Fender B-HOOD
Moje drewienka:
[Obrazek: 30iuxar.jpg]
I jeszcze jedno (korpus Squier+szyjka Martch)
[Obrazek: 160a2ky.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: youdoitwrong.jpg]

powtorze sie, bo to jest zloBig Grin
Odpowiedz
żółty patyk najfajniejszy
Odpowiedz
Ty chyba kupiłeś coś takiego od Sernika-Jabłecznika.
Odpowiedz
Ode mnie '51 kupił Szymam :]

Ps. Zrobiłbym zdjęcia nowego sprzętu ale mi się nie chce... mrgreen
Kto był na jaworach ten widział. A kto nie temu szkoda;p
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
Odpowiedz
Zwracam honor.
Odpowiedz
Kolejny element mojego Fenderowego zestawu wreszcie jest mój (dzięki koledze domeliusowi) i nie muszę go już pożyczać od nikogo Tongue

[Obrazek: 38260_1158805746566_1720468211_293014_769754_n.jpg]

Jest radość mrgreen
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
na tym jest napisane, ktora galka do czego sluzy? ;d pzdr
[Obrazek: 2d0nfkj.jpg]

Maruszczyk Jake 4P Goldfinger / MCB Warrior V > EHX Qtron+ > Boss ODB-3 > GK 700RB mkII > NoisyBox 410 > i tak słabo
Odpowiedz
@musiek

Tak, każda gałka, dioda lub przycisk ma opis na tej płytce zasłaniającej miejsce na sprzęt rackowy mrgreen
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
haha Big Grin dobry patent z ta instrukcja obslugi na przednim panelu Big Grin
jakis tuner z podswietlaniem od spodu wygladalby dziwnie. sa racklighty ktore swieca do gory? Wink

jak ci sie caly zestaw fenderowski sprawuje? wywala z butow?
Odpowiedz
@Andrzejoff

Napierdala ten Fenderek aż miło, ogrywałem sobie trochę wzmaków (SVT-3 PRO, GK700RBII, Markbass) i definitywnie najlepiej mi ten Bassman podszedł. Kocha+JB+Bassman=zajebistość mrgreen Postaram się może jakoś w niedługim czasie pożyczyć pojemnościówkę od kumpla, to może jakieś próbki na salce nagram Big Grin

Odpowiedz
Honorowe miejsce w klubie Ci się teraz należy jak nic, tak jak Wajznerowi w B-hoodzie TE Wink Pokaż zdjęcie całości i koniecznie jakieś próbki wrzuć .
Odpowiedz
@barabas

Dzięki, kolega BigKahunaBurger mógłby uzupełnić listę Tongue

Fotki i próbki wrzucę, jak do Łodzi wrócę, bo na razie na jakiś tydzień do rodziców do Kielc przyjechałem, a paczki, póki nie dorwę własnych, stanowią niejako własność zespołu (długa historia Tongue), więc stoją na stałe na salce mrgreen

Odpowiedz
Ja też bym prosił jakieś miejsce honoroweWink

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Proszę o dopisanie do listy. Moja aktywność na forum jest wprawdzie niska, ale bas jest wart pokazania. Emotka_2497

[Obrazek: s5008212.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości