutki. Zmień tylko płytkę i już będzie całkowity wypas
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD
www.youtube.com/user/evolashu
|