Liczba postów: 2193
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
ale produckja jakoś cienka. wogóle tu nie ma pierdolnięcia. nie brzmi z jajem.
Audio jest przed mixem i masterem.
Liczba postów: 1036
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Bez kitu, kompletnie to jaj nie ma. Sorry, ale po mojemu, to brzmienie gitar jak na takie granie totalnie z dupy, jakieś bzyczenie tylko, plus bas gdzieś tam burczący w środku i bębny odklejone od całości.
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
1) miałem ładniejszego speca
2) mam ładniejszą żonę
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Zapytanie w imieniu nie moim odnośnie modyfikacji elektrowni w Spectorze. Chodzi o Eurasa.
Ktoś miał możliwość porównać jak wypada stary Tone pump (bez regulacji gain) przy:
- aguilarze OBP-3 (podobno dość często montowany w Spectorach)
- emg (bqs? bts? co oni tam wsadzali?)
Jak wygląda sprawa z zamiennikami pickupów? Co byście polecali do mocnego grania z selektywnym brzmieniem? Jest coś lepszego od fabrycznej elektrowni? Odłączenie preampu przy stockowych pickupach EMG 40DC to zdecydowanie nie ten kierunek brzmieniowy.
Ano kumpel ma. Przedtem w Rebopie miał nowego z regulacją siły sygnału, teraz ma starego w Euro. Nie wiem co kombinuje, pytał się tylko o OBP-3 i jakieś zamienniki 40DC