Zdjęcia Sprzętu!
pasywy sa chujowe! zapytajcie Kowala! on wie, bo zamiast pierdolić na forum to gra! Smile

nic nie będę wywalał, ani dodawał, jest zajebiście! jakbym chciał bez preampu, to bym kupił bez, jakbym chciał z innymi pickami, to bym kupił z innymi, a póki co jest tak jak jest, bo taki bas chciałem! o!
Odpowiedz
(12-11-2012, 08:20 PM)Hubert napisał(a): pasywy sa chujowe! zapytajcie Kowala! on wie, bo zamiast pierdolić na forum to gra! Smile

nic nie będę wywalał, ani dodawał, jest zajebiście! jakbym chciał bez preampu, to bym kupił bez, jakbym chciał z innymi pickami, to bym kupił z innymi, a póki co jest tak jak jest, bo taki bas chciałem! o!

Chuja sie znasz. Wywalaj preamp!

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
powiedzial ten co ma krzywy mostek

mrgreen
Odpowiedz
Gratuluje laklanda.. Slyszalem go u alfika.. Dla mnie miazga Wink
Odpowiedz
napisalem co bym osobiscie wymienil jakby to bylo moje wioslo wiec no offence pleaseWink
Odpowiedz
(12-11-2012, 08:20 PM)Hubert napisał(a): pasywy sa chujowe! zapytajcie Kowala! on wie, bo zamiast pierdolić na forum to gra! Smile

Widzę że jeszcze się nie nauczyłeś, że w kwestii preferencji osobistych właściciele sprzętu na tym forum nie mają za wiele do powiedzenia... mrgreenmrgreenmrgreen

Sansampa dokup!
Nawet jeżeli nie potrzebujesz przesteru mrgreen
Odpowiedz
ej, odwalcie się, przecież kupiłem ampega! Tongue
Odpowiedz
Kup lampę i symulację lampy Tongue
A tak na serio to gratuluję Emotka_2755
Odpowiedz
chyba ampesia;d

to jest ampeg;;ddddd

[Obrazek: ampeg_v4_amp_cover.jpg]

]:->
Odpowiedz
Taki fender to nie fender.
Odpowiedz
Mateusz - marne 100W ;P
mam 3 razy więcej Ampega mrgreen
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(12-11-2012, 09:50 PM)Burning napisał(a): Mateusz - marne 100W ;P

Mądrego to i miło poczytać

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
(12-11-2012, 09:55 PM)silent-scream napisał(a):
(12-11-2012, 09:50 PM)Burning napisał(a): Mateusz - marne 100W ;P

Mądrego to i miło poczytać

HEHEHE mrgreen
Odpowiedz
Adam nie zdzierżył poziomu głośności dzisiejszego grania Wink.
Ładny, ładny Wink
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(12-11-2012, 07:25 PM)Hubert napisał(a): Rodzinka wreszcie w komplecie! Big Grin

[Obrazek: 73fee1.jpg]

Fajny masz tuner mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości