Zdjęcia Sprzętu!
(05-14-2010, 07:14 PM)DEFENCE napisał(a): kupiłeś giganta za 760 czy za 1600zł? Big Grin
769 dokładnie. W Big Beat'cie Smile

(05-14-2010, 07:18 PM)asmo napisał(a): Zajebisty dywan mrgreen Jakbym miał taki, to bym się na nim resorakami cały czas bawił mrgreen
Uwierz mi, to też się w końcu nudzi. Big Grin
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
[Obrazek: fernando2.jpg]

Gdzie ja znajdę takiego Fernandesa??? slina
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
Rumcayz:

rodzimy Mensinger (ex-EMP, ex-MEG, ex-Mensfeld) robi coś niemal identycznego, i to niezłej klasy (sądząc po cenie w niemieckim sklepie A. Maruszczyka).
Odpowiedz
Na jebaju, wygodna chociaż taka raketa? Czy chcesz kupić dla imageu?
Odpowiedz
(05-17-2010, 08:40 PM)Rumcayz napisał(a): [Obrazek: fernando2.jpg]

U Filippiarza? Big Grin
Odpowiedz
nie podoba mi sie ten fernandes. jak bas strzala to albo epiphone/giepson flying v albo ten dean:

[Obrazek: 496813.jpg]

taki bede mial Big Grin
Odpowiedz
(05-17-2010, 08:40 PM)Rumcayz napisał(a): [Obrazek: fernando2.jpg]

W latach osiemdziesiątych :p
Odpowiedz
No właśnie... Żebym ja chociaż znał nazwę tego modelu... Co ciekawe: on ma 32" Big Grin
www.rustedbrain.pl

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
czyli takie przeciwieństwo Spectora - antyergonomiczny kształt, krótka skala "sprzyjająca" obniżonemu strojeniu etc Wink
Odpowiedz
imperfect:
1- liczy się styl
2- Fiipiarz pisał że jest zajebiście wygodna, obadam to na najbliższej próbie ;]
3- thrash ku*wa, więc co innego poza EADG odpada (no chyba że B, ale nie zawsze mi potrzebna ;])
www.rustedbrain.pl

Odpowiedz
Nazywa sie Mensinger Speesy i tez ma 32" 1100 - 1333 ojro DROGO!

[Obrazek: wiadomosci2.jpg]

znalazlem jeszcze cos takiego:

[Obrazek: pike4_black_08_front_back658.jpg]

łaaaaadny!
Odpowiedz
takiego jak ten ostatni to chyba ma Jarzeniówa vel I.O, tylko chyba z topolowym topem. Kombinuję nad nabyciem takiego Pike'a, ale w prostszej wersji z 2 jazzami i hebanową podstrunnicą.
Odpowiedz
Andrzejoff... hmm kurde, mi bardziej podchodzi ten RR, choć ten (pierwszy) też fajny. Ja mogę brać nawet poobijaną używkę, byle nie połamana, nie powykrzywiana i kochana przez właściciela Big Grin
www.rustedbrain.pl

Odpowiedz
(05-06-2010, 12:07 PM)Basstard napisał(a):
(05-05-2010, 09:21 PM)JA_cek napisał(a): A ja takie fotkę wstawię:

jak myślicie, czyje to je?

Pewnego łysola z wąsem? Wink

Dawno mnie nie było Big Grin zalatanym, ale to fajnie.
A fakt, pewnego Łysola z Wąsem, bardzo sympatycznego z resztą gościa:

Na tym zdjęciu czai się za bębnami Pata Mastelotto

[Obrazek: tony.jpg]

A tuż za Nieznanym basistą z wąsem takaż garkuchnia:

[Obrazek: garkuchnia.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: 517704.020.063_sn-7177_close_angle.jpg]
Ta kolorystyka jest najpiękniejsza na świecie.
Mój ex lutniczy JBV nie był najpraktyczniejszy na świecie,ale pięknie wyglądał i nieźle brzmiał Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości