Zdjęcia Sprzętu!
[Obrazek: 16122011016.jpg]

PEDAŁY PEDAŁY PEDAŁY PEDAŁY mryellowmrorangemrniggermrhomomrpinkmrbluemrgraymrwhitemrred
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Pfff! SM400 nie twoj!
Odpowiedz
U mnie stoi - zakmnij się PEDALE Big Grin
Twoj tez nie jest mrgreen
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Tak o bedzie niedługo wyglądał właśnie tak:

[Obrazek: flibaszrampom.jpg]

EDIT:
Możecie mi opciągć! Właśnie, że ładnie! mryellow
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
A choćbyś mu wstawił jeszcze 5 przetworników, to dalej będzie zielony mrgreen

Odpowiedz
Rainbow 
To czarne to drugi pickup? Tongue
OMG
Odpowiedz
Wygląda jak zabawka Smile Daj mu rutinoscorbin bo coś niewyraźnie wygląda.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
(12-16-2011, 09:24 AM)Brylant napisał(a): To czarne to drugi pickup? Tongue

Nope. Rampa. Po prostu wielkości przetwornika - a jaki to kolor będzie mieć to nie wiem bo muszę dorwać coś, z czego zrobię ta rampę (aczkolwiek raczej nakleję zielony na to żeby nie odstawało zbytnio).

(12-16-2011, 09:26 AM)Fabian napisał(a): Wtf, czy ty jesteś normalny?

Udam, że nie zauważyłem tego posta.

Odpowiedz
Bo tam mi jest potrzebna do uzyskania soundu "breakoutowego". Niewygodnie się mi gra w tym miejscu kiedy opieram kciuk o gryf i atak jest za głęboki.
Chodzi mi o takie brzmienie, które da sie wydobyć tylko szarpiąc w tym miejscu:
http://www.youtube.com/watch?v=BnvDE3wNE9U

A co do plexi - bardzo bym chciał ale nie mam pojęcia gdzie to kupić, czy to łatwo przyciąć itd.

Odpowiedz
(12-16-2011, 09:46 AM)wtf napisał(a): Bo tam mi jest potrzebna do uzyskania soundu "breakoutowego". Niewygodnie się mi gra w tym miejscu kiedy opieram kciuk o gryf i atak jest za głęboki.
Chodzi mi o takie brzmienie, które da sie wydobyć tylko szarpiąc w tym miejscu:
http://www.youtube.com/watch?v=BnvDE3wNE9U

A co do plexi - bardzo bym chciał ale nie mam pojęcia gdzie to kupić, czy to łatwo przyciąć itd.

Na Allegro są firmy docinające laserowo dowolne plexi
Odpowiedz
WTF, pomyśl też o tym że być może kiedyś będziesz chciał poslapować, a z tą rampą to nie będzie aż tak wesołe jak bez Wink A może klasyczny thumbrest? chytry
Odpowiedz
A jest jakaś która by mi zrobiła customowy pickguard w tortoise shell?
Odpowiedz
w uk sprzedaja duze prostokatne płaty tortoise shell - mozesz zamowic i wtedy dociac sam albo fac jakiejs firmie szablon i zabulic.
Odpowiedz
customowe płytki w standardowych kolorach są dla mięczaków Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

(12-16-2011, 10:15 AM)mazdah napisał(a): WTF, pomyśl też o tym że być może kiedyś będziesz chciał poslapować, a z tą rampą to nie będzie aż tak wesołe jak bez Wink A może klasyczny thumbrest? chytry

Thumbresta trza wkręcać prawda? A ja nie chce dziurawić basa.
A co do slapu to luz bo i tak slapuje dosyć blisko pickupa więc miejsce bedzie Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 41 gości