Zdjęcia Sprzętu!
Roscoe fajny ale póki co wolnej kasy brak.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
jeśli roscoe, to tylko:
[Obrazek: 64YHD.jpg]
Wink
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
ladne by bylo jakby nie było tak ścięte z dołu, co to?
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
[Obrazek: poprawiony.jpg]

tak bym go widział
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
ten dolny prawy bok jak w JB wyciagnales
outreband.com

Odpowiedz
kustom to fajna rzecz,uczciwe graty za przyzwoita kase.Te komba byly w thomannie w promocji po 1200zl a ludzie wolaja teraz 2k.A 4X10 groove jest najlepsza paka jaka slyszalem.
Odpowiedz
(07-20-2012, 04:35 PM)depravedsouls napisał(a): A 4X10 groove jest najlepsza paka jaka slyszalem.

przykro mi.
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Chciałeś powiedzieć - najcięższa paka Tongue
Miałem ją - fajnie brzmi, zajebiście wręcz, ale chociażby do mojej obecnej paczki (TE 1048H) się nie umywa Wink
Odpowiedz
(07-20-2012, 04:35 PM)depravedsouls napisał(a): kustom to fajna rzecz,uczciwe graty za przyzwoita kase.Te komba byly w thomannie w promocji po 1200zl a ludzie wolaja teraz 2k.A 4X10 groove jest najlepsza paka jaka slyszalem.

Ja swojego kupiłem w Music Town i z transportem wyszło ok 1500.
Ale weź pod uwagę że to była promocja która nie trwała za długo, bo w tej cenie dosyć szybko się rozeszły. Natomiast wtedy kiedy były produkowane kosztowały ok 3400.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
Chciałem sobie kupić akustyka zamiast pieca do ćwiczenia, ale trafiła się okazja kupić Sunna - no i kupiłem. No i szczęście, bo byłem w Bieszczadach i nad Sanem, pod sosenką, znalazłem pudło:

[Obrazek: 18601185d5949a03gen.jpg]

Przystawki to padło, ale do pykania na sucho jest w dechę. W końcu mam profesjonalne wiosło Big Grin
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
(07-21-2012, 01:38 PM)sledz napisał(a): Chciałem sobie kupić akustyka zamiast pieca do ćwiczenia, ale trafiła się okazja kupić Sunna - no i kupiłem. No i szczęście, bo byłem w Bieszczadach i nad Sanem, pod sosenką, znalazłem pudło:

[Obrazek: 18601185d5949a03gen.jpg]

Przystawki to padło, ale do pykania na sucho jest w dechę. W końcu mam profesjonalne wiosło Big Grin

O kurde blaszka.
Orlik 2a to był mój pierwszy bass. Czaaad!

a.

[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
(07-21-2012, 02:37 PM)silent-scream napisał(a): O kurde blaszka.
Orlik 2a to był mój pierwszy bass. Czaaad!

a.

A mój - ostatni. Nic więcej nie potrzebuję, jestem w brzmienowym Raju Wink
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
(07-21-2012, 02:52 PM)sledz napisał(a): A mój - ostatni. Nic więcej nie potrzebuję, jestem w brzmienowym Raju Wink

Piękne! Big Grin Przypomnę Ci te słowa za jakiś czas... Wink
Odpowiedz
(07-20-2012, 02:19 PM)Bolem napisał(a): [Obrazek: poprawiony.jpg]

tak bym go widział

+ 666!
Odpowiedz
Na takim samym Orliku zaczynałem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości