Zdjęcia Sprzętu!
Mayo? Smile
Odpowiedz
(07-28-2012, 11:24 AM)Basstard napisał(a):
(07-28-2012, 11:10 AM)Mateusz napisał(a): Piękny olchowy precelekSmile

[Obrazek: P1120245.jpg]

[Obrazek: P1120252.jpg]

[Obrazek: P1120264.jpg]

Logo i nazwa firmy zajebiste;dd

Śliczny! Tylko płytkę bym czarną dał. Jak zrobisz jakiś filmik z nim to koniecznie zalinkuj! Strasznie jestem ciekaw jak się klon sprawuje we fraglesie.
Tez jestem bardzo ciekawy brzmienia tego bassu Smile

Odpowiedz
Maciejeq - tak, aktualnie Gorphalowy
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
i niestety troszkę poobijany koncertowo Wink
Odpowiedz
to foto było robione w dniu wyjęcia z paczki od maczosa Big Grin
na moje oko to mu tylko bindingu brak Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-28-2012, 01:04 PM)Burning napisał(a): to foto było robione w dniu wyjęcia z paczki od maczosa Big Grin
na moje oko to mu tylko bindingu brak Wink

O to to! Z bindingiem by chyba fajnie wyglądał. Aaa i tego pokrowca co to na zdjęciu jest używam do tej pory, ale właśnie umiera w agonii Wink
Odpowiedz
(07-28-2012, 11:13 AM)bratekr napisał(a): Dla silent-scream go! Może kapelę reaktywują Wink.

hehe. no kupił bym jak bym miał szmal kiedyś. ale najpierw ktoś by go musiał naprawić i poprzyklejać te takie metalowe kawałki w poprzek tego długiego drewienka chudego. bo bez tego to przecież się nie da grać.

a.

p.s. na reunion Sunrise to ja bym nie liczył Smile
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Szkoda Sad.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(07-28-2012, 08:43 AM)Brylant napisał(a): [Obrazek: 2zq94pi.jpg]

Strasznie go disowaliśmy z paroma osobami na Grajmidole. Ale konkluzja była taka, że jest po prostu bardzo nie w naszym guście... ;D

Anyway - gratki. Emotka_2755
Odpowiedz
Że też ja go nie dopadłem z przesterem. Jakoś mi umknął :/
Odpowiedz
Rainbow 
(07-28-2012, 06:08 PM)zakwas napisał(a): Strasznie go disowaliśmy z paroma osobami na Grajmidole. Ale konkluzja była taka, że jest po prostu bardzo nie w naszym guście... ;D

Anyway - gratki. Emotka_2755

No właśnie, jak wcześniej mi się podobał z wyglądu, to na Zakwasowie okazało się, że jest całkiem wygodny i lekki (choć leci na łeb) i w rękach Śledzia brzmiał naprawdę fajnie Smile Zobaczymy jak się będzie sprawował Emotka_2755 A kto był na nie? Wink
Odpowiedz
Ja, Crop chyba, Tubas też lekko marudził i Waldek (o dziwo). Wink

Nie to, że mówiliśmy, że złe wiosło, ale żaden z nas nie chciałby takiego mieć - nie nasza bajka. Wink

BTW - wczoraj na Kasabian sobie takiego posłuchałem też. Smile
Odpowiedz
Waldek to w ogóle marudził.
Odpowiedz
mrgreen
Odpowiedz
Ano mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 225 gości