Zdjęcia Sprzętu!
ani ja, ani Rumcayz, ani Viking, ani Lechoo80 - nie wiemy Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-22-2010, 12:59 PM)Burning napisał(a): ani ja, ani Rumcayz, ani Viking, ani Lechoo80 - nie wiemy Big Grin

Buhahahahaha :d No kurwa wiadomoBig Grin Ide ponapierdalać na zajebistej paczce;P
Fender Jazz Bass Ventures Limited Edition -> Ampeg SVT III-> Deathmanufacture-> Ibanez LU 20 -> Ernie Ball Strings
Odpowiedz
Hahaha Burn, właśnie chciałem to samo napisać mrgreen Emotka_2755
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
Jaaa ale siejecie propagandę Tongue
Odpowiedz
bo się cieszymy z rosnącej popularności rodzimej produkcji, oferującej światową jakość, za krajowe pieniądze Emotka_2755

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
trzbea bylo napisac ze demanu do kazdej paczki deathmanufacture dorzuca case;d
Odpowiedz
nie dorzuca - to jest dosłownie wbudowany feature ;P

Odpowiedz
panzerdeathmanu mrgreen
Odpowiedz
(07-21-2010, 09:17 PM)Paul napisał(a): OK, jutro zagram "Daj mi te noc" ;-)
Tylko nie wiem gdzie wrzucic... Na forum sie da?

Nie zapomnij. Na forum link, najlepiej od razu do tematu "Przykłady zajebistego brzmienia basu" Smile
Odpowiedz
panzer panzer Big Grin
moj panzer mimo iz w kocu, a kratka olejna smagana,
daje rade juz 7 lat Big Grin zaden alphard sie nie zjebal Big Grin
jeno rezystor w zwrotnicy padl, wiec jestem bez gwizdka,
ale do tego co gram nawet strun nie zmieniam Big Grin
paka wazy 65 kilo Big Grin wazone na ludzkiej wadze Big Grin
Siły przyrody w służbie człowieka
rower ! suko  ! !
http://www.facebook.com/illharmonix
https://www.facebook.com/yourgrooveservice/
lubie grac zle
Odpowiedz
(07-22-2010, 06:49 PM)low napisał(a):

Nie zapomnij. Na forum link, najlepiej od razu do tematu "Przykłady zajebistego brzmienia basu" Smile

Jako ze jestem typem "kanapowym" - okazalo sie, ze jak zaczalem nagrywac - to jest troszke nierowno... ;-) I teraz nadaje sie do "brechtow" raczej.. Ale cwicze, cwicze....!
Odpowiedz
(07-24-2010, 04:55 AM)Paul napisał(a):

Jako ze jestem typem "kanapowym" - okazalo sie, ze jak zaczalem nagrywac - to jest troszke nierowno... ;-) I teraz nadaje sie do "brechtow" raczej.. Ale cwicze, cwicze....!

[Obrazek: CoczEBQxEn_i-luz-omg-no-wai.jpg]
Odpowiedz
(07-24-2010, 04:55 AM)Paul napisał(a):

[Obrazek: 35j9pj9.jpg]
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
*FACEPALM*
Odpowiedz
Paul ,to zdjęcie powinno zostawić nieodwracalne rysy na twojej psychice i wywołać stany lękowe. mrgreen
FIESTA RED
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
--------------------------------------------------
Kupię przetwornik 'Mudbucker' oraz gryf do Pb/Jb
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości