Graj(mi)dół 2013
Rainbow 
Zamykają Cię z bandą pedałów na noc w jednym pomieszceniu. Dalej już wolna amerykanka.
Odpowiedz
(06-14-2013, 10:34 AM)quniq napisał(a): Jeszcze pytanie do organizatorów: co się zawiera w określeniu "zorganizowaliśmy nocleg"? Wink

A gdzie użyłem takiego określenia? chytry

Noclegi mają miejsce w bardzo pobliskim internacie. Wink
Odpowiedz
A miejsca się znajdą jeszcze? Bo ja się dopiero teraz ogarnąłem z tym wszystkim, a z Cuńkiem raczej na 100% będziemy Wink
Odpowiedz
Jeszcze są, jak będziemy mieli wąsko z miejscami, to będziemy kombinować i ogłaszać. Wink
Odpowiedz
(06-14-2013, 11:29 AM)zakwas napisał(a): Noclegi mają miejsce w bardzo pobliskim internacie. Wink

Ten co ostatnio? Wcale nie tak blisko! Zjoby mrgreen

Mam nadzieję że będzie trochę chłodniej niż rok temu. Chociaż był powód by wlewać w siebie kosmiczne ilości Raciborskiego slina mrgreen
Odpowiedz
Kuźwa, idzie się tam spacerkiem siedem minut! :oburzony:

P.S.: Mieszkam teraz vis a vis. Wink
Odpowiedz
My szliśmy pół godziny, bo trzeba było napitki kupić, a i Gruby długo się decydował jakiego batonika wybrać mrgreen
Odpowiedz
A to ja też czasem długo z pracy wracam, jak za bardzo nagłośnię to i owo w AgRafce. ;D
Odpowiedz
(06-14-2013, 10:34 AM)quniq napisał(a): W takim razie drogi Basstardzie, bądź łaskaw wziąć mnie pod uwagę i nie zabierać ludzi ponad miarę, cobym nie musiał wracać w bagażniku. Big Grin

Da się zrobić. Zresztą do mojego bagażnika to tylko drobna chudzina wejdzie Tongue
Odpowiedz
Rainbow 
Zakwas, szepnij słówko w Agrafce, aby załatwili dodatkową skrzynkę Corneliusa, bo w tamtym roku zabrakło Wink
Odpowiedz
(06-14-2013, 07:34 PM)Brylant napisał(a): Zakwas, szepnij słówko w Agrafce, aby załatwili dodatkową skrzynkę Corneliusa, bo w tamtym roku zabrakło Wink

Którego? Bo mamy przynajmniej trzy aktualnie... Wink
Odpowiedz
Rainbow 
Grejfiutowe? Tongue
Odpowiedz
Jest jeszcze banan i zwykły pszeniczniak. Wink

Napomknę o "problemie" odpowiednim osobom. Wink
Odpowiedz
Rainbow 
Chociaż może lepiej nie, bo się jeszcze forumisiom gusta pozmieniały i potem będzie na mnie Tongue
Odpowiedz
Cholerkens, chyba się wybiorę. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości