Zdjęcia Sprzętu!
(05-04-2012, 10:09 AM)Dex napisał(a): [Obrazek: i-r7Tc7Wj-M.jpg]

Nowa foderka http://fodera.smugmug.com/Other/My-Smug-...&k=wJHR59J

Podobają mi sie u tego Pana 3 rzeczy:

- podbródek
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(05-04-2012, 09:47 AM)Maciejeq napisał(a): Wylutowałem mu preamp- zdziałało cuda Smile Mi się upieprzył jeden wkręt od mostka, i został w połowie w drewnie, połowę wyciągnąłem...

ja preampu używam jako boostera mrgreen
Odpowiedz
[Obrazek: Human-Base-XOver-Left-.jpg]

Twarz nie bardzo za to ciałko... mrgreen
Odpowiedz
Ta Fodera wyglada taaaak kuszaco slina
Zdecydowanie chce, mimo, ze nie mam pojecia jak gra :p

Odpowiedz
(05-04-2012, 10:09 AM)Dex napisał(a): [Obrazek: i-r7Tc7Wj-M.jpg]

[Obrazek: custom-chopper-insurnace.jpg]
Odpowiedz
(05-04-2012, 09:58 AM)Burning napisał(a): OMSON: nie ma potrzeby, w 90% przypadków i tak używa się Black Beauty Wink
a serio to zawsze dobieram werbel do zestawu, z którym wchodzi garowy (większość preferuje swoje gary)

U mnie garowy ma takiego Spauna:

[Obrazek: 5111yTwOFSL.jpg]

Jest tańszy od jego drugiego werbla klonowego Tamy z najwyższej formuły (ręczna robota), ale brzmi dużo lepiej niż ten klonowy. Wink

Kolega stwierdził, że wolałby cały zestaw Spauna od wypasionej Tamy...
Odpowiedz
wiesz.. werbel Ludwig Acrolite kosztuje śmieszną kasę (nówka za 7stów?)
jak mu założyć sensowny osprzęt to jeden z najfajniejszych werbli do oldschoolowego grania

klonowa Tama to fajna 'armata' ale ma trochę 'garnka' - widziałabym ją w grindzie Big Grin

bardzo ładnie brzmiały tomy na poprzednim Gretschu, ale nie mogę się doczekać aż posłucham tego Masters Custom Tongue
mamy teraz jedne z lepszych garów w Wawie
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
zawsze mi podobalo sie brzmienie Damnation "resist" a zestaw AC z lacrimosa.Adamie kiedy plyta BC?
Odpowiedz
Po ostatnim gigu na którym podczas gry gitara spadła mi z badziewnego paska , postanowiłem kupic nowy pasek , a przy okazji zauważyłem takie cacko : http://taniestruny.pl/p/19/949/dunlop-lo...ploki.html . Używa ktoś?
Odpowiedz
(05-06-2012, 10:25 AM)FleaStyle napisał(a): Po ostatnim gigu na którym podczas gry gitara spadła mi z badziewnego paska , postanowiłem kupic nowy pasek , a przy okazji zauważyłem takie cacko : http://taniestruny.pl/p/19/949/dunlop-lo...ploki.html . Używa ktoś?

Ja takie coś używałem - dopóki nie cykałem się w ingerowaniu w korpus poprzez wkręcanie straplocków... Spełnia to swoje zadanie ale bardziej polecam zainwestować w zestaw straplocków Wink
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
[Obrazek: P1100478.jpg]

[Obrazek: P1100491.jpg]

[Obrazek: P1100508.jpg]

Zmęczony staruszek. korpus fender 79r gryf 68-74 - niestety z wymieniona podstrunnicą, siodełko kość, pikap sejmura spb-3 i badass z lat 80
Odpowiedz
Tylko jak dla mnie ta maskownica kontrastuje za mocno z resztą jak dla mnie
Odpowiedz
Mateusz zajebisty basior !!! Jak dla mnie troche za mocno wytarty na desce - wygląda jakby go ktoś szpachelką obdrapywał, no i ja bym zmienił na czarny pickguard ale to moje takie tam Wink Następne wyremontowane cacko na sprzedaż ? Wink Piszesz, że wymieniona podstrunnica, siodełko z kości itp. ale czy to ma aż taki duży wpływ na brzmienie tego basu (wydaje mi się, że większe ma most i picki).
Odpowiedz
bas zapierdala i waży w chuj brzmienie jest masa, bas byl miejscami porysowany jakimś śrubokrętem czy czymś, ktoś sie naprawde pastwil nad nim

btw. nitro zlazło, ale pod nim jest nienaruszony fullerplast. w zasadzie mozna go przetrzec rozpuszczalnikiem i bedzie piekny naturalSmile ale tę kwestię pozostawiam przyszłemu właścicielowi
Odpowiedz
kieszen jest po mocnym szlifie bo badass jest wysoki,a kieszen gryfu jest uszczelniona fornirem z jaworu, a sam fornir został delikatnie pomalowany czerwonym lakierem, bo szpara byla dosc spora (1mm), ale i tak nic nie przebije mojego 74, gdzie szpara byla na 1,6mm;d

wrzucam jeszcze dwa:
[Obrazek: P1100527.jpg]
japonczyk 94 rok

[Obrazek: P1100553.jpg]
i precel w tym samym kolorze co tamten tez 79r jesion/klon z sejmurem spb-1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości