Zdjęcia Sprzętu!
(07-24-2010, 05:18 PM)Krzysztof napisał(a): Paul ,to zdjęcie powinno zostawić nieodwracalne rysy na twojej psychice i wywołać stany lękowe. mrgreen

wykończysz go Wink
Odpowiedz
Daj spokój, chcesz mieć chłopaka na sumieniu? :p
Odpowiedz
Aż mnie skorcił, żeby przeczytać tą rozmowę od początku Big Grin piiiiknie Smile
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Odpowiedz
(07-22-2010, 12:59 PM)Burning napisał(a): ani ja, ani Rumcayz, ani Viking, ani Lechoo80 - nie wiemy Big Grin

Musze pograć na tej Twojej paczce na spokojnie..
Przyznaję, że Spector i CL to dla mnie połączenie absolutne i miałbyś doskonały set gdyby nie ta paczka..
D...ure (nie wiem jak się to pisze) zupełnie odstawało od zestawu.. IMHO

Bardzo krótko słuchałem, ale miałem wrażenie, że bardzo szybko się zatkała, miała za mało basu, a i dynamika kulała..

to tak by ostudzić emocje. Mogę się mylić i chętnie to zdementuje, ale IMHO warto ograć zanim się kupi..
Odpowiedz
noremorse:
dół był podcięty na headzie, a przesterowana lampa ma mocną kompresję...
ale racja jest jak dupa - to konstrukcja zamknięta i nie będzie taka 'boomy' w dolnym środku jak paczka BR, więc może Ci się nie podobać.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(07-25-2010, 05:42 PM)Burning napisał(a): noremorse:
dół był podcięty na headzie, a przesterowana lampa ma mocną kompresję...
ale racja jest jak dupa - to konstrukcja zamknięta i nie będzie taka 'boomy' w dolnym środku jak paczka BR, więc może Ci się nie podobać.
Sorry za taki komentarz,
ale takie miałem subiektywne - pierwsze wrażenie
Właściwie to brzmienie było po prostu absurdalnie dobre, tylko ja bym tam wstawił paczkę BR, a a najlepiej dostawił 15tkę...(no właśnie, tylko po co do nagrywania?)
Emotka_2755
Odpowiedz
Ej ej ej. Właśnie mi się przypomniało że miałem wpaść na salkę i obgrać cl'kę i deathmanu mrgreen Bur, przygraniesz małego pasożyta :]?
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
Odpowiedz
jak zwiozę graty ze studia to spoko Smile

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Udalo mi sie cos nagrac. I po tym doswiadczeniu zaczynam bardzo cenic basistow, ktorzy potrafia nagrac punktualnie.

http://w757.wrzuta.pl/audio/5qlPnuIKEri/jam_bass
Odpowiedz
GAS!!!!
[Obrazek: 2.jpg]

Odpowiedz
CO to? poza tym, że fender, jakaś edycja specjalna? Skąd takiego wyczaiłeś? jak chcesz coś podobnego, to w riffie przecena na sygnatury Victora Bailey.
Odpowiedz
Zajebisty ten jazz, brn!
Odpowiedz
to jest japończyk, model JB62-wal
niestety 3,500 + cło i VAT + wysyłka to nie na moją kieszeń

Odpowiedz
Aj, tam, wczoraj Ci przelałem górę pieniędzy, to jakbyś spiął poślady, to dasz radę Smile
Odpowiedz
spoko, na jesionowego Jazza jeszcze przyjdzie czas Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości